Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 23 de juliol del 2007

La taxa de la brossa: una injustícia, però no tant

El 48% dels qui han respòs l'enquesta penjada -fregant la majoria absoluta- consideren que l'augment d'un 10% de la taxa de la brossa aprovada dilluns passat pel govern municipal de Tarragona és "injusta". La segona opció més triada, amb un gens despreciable 30%, és que la mesura era "necessària". El 15% consideren que "uns paguen massa i altres massa poc" i un 8% creu que l'impost de les escombraries "hauria de pujar més d'un 10%".

La nova enquesta pregunta sobre un tema que des de divendres està provocant un interessant i controvertit debat a la tarracosfera: el filtratge de blocs i webs en els ordinadors de l'Ajuntament de Tarragona. Ara hi podeu dir la vostra. A més de votar també hi podeu deixar el vostre comentari.

6 comentaris:

Victor Franquet ha dit...

Mira, no tinc ni idea sobre si és just o no, només vull que recullin la zonamerda que tinc devant de casa meva des de fa més d'un mes¡

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Crec que la pregunta de l'enquesta no està ben formulada car cal tenir en compte que no es tracta tan sols de l'accès, o no, dels funcionaris i altre personal de l'Ajuntament a internet, sinó, a més, de la política informàtica d'una de les empreses més grans de Tarragona. Compren l'ús de firewalls, l'accès a internet, els virus, l'accès a webmails externs, etc.

El Capità Tarragona ha dit...

EI PENJATS!!!

Només dir-vos que (Com be ja sabeu) s'està organitzant la PRIMERA TROBADA DE BLOCAIRES DE TARRAGONA el proper dia 25 d'Agost al Bar Tòfol.

Si us interessa venir haurieu d'enviar un correu electrònic a blocairestgn@gmail.com per tal de tenir-vos registrat i saber quanta gent vindrà!!

Gracies companys!

Salutacions!

Unknown ha dit...

txeics , us peta l'enquesta

ADODB.Field error '800a0bcd'

Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

/pregunta.asp, line 45

amb firefox

Unknown ha dit...

Víctor, ja he vist fotos de la zonamerda al 2016 i flipes.

Waipu Joan ha dit...

Però, i el tema dels contenidors soterranis?? Allò costa una pasta, és normal que pugin preus!
Salut Víctor,ja t'he llegit al tgn2016!