Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 18 de setembre del 2007

Ascención España deixa de ser cap de premsa del PP de Tarragona


Aquest dilluns ens sorprenia un mail que rebíem els periodistes tarragonins dedicats a la informació política. Ascensión España, l'Ascen, ens anunciava que aquell mateix dia deixava les seves responsabilitats de premsa i comunicació en el Partit Popular de Tarragona. És una decisió presa per ella després de sis anys en el càrrec.
L'Ascen s'ha caracterizat per la discreció i l'efectivitat, tot i que no sempre ha pogut acontentar tothom, cosa que és impossible i ho sabem els que estem a una banda i a una altra de la informació. A partir d'ara afrontarà nous reptes professionals en el món de la comunicació i li tocarà a algú altre fer el seu paper. El llistó està força amunt.

Molta sort en la teva nova etapa professional, Ascen!

9 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Com a cap de premsa a les comarques de Tarragona, l'Ascen ha estat exemplar. A mi, particularment, mai m'ha fallat i quan no ha pogut fer alguna cosa ho ha avisat amb temps. Ha estat un plaer treballar amb ella sempre i espero que les coses li vagin molt bé a la vida laboral i personal.

Anònim ha dit...

Molta sort en la nova etapa Ascen! Octavi

Anònim ha dit...

fent una mica de broma... quin nom més adequat per a ser cap de premsa del PP (de fet, per a ser quaslevol cosa al PP), jajaja

Anònim ha dit...

els analfabets que arriben a president de la generalitat o del parlament no son del pp. quin seria el nom adequat per ells? ascendidos?

Anònim ha dit...

Ascen bona sort !! ja només quedem poquetes de la vella escola...Encara que sembli un tòpic, ha estat un plaer , i altres comentaris ho ratifiquen: has estat una molt bona companya, bona col·laboradora i has sabut estar al teu lloc i alhora compartir espai amb altres comapanys de diferents partits. Per a res sectària i d'una discreció envejable.
Espero que hagi estat decisió teva marxar per a millorar, i si no "que se mueran los feos".
Novament molta sort i aquí em tens, de moment.
Una abraçada.

Herois ha dit...

Un cognom molt patriòtic...

http://gransherois.blogspot.com/

Llegiu herois! Sigueu herois!

Anònim ha dit...

dedicat a l'anonim que va contestar el meu comentari: collons, que mal cardats que anem... em va fer gràcia que es digués "Ascensión España" algú del PP, perqué sona graciós, no per res més. No per res més... ho sento si t'has sentit ofés, però no tenia cap mala intenció...
Si t'has de sentir millor, ho retiro, dir-se Ascensión España no té cap relació humorística amb ser del PP, apa, més content?
Salut!

Anònim ha dit...

Hola “Penjats”! Moltíssimes gràcies per aquestes “carinyoses” paraules! Fins i tot crec que m’he posat vermella!
Petonets a tots,
Ascen

Enrique de la Torre ha dit...

Hola Eduard

Siento decírtelo, pero tienes un blog desafortunado.

Debes ser tú de aquellos que tiran petardos por los goles que le meten a España,y cosas de ese tipo.