Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 13 de setembre del 2007

Ballesteros compleix al Saló dels Penjats


L'alcalde de Tarragona ha complert una de les promeses electorals: ha fet públic el seu patrimoni. I ha triat un esmorzar amb els periodistes que cobreixen la informació municipal a la sala de reunions del govern -més coneguda com Saló dels Penjats- per entregar aquest document. Ha dit que en acabar el mandat tornarà fer una nova declaració de Patrimoni.

En aquest document, amb registre d'entrada del passat 8 de juny, Ballesteros reconeix que cobra de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona; que té des de desembre de 1995 un pis d'aproximadament 100 metres quadrats amb plaça individual d'aparcament; un pla de pensions privat de "La Caixa" i un altre de la ONCE -on ha treballat- i un Audi A-4 del març de 2002. Ni té accions ni participacions en empreses. Si que ha reconegut posseir dos quadres de valor a casa seva.

Seguirà algú més el seu exemple?

43 comentaris:

Javier Hurtado Mira ha dit...

Me parece bien la noticia, pero... ¿qué aporta eso a la buena gestión de una ciudad? Si gobierna un millonario pues bien, si no lo es pues bien también; eso si, las cuentas públicas claras. El problema es que el PSOE y el dinero ajeno se han llevado demasiado bien toda la vida (y no sólo a nivel español-estado).

Yo... menos pratrimonios y que se bajen los impuestos. El dinero... a los bolsillos de las familias.

Oriol ha dit...

Ballesteros compleix una promesa que s’havia fet ell sense que ningú li demanés. que alhora l'han hagut de fer la resta de regidors de l'ajuntament, no se a que be tanta tonteria d'aquest home ara per presentar això. Que tregui les zones blaves que va dir, que encara són blaves, que també fa 3 mesos que ho va anunciar i es va fer les fotos, però encara continua igual.

així que menys política de cara a la galeria, i a treballar de veritat.

Anònim ha dit...

Hurtis, no es tracta de saber si és milionari o no, sinó de saber si s'enriqueix sospitosament mentre és alcalde. La gràcia és comparar aquesta declaració amb la que faci quan surti.

Anònim ha dit...

O que apareguin accions en empreses que no havia declarat.

Està bé , és un pas en pro de la transparència. Trenca amb l'anterior etapa.

Anònim ha dit...

a mi me la bufla, que governi be, de totas maneras... la gracia seria presentar el patrimoni de fa dos anys no del dia de las eleccions, avui en dia hi ha societats a nom de la dona ect..
en fi jo lo que vull es que sigui un bon alcalde i aixo de que te un pis cotxe ect... i dos cuadres.. no be a "cuento"

Anònim ha dit...

no ve a cuento, però és ell qui va anunciar que ho faria en campanya electoral, així que si va dir que ho faria està bé que ho faci. Ara que són coses que estan molt bé per sortir però que tapen altres qüestions més importants com què pensa fer amb el POUM, si aprovar-lo o no, també és veritat...

Anònim ha dit...

Crec que ens prenen per tontos. Tots els polítics tenen l'obligació de fer la declaració de bens, alcaldes i regidors, s'ha fer abans i es fa ara. No ha fet res que no li obligui la llei.Laura

Josep Maria Yago Suau ha dit...

tots els comentaris tenen bona part de raó però no oblidem que ha estat el Saló dels Penjats qui ho ha demanat en no menys de tres ocasions.

Hola maku! ha dit...

...una 'declaración de bienes' no garantiza NADA, lo digo en general y sin dobles lecturas en el caso k nos ocupa

Anònim ha dit...

Laura, no és segur que la llei obligui a fer-ho públic en la manera que ho ha fet. Fins ara, crec, era una declaració que quedava tancada amb pany i clau o la caixa més forta de l'ajuntament.

Oscar Ramírez ha dit...

Si li demanes que digui el seu patrimoni a l'alcalde de Cambrils, a qui segueixo de molt a prop per afició, et dirà una decima part del que realment té perquè la resta de coses que compra mentre és alcalde les ha posat i posa al nom de la seva dona o d'altres familiars encara més propers. Enhorabona al Saló per insistir i aconsegur que, malgrat no sigui reasl, l'actual alcalde digui allò que vol dir que té. Per cert, que l'excalalde digui que tenia quan va entrar i quan té ara (jajajajaja) i si no ho recorda que ho pregunti als seus assessors Agusti i Angel.

Hola maku! ha dit...

...olé, olé y olé para Oscar Ramirez.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Voleu dir que ha complert?, va dir que faria publica la seva declaració l'endemà mateix de guanyar les eleccions i han passat ja tres mesos. No es per a rés,però ningú li va demanar que ho digués, però ja que ho diu que ho hagués fet no?.
Per cert tots els regidors i càrrecs públics fan una declaració de bens quant prenen possessió del seu càrrec.( no es cap mèrit el que ha fet, se suposa que ho han fet tots i cascun dels regidors de l'Ajuntament, al menys els de l'equip de govern.)

Anònim ha dit...

Quim, la declaració és pública ? Puc anar a l'ajuntament i que em diguinels béns de cada regidor o no.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim :Ha de donar autorització cada regidor per fer-la publica.
però en Ballesteros va dir que la faria pùblica l'endemà mateix de guanyar, no al cap de tres mesos.

Hola maku! ha dit...

...os habéis fijado en k amorós en la foto tiene la cabeza inclinada hacia la 'derecha'?

Anònim ha dit...

jajajaja es veritat el nen no ho pot evitar

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Hola Maku, al menys jo dono la cara, no m'amago sota anonimats ni fotos de pel•lícula ,com tu, per dir les coses que dius tu, i de vegades amb la mala educació i amb insults com ho fas tu.
i mira saps, cadascú posa el cap a les fotos com li rota.

Hola maku! ha dit...

...lo k tendrias k responder es a la siguiente kuestión:

¿hasta k punto sabía la dirección de CIU de las andanzas de lluís badia i jordi pujol ferrusola en casos como el de la 'fundació' de jacint romeu?

lo demás son cortinas de humo, y esa demagogia 'barata' que tanto te gusta trancribir en este blog.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Hola maku
Però de que vas?. Que te que veure CIU amb el que dius tù del Lluis Badia?. Ja t’he respost anteriorment i si la resposta no t’agrada no es el meu problema. CIU no té rés a veure amb el que dius. I la propera vegada que facis una acusació dona la cara. D’altra manera no rebràs resposta

Hola maku! ha dit...

lluis badia es senador de ciu?, saludos y que tengas un buen día.

Anònim ha dit...

Felicitats Òscar, has donat a la diana. L'Alcalde de Cambrils acaba de compar-se un xaletaco i l'ha posat a nom d'un familiar. I respecte a l'Àngel de Terres Cavades, quan va arribar a Tarragona, provinent de Cubelles portava un mercedes 190 de vuitena mà. Ara ves-li al darrera al pacarracu

Anònim ha dit...

Quim els que et coneixem sabem que ets un paio íntegre, però a vegades no es poden defensar a certs personatges que han enfonsat el partit i a sobre se'n foten del mort i del qui el vetlla. Els militants de base, honestos i treballadors, que defensen l'ideari polític de CiU no es mereixin tot el que han hagut de 'tragar' aquests darers anys a Tarragona.

Francesc Robert ha dit...

Sr. Ballesteros, alcalde de Tarragona,

Vostè creu que a la gent li interessa el seu patrimoni, ja posats, per què no ens explica coses més íntimes? Qui sap? Pot ser serien com a mínim més divertides.

Suposo que el seu patrimoni augmentarà, suposo que l'alcalde de Tarragona és ambiciós. No hi ha cap mal que vostè augmenti el seu patrimoni,.., tot al contrari, Tarragona necessita gent ambiciosa per la seva ciutat, per la seva família i per què no pels seus interessos.

Tot a així, si el seu interés és mantenir el seu patrimoni estàtic si que m'agradaria que per contra es preocupés de que el meu i el dels meus companys augmenti. Li asseguro que això no ens convertirà ni en millors ni pitjors persones.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Josep Mº , no sé qui ets, però gràcies per dir el que has dit de mi. Els que hem coneixen ja saben com soc, i difícilment podré canviar. Jo pels altres no puc parlar, però et puc assegurar que sempre em mantindré fidel als meus ideals, i que la meva consciència pot estar tranquil•la.
Cert que certes coses han malmès la imatge del nostre partit a Tarragona i això evidentment ha tingut un cost electoral important, com ha estat la pèrdua de l’alcaldia de Tarragona, però això ens ha d’encoratjar per corregir els nostres errors i saber-nos guanyar de nou la confiança dels ciutadans en el nostre projecte

Unknown ha dit...

Doncs mira -digueu-me morbòs- però em faria gràcia saber de quin pintor s´n aquests dos quadres de valor.

Per curiositat...

Josep Maria Yago Suau ha dit...

pel mig va sortint un Josep Maria anònim que no soc jo. Per tant, amplio el meu.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Tondo, un quadre de Plana i una litografia de Subirachs.

Anònim ha dit...

Un Josep Maria anònim es com una inteligencia militar.

Unknown ha dit...

Òspa... Plana i Subirachs... quina enveja (de la sana).

Gràcies per satisfer la meva curiositat!

Joe-Tgn ha dit...

El Quim te rao no es pot atacar una persona per que el seu partit hi hagi gent que no ha fet tot be, cada partit te els seus morts al armari... i com diu la bibilia
"el que este libre de pecado que tire la primera piedra", jo no mes dic una cosa els psc-tarragona, ja veurem com aclariran lo del poum, per que tothom que es reuneix amb el navarro surt amb un si per resposta....

Anònim ha dit...

Quim, no m'has de donar les gràcies, dic el que penso. Fa més de 25 anys que treballo a l'ajuntament com a funcionari, en virtud de concurs-oposició, no com altres que es diuen com jo i els han fet funcionaris per la patilla, i, que tot sigui dit, només diuen rucades insípides.
Prefereixo guardar el meu anonimat i dir el que penso. Aquí es ve a sublimar els mals rotllos que vivim dia a dia. Visca la funció terapèutica d'aquest saló!
T'he vist treballar i per això dic el que dic. Continua treballant pel teu partit, pels teus ideals i no oblidis mai que els ciutadans són sabis i sempre acaven col•locant a cadascú al lloc que li pertoca i els morts, com diu el Joe, a l'armari de Solentiname, de Brasil o d'on sigui, però com més lluny, millor!!

Anònim ha dit...

Qui els va fer funcionaris per la patilla, per cert ? Resposta: l'anterior equip de govern, és a dir CIU i PP.

Hola maku! ha dit...

...els morts, com diu el Joe, a l'armari de Solentiname, de Brasil o d'on sigui, però com més lluny, millor!! . Cuando un militante de un partido además tiene acta de senador, y se le presuponen tantos delitos como 'lluis badia', el partido NO puede callar, debe hacer alguna cosa más que meterlo en un armario, por 'salud' democratica, por 'credibilidad', y por 'dignidad', ya esta bien de delinquir impunemente y k los partidos se laven las manos.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Hola Maku, que jo sàpigue va haver un judici pel tema de Terres Cavades, i no hi havia indicis de il•legalitat ni cap delicte. No van declarar culpable a ningú. I el cas està arxivat.
Et recordo que els únics que han estat processats per prevaricació i malversació de fons públics van ésser certs càrrecs públics socialistes, cal que et recordi noms?
I encara avui un senyor que va estar jutjat i processat, i declarat culpable ara no recordo si va anar a la presó o no, com es el cas del Sr Sala, hores d’ara encara té un càrrec de responsabilitat dins del PSC i va estar sentat al saló de plens de L’Ajuntament de Tarragona en la presa de possessió del Sr Ballesteros, i tots els membres del PSC li van fer tot tipus de parabens.
Que jo sàpigue en Lluis Badia Senador per Tarragona cap jutge l’ha processat. Si tú tens alguna prova de delicte presenta una denuncia al Jutjat, No infundis falsos testimonis, i digues les coses tal com son. I la realitat avui es que els únics polítics que han estat processats son socialistes. Cap polític de CIU ha estat processat, i no serà perquè no els hagin investigat!!!!.

Hola maku! ha dit...

..entre tu yo, y ahora que no nos lee nadie, hacía falta una sentencia para 'saber' que no demostrar, que Jesús Gil era un mangante, o Julian Muñoz un chorizo ???, dejemoslo aki, tu sabes que en 'todos' los partidos politikos hay 'corruptos' pq el hombre es imperfecto y en algunos de ellos es 'inherente a su personalidad esa caracteristika, pero 'lluís badia' mal k te pese, y mal k te toke por tu cargo defenderle, es un mal politiko, un ciudadano 'insolidario', un prevaricador nato; el que haya o no una sentencia judicial contra badia, tú, él mismo, y la pandilla basura (badia boys)sabéis que es lo de menos.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Mira, estarem donant tombs cadascú amb el seu parer, i tu estàs atacant l’honorabilitat d’una persona sense tenir cap prova. La teoria de “difama que algo queda” es molt comú en l’àmbit socialista, i es la manera de fer mal a la gent sense proves, però que destrossa el bon nom de la persona afectada.
Si tens alguna prova, una sola prova d’això que dius el que toca es anar als jutjats i denunciar-ho, no fer difamacions pels mitjans de comunicació i a més sense donar la cara.
Es la darrera contestació que et faig d’aquest tema.

Hola maku! ha dit...

Frases celebres

La teoria de “difama que algo queda” es molt comú en l’àmbit socialista

Fdo: Quim Amorós

jeje :-D

Anònim ha dit...

el fiscal ha podido encontrar la conexión de Badia en un presunto entramado de favores que apuntaba la coincidencia entre la cesión de terrenos en el Puerto y la venta más que sustanciosa de su finca en Terres Cavades, a pesar de que la empresa que pagó 4,4 millones de euros por una finca rústica no pertenece a ninguno de los imputados.La concesión administrativa otorgada por el Puerto de Tarragona a la empresa Centre de Negocis Tarragona SA, participada por los principales imputados en el caso Terres Cavades, fue propiciada por el entonces presidente de la Autoridad Portuaria y actual senador por CiU, Lluís Badia,donde el senador vendió una finca rústica por 4,4 millones de euros.
A la vista del expediente, el fiscal encargado del caso, Juan Baratech, ha decidido solicitar al juez la imputación del senador Badia, tal y como anunció al fiscal jefe de la Audiencia de Tarragona, José María Parra.

Anònim ha dit...

Perfecte, però és una respectabilíssima actuació fiscal. Veurem quina serà la sentència.

Efectivament, però, vist el vist, CIU faria molt bé a allunyar-se i a no donar cobertura a Ll.B. És que a més és un mal senador, un escalfa-cadires.

Hola maku! ha dit...

Cuando se reune el partido (CIU) debe de ser 'curioso' ...se dan la mano, se saludan , hablan, se preguntan k tal van las cosas, etc etc, incluso despues cenan juntos, unos frente a otros, y me pregunto yo, hablaran de terras cavades x ejemplo, y Amorós le dirá a Badia: ei!!!, kina sort no?, te han comprat la finkucha rustica akella per 800 milions, ja et pagaràs un café...jajaja, en fin que hay cosas que si alguién las entiende k me las explike.

Enrique de la Torre ha dit...

Me gustaría añadir lo siguiente, aunque la fecha del último comentario no es muy reciente.

Que los únicos bienes propiedad del Alcalde Sr. Ballesteros, sean los que se han dicho que son, no quiere decir que no conozca o no participe en otros, respecto de los cuales también intervenga.

Un ejemplo, DESCONOCIENDO EL PATRIMONIO FAMILIAR, respecto del cual, nada me interesa ni entro, es el siguiente: ¿nadie conoce ninguna empresa en que en ella, por ejemplo, figure como administradora la madre del verdaderamente interesado?

Con ese ejemplo tan sólo comentar que lo que se lee no es lo que es muchas veces, pero como digo, en este caso, ni me interesa.

Anònim ha dit...

Ahora que me acuerdo, a Lluis Badía (entonces en el CDS)los de CiU lo hicieron President del Port por su valía o como premio por dar su voto a CiU, en la moción de censura al alcalde Recasens y que le dió la alcaldía a Nadal?