Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 16 de setembre del 2007

Canal Català passa a mans de Nicola Pedrazzoli


Tot i l'opacitat informativa que hi ha al voltant del Grup 100%, el Saló dels Penjats, ha pogut saber que la compra de la majoria d'accions de Canal Català Tarragona per part de l'empresari italià Nicola Pedrazzoli és imminent sinó s'ha produït ja. Per tant, Jacint Romeu deixarà de ser propietari del canal, que passarà a control de l'impulsor de Canal Català TV, que va començar l'expansió a Canal 50 de Sabadell, i amb el qual ja mantenia aliances empresarials.

Veurem si aquesta operació servirà a Romeu per eixugar els múltiples deutes i impagaments que arrossega: treballadors, col·laboradors, exteballadors i proveïdors. La seu del diari Més Tarragona es desplaçarà del carrer López Peláez a Sant Agustí i també hi ha certa expectació com afecta el canvi de propietat a l'estructura i la plantilla de l'actual equip de Canal Català Tarragona.

Aquests dies s'han anat sabent altres notícies al voltant de les antigues capçaleres Més que eren propietat de Romeu. Més la Marxa, que s'edita a Vic, ha reaparegut després de dos mesos d'aturada i A Sabadell+, que surt d'una aliança entre Canal Català i l'Avui, relleva Més Sabadell. També s'ha conegut que Marta Polo, fins ara directora de Canal Català Sabadell, es converteix en directora de Canal Català TV.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Com deia aquell: "Estalló la bomba informativa...". La veritat és que era una notícia esperada que abans o després s'havia de produir. Ara, a veure què passa amb el que quedi de tot això. Sobre tot, a veure què passa amb els treballadors...

Anònim ha dit...

Aixins la Marta Polo substitueix al Carles (caspos) Abellò?,...algú té mès informació de tot aquest afer, és veu que s'aprofiten les festes, ara queda tot mès diluit i qualseol moguda és veu molt menys, però que la foscor no impideixi veure el bosc.
Petons per a tots.

Anònim ha dit...

Amic,

LLegeix bé la notícia: Marta Polo està cridada a batalles més importants.

Hola maku! ha dit...

Vaya, el 'incompetente' de Romeu a dejado sin fondos, ni medios de comunicación, ni futuro para las 'fantasias' de poder y medios de comunicación que soñaba Lluís Badia y su 'amo' Jordi Pujol Ferrusola, el 'titere' de Jacint Romeu les ha salido 'rana', además de kedarse kon una parte importante de los fondos que recibio en 'negro' y tb mediante la 'fundació', lo ha hecho tan rematadamente mal k ha 'kebrado' todo lo k ha gestionado, k 'inutil' dios!. Pero esto no se ha acabado, kedan los diaris Més, Joan Antó (Piso Perfecto) parece k va a entrar de socio, y eso kambia las cosas, este no es ni mucho menos el 'botarate' de Romeu, es listo y tb frio, ambicioso, sin escrupulos, venderia a su madre por un centimo de euro, yo estoy con k al final se lo keda todo, y Cinto 'el torpe' se va de 'timar'a Brasil, tiempo al tiempo. Por cierto akaba de solicitar elpasaporte brasileiro (ya sabéis que se caso con una reportera brasileña de poka monta de 25 años que trabajaba en Més TV).

Anònim ha dit...

Per tal de generar una mica de debat a la xarxa, sobre la proposta de l'equip de Ballesteros d'impulsar uns pressupostos participatius. He penjat un post referent a aquest tema a:

www.jorditgn.blogspot.com

Salutacions cordials,

Anònim ha dit...

"Aquests dies s'han anat sabent altres notícies al voltant de les antigues capçaleres Més que eren propietat de Romeu":
N'hi ha més. Dues capçaleres de recent creació per part de l'empresa de Romeu, Més l'Hospitalet i Més Cornellà, van tancar també a l'estiu en mig d'un procés negociador amb la plantilla per passar a mans del Comunicació Efectiva Metropolintana (Mes Terrassa i Manresa), la plantilla va caure pel camí mentre estava de vacances tot i la promesa de que no resultarien afectats pel canvi de soci dins del mateix grup. Fa una setmana van reapareixer. Com a director hi consta el mateix que a Terrassa, no hi ha ni redactor d'esports i d'altres coses surrealistes que ja us podeu imaginar.

Anònim ha dit...

una pregunta el que va per tarragona amb un porsche cayyenne es el jacint romeu???

Hola maku! ha dit...

A día de hoy en Indugraff Offset (rotativa donde se imprimen los Més)se deben 90.000€.

Anònim ha dit...

sí es él, pero también lo debe, lo compro con 'renting'

Anònim ha dit...

hola maku tienes muy mala informnación, no son 90.000 euros son, 500.000 euros un total de unos 80.000.000 de pesetes. Esos eran los que imprimian antes ahora ya no. Pobres 90.000 €, eso para ellos es una miseria.

Anònim ha dit...

ostres cinto, el que és diu discreció en tens molt poca, em pregunto jo solet a casa llegint aquestes maraveloses intervencions, i la gent com sap tantes coses? realment estàs envoltat de lo milloret de cada casa, no? els treballadors que tens saben tot això, o bé o saben els teus directius? no m'extranya que volguis el passaport del brasil, el problema és que quan de temps et durarà la bona imatge al brasil? algú de Barcelona, bé algú important parlava aquest dissabte que i tens temes immobiliaris amb capital català en aquelles terres. No acabo d'entendre que un noi tan intel.ligent pogui fecilitar tanta informació a tot fill de mare. Una coseta les construccions del Brasil, estaran publicitades al més tarragona? bon vent i barca nova, excompany, bastante paciencia tenen i han tingut els que han estat al teu costat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
saló dels penjats ha dit...

Recordeu que els comentaris tenen uns límits i el darrer comentari els ha superat.

Anònim ha dit...

Ei cinto! soc el globo! el teu globo! Ja estic a punt per portar-te a Brasil! Si et va bé, sortirem de nit i per la porta falsa, ok?

Anònim ha dit...

Jacint Romeu es un homenet que valora les persones pels diners que tenen, a falta d'altres valors, a la seva curta i corrupte ascensió a sacrificat a amics i parents,i no ho dic com una frase feta, si no que es lamentablemet 'real', al seu cosi, als seus ex-socis, als seus amics que ja no ho son, a la seva dona que ja no ho es, ja només li queda la llealtat que poden proporcionar els diners, es a dir la llealtat dels 'mercanaris', sol, ara arriba el moment de -potser- reflexionar de tot plegat

Anònim ha dit...

jajajja, a veure si amb una mica de sort se li peta el globo.
molt de mal es fet sr Romeu, als teus familiars, als teus amics, els teus socis, a les teves empreses col.laboradores que les has deixat amb una ma al davant i l'altre al darrera. Encara no puc entendre com no li han donat una forma nova a la teva cara i al teu cotxe, perquè et puc ben assegurar que amb la teva despreocupació economica has arrossegat a molta gent, gent que no saps ni que existeixen però quie treballaven en empreses que tu i deus millonades i que han estat acomiadats per no poder tirar endevant el seu projecte. Espero que algun dia el molt de mal que has fet a tanta gent t'arrivi a tu. Només em queda felicitar a la teva ex-dona, ella si que pot anar amb la cara ben alta i mal et pessi amb elm bolso ben ple.
Per cert, el Sr Cabré pressident de la Cepta potser que pensi una mica amb la imatge de la nostra entitat i et foti a fora.
A la gent que heu petit i esteu petint tot aquest calvari, tranquils que a tothom li arriba lo seu.

Anònim ha dit...

tranquilos que con lo que a el le gusta figurar todos estos comentarios se le remueve el estomago a cada minuto, me lo imagino con su gran tupe, bien peinadito y planchadito conectado en todo minuto en esta pagina. Hay Romeu quien te ha visto y quin te ve. Muchas respuestas hemos tenido los empresarios de Tarragona, respuestas a muchas preguntas que nos estavamos haciendo desde hacia años, x ejemplo, como se lo ha montado este tio? pues ya esta la respuesta, tira tira que no pagaremos a nadie. Asi si se hacen bien los negocios.

Anònim ha dit...

parlan del sr cabré que li vadonar el premi 'empresari del any' li te donada l'exclusiva per fer el 'Cronica Empresarial' ho he llegit per aqui que el Xavier Braña monta una nova empresa per tal de tirar endevant el diari i salvar les aparences, pero dins l'accionariat també hi sera el poca vengonya del romeu, aixo m'ha dit un ocellet ben informat

Hola maku! ha dit...

Una vez me dijo un alto cargo del port de tarragona con responsabilidades ahora de gobierno en el ayuntamiento de tarragona, a proposito de romeu, '...trankilo, cuando 'caiga' se encontrará todas las 'cabezas' que piso para subir'.

Anònim ha dit...

os olvidais de su mano derecha, el que le tapa parte de los chanchullos porque los comparte, el que le acompaña los fines de semana a los hoteles de la costa, el que lleva un cochazo todo terreno que va a nombre de la empresa. Os olvidais del ilustrado que tiene el pelo tan canoso como su nombre. Quien lo ha visto y quien le ve.

Anònim ha dit...

es 'solo' su esbirro, pero solo funciona con 'insert coin'

Anònim ha dit...

Cintito, Cintito, cada dia te crecen más enanos, mira que ya te dijo el Justo que los chorizos al talego, y tu ere que ere, no te has apretado nada el cintu. Y mira que tenias la clave desde el principio, CINTO-JUSTO, pero que vamos a hacer: la has cagado macho (lo de macho es un decir)

Hola maku! ha dit...

la'clave' radio fm de catalunya s.a. un dial por la 'jeta' de ciu

Anònim ha dit...

Els diaris Més Cornellà i Més L'Hospitalet comencen a fer figa. Han passat de ser publicacions diàries a ser setmanals. Més Cornellà sortirà un dia, mentre que L'Hospitalet ho farà tres. Quina gran equivocació del 'màster' en gestió empresarial com Andreu Castelló i el mentider i prepotent Lluís Basiana en fotre fora a la redacció antiga i fitxar gent sense experiència i molt més barata. Les publicacions han perdut credibilitat, la reacció ha perdut experiència i professionalitat a més s'ha perdut també importants anunciats que s'han fet endarrera en la seva intenció d'apostar per un producte que fins a les hores era molt digne.
Senyor -per dir alguna cosa- Andreu Castelló i Lluís Basiana s'haurien de dedicar a fer de xurros.

Anònim ha dit...

i l'ajuntament pq fa anuncias al Més???, si sap que no pagan als treballadors i tot va a la butxaca del ninot del cinto

Anònim ha dit...

Com a extreballadora de Cinto Romeu estic molt indignada amb tot el que ha passat. A mi, al igual que a molts companys que van decidir voluntàriament abandonar el vaixell, se'ns deu dos o tres mesos. Que algú m'expliqui com es pot viure sense cobrar ni un duro. El més fort és que ara ens toca denunciar l'empresa i soportar tot un merder que no ens mereixem, amb la seguretat que el senyor Cinto Romeu seguirà muntant i desmuntant empreses, incomplint contractes, estafant i fotent el pel a tots els que se li acosten. Jo el fotria a la presó directament, i no és conya, pq. aquest tio ha fet molt de mal a molta gent. L'única cosa que em consola és la soledat que pateix i que patirà tota la seva vida, pq. segurament la de 25 anyets el deixarà el dia que no li quedi ni un duro a la butxaca, i amics no en té ni un. Pel que fa a sa mare, un dia la matarà dels disgustos que li està fent passar. Això és el que li desitjo....Estic molt molt cabrejada amb aquesta situació i agraeixo que des d'aquí es puguin dir les veritats sobre aquest tipus i Tarragona, la seva ciutat, en vagi plena de les seves vergonyes.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament de Tarragona hi posa publicitat perquè li deu al Cinto i al Carles Abelló. Durant la precampanya i campanya el PSC es va anunciar cada dia en portada al Més TGNA i el llavors alcalde Nadal va posar el crit al cel perquè es veia massa el plumero que, com a contraprestació de la publicitat, el Més semblava el Boletín socialista i nomès sortien informacions d'allò que feia l'actual alcalde i la seva troupe. Allò no era periodisme, era partidisme i cap dels qui hi treballaven deia res cosa que em sembla malament. I ara toca tornar el favor i per això l'Ajuntament s'anuncia al Més i ho seguirà fent. I al indesitjable número 2, C.A, ja li arribarà el seu premi per llepar el que ja sabeu tan ben llepat quan tocava i fer de comisari polític.

Anònim ha dit...

Deberia este inverosr aseguarse de loq meu adquiere
al grupo se le va ha presentar una quiebra necesaria por todos los impagados que tiene el grupo liderado por Romeu ,,,se acabo Badia y se acabo los dias de vino y rosas de la subencion
es facil de coprovar consultado los registros de impagados

Anònim ha dit...

...cal que els 'responsables' polítics li parin els peus amb aquest personatge, es indignant veure la publi del ajuntament, del port, la diputació, etc, qui s'anuncia es 'retrata', home ja esta be de finançar amb aquest delincuent!

Anònim ha dit...

L'empresari Jacint Romeu va crear l'any 2004 la societat All Effective SL amb l'objecte de: "Prestació de serveis d'assessorament a empreses i particulars. Adquisició, transmissió, tinença de béns immobles. Construcció i promoció immobiliària". A l'octubre del 2005, un mes després de la posta en marxa del Grup Canal Català TV, Nicola Pedrazzoli és nomenat administrador únic de la societat en substitució de Romeu.

Ja en aquest any 2007, al febrer la societat "Tarraco Visió SL", que explota el Canal Català Tarragona, va declarar-se societat unipersonal. Fins llavors els accionistes de Tarraco Visió eren el Grup 100% (amb un 90%) i Explotadora de Ocio Altafulla. Aquesta declaració d'unipersonalitat fa que totes les accions estiguin en mans d'una única empresa.... ALL EFFECTIVE S.L.

Què dirà el CAC a tot això?

Un cop es faci efectiva la compra s'hauran de comprovar les condicions de les concessions de TDT local que va aconseguir "Tarraco Visió" a Tarragona i Reus (en aquest cas, formant una UTE amb l'Associació Mare Nostrum TV). Actualment el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) té obert un expedient administratiu després del canvi de propietat de la societat Publi 20 SL. (concessionària d'una llicència TDT local a Terrassa). Aquest expedient podria acabar amb la resolució del contracte administratiu i, per tant, la pèrdua de la concessió.

Anònim ha dit...

Be amics, despres de llegir tot el que he llegit, i sentir-ne de tots colors per aquests món de Déu sobre el "Sr" cinto romeu (sí, en minúscules), em sembla que em costarà moltiiiiiisim cobrar tot el que em deu. Us puc assegurar, que em podria comprar un cotxe amb la enganxada que tinc al mes.
Gràcies companys fotògrafs i periodistes en general pels comentaris de suport que he rebut.
Per desgràcia, un altre que abandona el barco, deixant que, de moment, les seves pertinenses s'enfonsin amb les restes. Haure de contractar la empresa americana especialista en recerca de tresors enfonsats, perque, això se'n va a les profunditats...