Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 25 de setembre del 2007

Fins sempre Josep Lluís


El Saló dels Penjats expressa un sentit i sincer condol per la mort del tercer tinent d'alcalde i regidor de Territori de Tarragona, Josep Lluís Navarro. Volem fer arribar aquest condol a la família i els amics del Josep Lluís, una persona que sempre es va distingir pel seu tracte exquisit cap a la premsa i que la seva nova tasca de regidor no va canviar. La seva mort prematura, als 58 anys, ha enfosquit la Diada de la Mercè, la darrera jornada de la Santa Tecla 2007.

Descansi en pau.

Les fotos, fetes per Mauri Fernández, són de la processó de Santa Tecla del diumenge. Cliqueu al damunt si les voleu veure més grans.

51 comentaris:

Jordi Roca ha dit...

Descansi en Pau.

Unknown ha dit...

Que la tristesa per la mort d'un ésser humà no ens faci perdre de vista que tots som humans i que per tant de tant en tant ens equivoquem.

Descansi en pau.

Enrique de la Torre ha dit...

Por lo poco que le conocí, puedo decir de él que era una persona que sabía de lo que hablaba.

Excelentes charlas que él impartía, sobre planificación y gestión de recursos a las que asistí.

Descanse en paz.

Octavi ha dit...

Moltes gràcies per tot, Josep Lluís.

Anònim ha dit...

Encara no m'ho puc creure! Sempre el recordarem dialogant amb els veïns afectats pel POUM, escoltant amb aquella sensibilitat... I pel seu tracte atent i carinyós amb tothom.

Anònim ha dit...

Els que van treballar a Onda Rambla, ahir van perdre dos antics companys, al Josep Lluís Navarro(tertulià)i al Siscu Garrido(comercial).
Tots dos han estat importants per a Tarragona, cadascú en la seva vessant, han deixat la seva empenta a la ciutat, al Josep Lluís, a banda de moltes activitats i aficions, se li recordarà per intentar arreglar aquest maleït POUM, i al Sisco Garrido per la seva cançó "IMPERIAL TARRACO".
Que descansin en pau tots dos, i una abraçada molt forta per a les seves famílies.

Oriol ha dit...

Descansi en pau.

jordi salvat ha dit...

La mort del Josep Lluís ens ha colpit a tots. Jo m'he atrevit a fer un post dedicat a ell per expressar el meu condol.

Descansi en pau.

Anònim ha dit...

Una gran pèrdua, gran persona i amic de tothom.Descansi en Pau

Angel juarez ha dit...

Podria contar muchas anecdotas del joseluis son muchos años que hacia que nos conociamos ,solo voy a decir algo que creo que resume lo que el era para mi,un trabajador infatigable un buen mediador un buen compañero de viaje y sobre todas las cosas una BUENA PERSONA,descansa en paz amigo te recordare siempre.

Anònim ha dit...

He vist que el bloc de l'Oscar Ramírez té un crespó negre en senyal de dol i que altres blocs en parlen. Aquestes coses m'emocionen de veritat perquè se us nota que primer, abans de periodistes, sou amics dels vostres amics. Gràcies per aquestes respostes que esteu donant.

Oscar Ramírez ha dit...

Ha estat, tots ho sabem, un cop molt dur, massa dur perquè mai es pot entendre que ens deixi una persona jove i sobretot amb un caracter tan meravellos com el Josep Lluís. Jo, particularment, sempre el portaré al cor com hi porto a l'amic Fermí Morera i tans altres que han dit adéu abans d'hora, d'una forma injusta, inesperada.
P.D: Lluïsa, gràcies per parlar del crespó. El cos em demanava fer alguna cosa més que un simple post.

Anònim ha dit...

Josep Lluis gracies per els teus bons consells. Et portaré en el meu cor i en el meu record.
Vull agrair al Rafa Gonzalez la seva carta dedicada al Navarro, amb ella he llegit alló que molts de nosaltres pensem del Josep Lluis.

Anònim ha dit...

Suposo que lo que diré avui no caurà massa bé, vagi per davant l’aclariment de la meva pena envers una persona bona, una bona persona, que ens ha deixat.
Tot això ho dit, per que penso que quizàs se està fent “massa” espectacle, i aleshores un comparatiu greuge envers altres persones que han sigut, han estat a l’ajuntament, ho trobo desmesurat(vagi la pena per endavant) que s’hagi posat “una capella ardent” en l’ajuntament, 2 dies de dol, supressió de l’actes finals de les festes, etc. per un regidor que només portava 100 dies (i no és menyspreu), com ho he mencionat abans el comparatiu seria greuge envers per exemple, el Sr. Manel del Amo, que va esser a l’ajuntament 20 anys, el Sr. Pere Gisbert,... i d’altres que ja no hi son, suposo que la seva mort haurà de haver estat tant important com la del Sr. Navarro, per a la seva família, com per els qui les vam escollir.
Tots quan naixem, ja sabem que porten data de caducitat, uns estem més temps i d’altres de menys, però va així, i ningú quan mor és més important que l’altre, de fet, qui més ho sentirà, no dubteu, serà la família, per als restants, amics, coneguts, i companys de partit,...el temps tot ho esborra, i el carinyo és porta al cor; El senyor Navarro, no era el Papa, ni el President de l’Estat, ni el President de la Generalitat, ni l’alcalde d’aquesta ciutat.
Ho sento, per les meves paraules, però per mi, ha mort una persona bona, una bona persona, i la seva família i als seus amics, és la que el plorarà i trobarà a mancar, tot el demès està fora de lloc.

Anònim ha dit...

Estic bastant d'acord amb el post de contrapunt signat per "una tarragonina". El que passa és que avui en dia la mort s'amaga, s'intenta amagar, i quan apareix com no pot ser d'altra manera sembla que és més del que és.

Dit això, el Navarro era un bon tio, però no era un sant. Era un bon escalador social, poc amic dels conflictes, un intrigant de guante blanco, simpàtic i charmant, però no una persona de conviccions profundes. Va saber ser un submarí dels sociates al port i el Badia el va respectar, bastant més del que el Navarro el va respectar a ell quan ja no era president del port. Sigui dit sense cap estima cap al Badia, que era un mafioset de poble però sense la mala llet que cal per ser-ho. El Navarro va saber semblar convergent amb els convergents i sociata amb els sociates, a qui es va unir ara en públic quan la seva victòria semblava inexorable i així li van recompensar.

El Burga perd la seva corretja de trasmissió alk grup municipal socialista i aixó trenca l'equilibri de poders al socialisme local: el Sabaté conserva la seva commissària al grup, però el Burga ja no té al seu, a no ser que se'n busqui un altre (Tarrés?). I no hi ha ningú amb prou pes per portar Urbanisme (tampoc ho era el Navarro, no ens enganyem, si no fos que el teledirigia el Burga).

El Navarro potser no era de fer grans putades, però sí de fer moltes putadetes. I no era mal tio, eh, nomès un com tants n'hi ha al voltant del poder, això sí, sempre amb un somriure. Davant de l'Àngel Fernàndez era molt nadalista i va anar al Nàstic, davant del Badia era molt convergent i va seguir al port, davant del bisbe era molt catòlic però votava als socialistes.

Dit això, descansi en pau. Però sense exagerar.

Hola maku! ha dit...

Honrado en el Port y fuera de el.

¿Badia lo respeto?, estaba demasiado ocupado en sus 'negocietes' para pensar en él, y ¿Navarro no respeto a Badia?, porsupuesto k NO, no lo merecía.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, amb els que dieu, que s'ha utilitzat la mort d'una persona, per fer una mena d'espectacle,desconec si l'Ajuntament està obligat a fer una capella ardent, per un regidor en actiu,pero no se si per la familia és lo més adequat.
Un petó Leo

Salvador Guinart ha dit...

Que han hi hagut altres regidors que ens han deixat, és cert. Però posem les coses al seu lloc. Si no va haver capella ardent a l'ajuntament, s'hauria de preguntar: 1.- A la família, i 2.- A l'Alcalde del moment. Són ells qui decideixen que fer amb el difunt. No fem demagògia de tot plegat. Jo el coneixia des de feia un grapat d'anys i per tant, puc opinar amb coneixement de causa. I em semblava una persona sensacional. Que voleu que us digui, si hi ha tanta gent que en parla i tanta gent sensible amb aquesta pèrdua deu ser per alguna cosa. Per que la ciutat "rutlli" des de diferents vesants, calen més "Navarros". Gent activa, compromesa i que estima la seva ciutat. La filosofia de "tot és una merda", que impregna, no sempre, alguns tarragonins, no tots, és la més comoda. Voler distorsionar les coses, i més quan parlem d'una persona que ens ha deixat, és com a mínim de mal gust. I d'espectacle, res de res. És el que toca quan una persona com ell ens deixa abans d'hora.
Jo trobo correcte tal i com ha reaccionat l'Ajuntament de Tarragona. Descansi en pau i molts ànims per la família.

Salut!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Oscar Ramírez ha dit...

Estic completament d'acord amb el que diu el Salvi Guinart. No comparteixo en cap moment el que diu la tarragonina pels motius que més tard dóna el Salvi i no comparteixo ni respecto el que diu l'anònim que dóna la raó a la tarragonina. Del darrer post, abans del meu, que diu la paraula "traïdor", sense comentaris o més ben dit, un comentari: sempre se'n va la gent que val la pena. La pena és que altres es quedin.

Salvador Guinart ha dit...

Òscar, crec que et deixes el final de la frase: "La pena, es que altres es quedin, ... i dónin pel sac!!!!

Salut!

Unknown ha dit...

La verdad, que el Sr. José Luis Navarro, se puede ir orgulloso de lo hecho durante su vida, yo no diré más me remito a la multitud de personas de lo más dispar que estos dos día ha pasado por el Ayuntamiento y hoy ha asistido a su sepelio.

Tan solo hacer mención a su familia y mostrar todo mi apoyo personal y el del resto de compañeros de la Joventut Socialista.

Ahora a todos los y las tarraconenses nos tocara trabajar un poquito más por la ciudad, pues este hombre hacia solo el trabajo de muchos... y trabajo muchísimo por Tarragona y su ciudadanía.

Descanse en paz y a su familia muchos ánimos en estos momentos tan difíciles.

Salud.

Sindicat ASEMIT ha dit...

Els companys del sindicat ASEMIT ens hem quedat commocionats per aquesta tràgica notícia i volem expressar el nostre condol a la família, companys i amics de Josep Lluís Navarro. Una abraçada plena de força per a tota la família socialista i plena de recolzament per a tot el que calgui. Descansi en pau.

El Capità Tarragona ha dit...

Molts ànims per a tota la família, amics i companys del Josep Lluís.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Probablement hi ha coses sobre les que podríem debatre però crec que ara no és el moment, ara és moment de respecte i de condol per familiars i amics. Salvi, força d'acord amb el que comentes.

Oscar Ramírez ha dit...

Salvi: quan faci un llibre et trucaré per a fer el darrer capítol. Com bé saps, és la part més fàcil del llibre que l'autor mai s'atreveix a fer. Gràcies Chon!

Salvador Guinart ha dit...

Josep Maria, completament amb el teu comentari.

Salutacions, amic.

Salvador Guinart ha dit...

Otia Òscar, no se si seré capaç de fer-ho... però per intentar-ho que no quedi!! :-P

Una abraçada amic.

Anònim ha dit...

haber, yo conocia poco al Sr.Navarro, conozco mucho a su sobrino que es amigo mio, de lo que se en el puerto tenia bastantes enemigos.., luego yo creo como buen catolico que es igual que yo, no creo que a el le hubiera gustado este entierro tan mediatico, para mi la imagen de los concejales llevando el ataud un poco.. s/c, a parte de eso descanse en paz y Sr.Guinart si se hubiera muerto alguien de Erc tambien haria el comentario ese de los que se quedan....

Anònim ha dit...

Alguien se ha preguntado si la família no se ha visto forzada a este espectaculo?

Anònim ha dit...

Jo crec que el Josep Lluís Navarro era una persona de la qual hem d'aprendre moltes coses. A més, amb els periodistes era un solete!

Oscar Ramírez ha dit...

A ver, anònim dirigido al señor Guinart. Lease los comentarios publicados antes del que ha publicado el señor Guinart y entonces podra extraer otras conclusiones. Los comentarios del señor Guinart son respuesta a los mios y los sigo defendiendo. En todo caso, asociese con el comentario de "una tarragonina" porque son muy similares, quizas de la misma persona o de almas gemelas.

Salvador Guinart ha dit...

Resposta al ANÒNIM del dia 26 a les 13.00h. Que vols dir amb "Sr.Guinart si se hubiera muerto alguien de Erc tambien haria el comentario ese de los que se quedan...."¿¿?? es que no ho entenc. I abans de contestar m'agradaria que m'ho aclareixis.

Anònim ha dit...

Sr.Ramirez jo no soc cap alma gemela de ningu, no fico nom de usuari per que desde el pc de la fenya no emb va desde el de casa si i el meu nick es joseptgn vale!!
jo penso lo que dic que crec que ha estat un enterro massa mediatic i no crec que el sr.navarro estigues d´acord i que la foto dels regidors portan el ataud molt mediatica!! i els que quedan i donan per el sac que diu el s.g. tambe son de erc, bons i dolents hi son a tots els partits
JOSEP-TGN

Anònim ha dit...

D'acord amb el Salvi i l'Oscar. És cert que probablement ell, que era un home discret i que mirava de passar desapercebut, hagués preferit una cosa més familiar i íntima.
Però, entenent que la família ho va acceptar (premisa bàsica i principal), el Josep Lluís es mereixia, suposo que com qualsevol altre regidor de l'Ajuntament, que se li rendissin els honors que li corresponien.

Jo vaig tenir l'honor d'entrar el seu fèretre a l'església i va ser un moment d'emoció i tristesa que mai oblidaré.

Com al Fermí, sempre et recordarem Josep Lluís.

Salvador Guinart ha dit...

Resposta al joseptgn.

Senyor, em penso que pixes fora de test... i no t'ho dic de mal rollo.

Sembla que hi hagi persones (que les hi ha), que esperin que diguis alguna cosa - de vegades amb doble sentit, amb ironia, etc - per tirar la caballeria per sobre.

Jo tinc els meus dubtes, i ja em perdonaràs "JOSEPTGN", que hagis entés la meva resposta - a l'Òscar Ramírez -, que es referia a que els bons s'en van i els maleducats, impresentables i demés desperdicis diversos es queden. I jo, en conya, li dic que es deixa el final de la frase i la complemento dient que a més de quedar-se dónen pel sac.

Jo, company, no se a que ve ara que si sóc d'ERC, de les Germanetes dels Pobres o tinc el passi de temporada de la Riojana... de veritat, no se a que t'empotolles.

Però, "buenu", si així ets feliç, no seré jo qui t'ho impedeixi.

El que si que et recomano fervorosament, es que, abans de donar una opinió sobre algun escrit, llegeixis bé el sentit de les frases, paris quan hi hagi una coma; miris si pot haver o no ironia; en fi, tantes i tantes coses que als que ens agrada llegir, ens fan la lectura més agradable i entenedora.

Salut!

Salvador Guinart ha dit...

El Jordi Sendra tant cavaller com sempre...

Felicitats amic!

Anònim ha dit...

joseptgn
Salut guinart coincideixo amb tu que soc republica (pero no independentista) ok mensaje recibido bon rotllo nastiker !!!

ara el missatge de bon rollo al sendra deu ni do, lo que teniu que fer es pactar ciu i erc no?

sorry si t´ha molestat!!!!

Oscar Ramírez ha dit...

Al Salvi i al Jordi Sendra: d'acord en tot i ja no penso opinar més en aquesta noticia perquè conec el percal i ara començarà a torçar-se tot i el que era un racó per recordar al Josep Lluís acabarà sent una selva de discusions.
Joseptgn: perdona per la confusió, errar és humà i et demano disculpes únicament per la confusió.
Una última cosa: Per a mi el Salvi, el Jordi Sendra, el Joan Aregio, el Carles Castillo i molts altres són amics que he conegut a la meva feina i, en segon lloc, politics. Aquí estem parlant de persones. Deixem la politica pels ajuntaments i altres càmeres on toqui.

Salvador Guinart ha dit...

PER TANCAR DISCUSSIONS ESTÈRILS

JosepTGN: Aclarit el malentés, per tant tant amics com sempre. Sobre els pactes... je, je, je... que el Jordi i jo siguem amics, és això que som amics (punyetero!!!).

Òscar, totalment d'acord en el que dius.

Una abraçada a tots.

Anònim ha dit...

Bego ha dit...
Hola tarragonina, totes les valoracions són respecteables, però volia dir-te que tots els regidors morts a Tarragona han estat una gran pèrdua. Coneixia molt Manel del Amo, i et puc dir que ho vaig sentir moltissim. Que no es posses capilla ardent amb ell o el sr. Gisper o el sr. Pujol, per dir un altre de socialista, no vol dir que els costums no es puguin variar.
Ser regidor, ni que sigui per un dia, ja és un gran servei a la ciutat i les aproximadament 3.000 persones que han passat per l'ajuntament en cinc hores, repartides en aquests dos dies, demostren que la decisió de la família d'acceptar l'oferiment fet pel consistori,per tots els grups del consistori perquè oferir poder instal.lar la capella ardent a la sala de plens es va aprobar en junta de portaveus, va ser encertada.

4:53 AM, setembre 26, 2007

Anònim ha dit...

Senyora Bego,
"Ser regidor, ni que sigui per un dia, ja és un gran servei a la ciutat", això ho diu vostè en serio?
Dona, que jo sàpiga vostè està fent aquest servei a la ciutat amb una bona renumeració econòmica, res de proïsme ni d'altruisme, hi ha molta gent anònima, sense cap renumeracio econòmica, sense fastos de cap tipus, que treballan per Tarragona.
Vostè haurà de fer i complir bé, la seva tasca i els tarragonins/nes ja veurem si vostè fa un bon servei a la ciutat ó per el contrari se ho fa a vostè mateixa.
Fer una correcció en el cas del Pere Gibert(no pas Gisbert, ni vostè, ni jo, ho hem escrit correcte; El senyor Pujol?...qui era aquest senyor?...no li recordo pas.

8:05 AM, setembre 26, 2007

Anònim ha dit...

Senyora Bego,
Com a continuació de la seva resposta al meu comentari.........
Els “grans” serveis a la ciutat, a la nostra estimada Tarragona, és poden fer i és fan des de l’ajuntament, des d’una fusteria, des d’una fabrica, o des d’un hospital.
Del que tots, n’estem absolutament orgullosos, és d’esser Tarragonins i Tarragonines, de naixement o d’adopció, d’expressar la nostra satisfacció i de emprar el nostre esforç i treball per una ciutat a la que estimem de tot cor.
El fet d’esser Alcalde, regidor, lampista, oficinista, prostituta, llevadora,etc. Correspon a una anècdota, que sovint te a veure amb l’interès, sobre tot per part d’alguns politics i politiques, d’aconseguir uns dinerons de forma fàcil i de cara a la galeria.
Com a reflexió final, et diria que com a persona d’esquerres, la mort ens iguala a tots, de igual manera que tots i totes ens netegem l’anus desprès de defecar, i que es tracta possiblement d’un dels actes més íntims que s’han de respectar.

11:32 PM, setembre 27, 2007

Anònim ha dit...

Sense voler ser pesada, m’oblidava, d’afegir aquest petit matis, aquests comentaris no els hi fet al seu bloc, ja que he comprovat que els comentaris s’esborren, i en qualsevol cas volia respondre-li, i que vostè s’assabentés que ho havia fet, i per cloure fer-li saber, que les parafernàlies que és van fer amb motiu del decés del Sr. Navarro, només és corresponen a règims dictatorials(Franco, Lenin,...)

Anònim ha dit...

Bego o perdon notari.com,cada vez se te ve mas el plumero.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb tu tarragonina, amb un par...

Anònim ha dit...

"Ser regidor ni que sigui per un dia ja és un gran honor, per fer un servei a la ciutat"
Aquesta hauria d'haver estat la frase i, incomprensiblement, van desaparèixer "honor per fer un" del text escrit en word i després traspassat aquí. I no puc més que estar d'acord en l`afirmacio que es pot servir - igual o millor - a la ciutat des de qualsevol lloc.

Però pel que fa al fet íntim de la mort, cadascú entèn la intimitat de manera diferent i en el moment de la mort, decideix la família. Quan es tracta d'un personatge tan públic que supera la vintena d'esqueles i desenes de corones de flors, la intimitat és tan minsa en el moment de la seva mort com ho era en vida.

Dir que comiats com aquest son propis de dictadures es desconeixer el que passa a diari a qualsevol pais democratic amb la mort de personatges de relleu.

A Tarragona es va actuar en aquest cas de forma molt discreta. Veieu i compareu altres casos.

Anònim ha dit...

Aquesta "tarragonina" tan patriotica i que li sembla tan fàcil guanyar uns calarons dedicant-se a la política, que es presenti a les eleccions municipals. Guanyi, governi i renunciï a rebre cap sou. Que visqui de l'aire del cel. No com tots els que han governat fins ara PP, CiU, PSC, IC,ERC, que tots han cobrat, mal li pesi a la "tarragonina". Per cert, la diferència entre el Sr. Navarro i el forner o fuster, o qualsevol altre persona, és que va ser elegit democràticament i va ser regidor.

Anònim ha dit...

Unitat de referència per conèixer l’importància d’un finat = L’esquela.
-Més de 20 esqueles = molt important
-entre 15 i 20 esqueles = important
-menys de 15 esqueles = algo important
-entre 5 i 10 esqueles = poc important, tant sol conegut
- 1 esquela = normal
- 0 esqueles = un mindungui

Anònim ha dit...

Com ja vam avançar en aquest blog, Tarrés es farà càrrec d'urbanisme, tot i els intents de la Bego per adjudicar-se aquesta cartera. El sector negocis del PSC no descansa!

El Saló dels Penjats és qualitat. El blog que a TGN marca la referència i el camí.

Antonio ha dit...

Buenos días, soy un tarraconense de “adopción” reciente, por lo que espero perdonéis mi desconocimiento de algunos personajes de la ciudad.

Me gustaría responder a “tarragonina” y a “anònim”/”joseptgn”.

Vaya por delante que doy por supuestos los méritos que hicieron el Sr. Del Amo y tantos otros para que se les rindiera un adiós con más pompa que el que quizá tuvieron (que no lo sé, puesto que ni los conocí ni tengo noticias de cómo fueron sus funerales). Tampoco sabemos de los deseos de sus familiares ni de si se les hizo el ofrecimiento correspondiente de la capilla ardiente en el Ayuntamiento, etc. Lo que no se puede es argumentar un anclaje en las “tradiciones” por agravio comparativo con los que no han recibido ese trato especial pese a que, al parecer, lo merecían. Si una cosa es merecida y antes no se ha hecho no tiene ninguna culpa el finado ni sus seres queridos, por lo que a mi entender sobra ese debate.

Sobre si era merecido o no, a mi juicio no tengo ninguna duda de que José Luis merecía el adiós que le hemos dado todos los que le queríamos, le pese a quien le pese. No hay más que ver los miles de personas que le rindieron un último tributo y la diversidad de sus procedencias, edades, tendencias políticas, etc. José Luis, como toda su familia, era un hombre bueno y humilde que no gastaba de esas parafernalias ni le gustaba aparentar, siempre en un segundo plano, pero arrimando el hombro, ayudando a los demás... Los que lo conocíais sabéis de qué hablo. Sé de buena tinta que en un primer momento la familia no aceptó el ofrecimiento del Consistorio de instalar la capìlla ardiente en el Ayuntamiento, pero a medida que la noticia corría el tanatorio se iba llenando de gente y se hubiera visto desbordado de no haber rectificado la familia su decisión para permitir a esa infinidad de personas que pasaran a dar su último adiós a su amigo “el Navarro”.

¿Falta de convicciones profundas dices? José Luis creía en Dios, en la familia, el trabajo y el respeto a los demás por encima de todo. A mi no me parece poco. ¿Cuáles son tus convicciones? ¿Manchar el nombre de un difunto que no puede defenderse de tus acusaciones? Quedan claras tus convicciones y tu falta de educación por encima de todo. Y todo ello demostrando la gran valentía que otorga el anonimato... En cuanto a lo de “escalador social”, entiendo que se llame así a alguien que pasa por encima de los demás sin ningún tipo de escrúpulos, pero nunca a alguien que se ganaba el pan de cada día con el sudor de su frente y sacrificando muchas horas en su/s trabajo/s, como era el caso de José Luis. Y qué decir de lo de “intrigant de guante blanco” y demás apelativos que le dedica alguien que no solamente demuestra con sus palabras que no le conoció (ni falta que hace -diría yo-), sino que además hace gala de una falta de educación extrema, como ya he dicho antes. Por cierto, que yo sepa José Luis no militó en ningún partido y se presento en la lista socialista como independiente. Siempre defendió la libertad ideológica y el no tenerse que casar con ningún partido de forma genérica, sino con las ideas o proyectos de manera concreta.

Es cierto que José Luis no era un santo, como no lo somos ninguno de nosotros, pero estoy convencido de que estaba más cerca de Dios que la mayoría y nos ha mostrado de la manera más humilde posible el camino a seguir en esta vida. Todo un ejemplo.

Descansa en paz. Siempre te recordaremos.