Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 11 de setembre del 2007

La Diada blocaire de Joan Aregio


El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Tarragona, Joan Aregio, ha decidit celebrar la Diada Nacional de Catalunya d'una manera especial: engegant un bloc. Durant la precampanya i campanya electoral, Joan Aregio ja va disposar d'una web que va acabar "morint" després del 27-M. Ara engega un bloc i ens diu que serà constant: "Per això vull que el meu bloc sigui una finestra oberta a totes les opinions i a totes les idees. Com en totes les feines que faig, vull anar fins el fons. Espero que l’aventura sigui interessant per tots". A veure si és veritat.

En el bloc d'Aregio trobem molts enllaços, comptador de visites, les notícies de CiU... És un bon inici que ha de ser acompanyat d'una continuïtat. El seu primer article també és interessant. Un fragment: "Som un país, som una nació en estat de bloqueig. El nostre futur està en mans d’altres, el que provoca un present cansat i gris. Estem farts de debats."

Benvingut a la Tarracosfera!

46 comentaris:

Anònim ha dit...

joan aregio? qui es joan aregio? jaja recordeu aquell anunci de un pacient a sota de un aire condicionat i que deia '..doctor no soy nadie'

El Capità Tarragona ha dit...

Hola Anònim,

el Joan Aregio és el proper Alcalde de Tarragona.

Sautacions!

Anònim ha dit...

ui el capitan tan, sap el futur, llegeix les mans i la bola de cristall, al menys fas punts si ell se ho mira aixo, k es del k es tracta no?

Unknown ha dit...

Capità que bonic que es somiar...

El Capità Tarragona ha dit...

Anònim, tan difícil és llegir?

No és Capità Tan, és capità Tarragona, també me pots dir Albert.

Si no veus ni el meu nom correctament com vols veure el que dic... aish...

Alejandro! IGUALMENT!

El Capità Tarragona ha dit...

Ah si, anònim, amb els punts del carnet de conduir ja ne tinc prou.

Anònim ha dit...

ecordo que algun malintencionat preguntava si es sabia perquè el web de Joan Aregio s'havia tancat de la nit al dia. Era lògic que el tanques, donat que era un bloc de campanya. Però bé, aquí el tenim i m'alegro hagi decidit donar la cara i exposar-se a les preguntes malintencionades que puguin haver-hi. Qui el coneix sap que les respondrà, i sobre tot estic segura que farà amics.
Salut i ànims Joan

Anònim ha dit...

Estimat Joan,
La teva mirada apunyala la meva.
I m'omple les pupil·les de pors i desenganys.
Si em mires gaire estona més,
M’abraçaré vençuda al mar del teu mirar.
No em miris més,
Fuig.
Val més dir adéu,
Passar de llarg.

Tu mateix ho vas dir:
No és un adéu...
És un fins aviat.

Oscar Ramírez ha dit...

Joan: Endavant amb aquest blog i en tot allò que toca fer a diari malgrat, en alguns casos, no sigui com un voldria.

sdas ha dit...

Trobo molt positiva la incorporació del Joan a la blogsfera. Ara podrem debatre directament amb ell els temes de l'actualitat tarragonina.
Enhorabona Joan!

Anònim ha dit...

No sigueu innocents. Tot hom sap que el blog li omplirà la seva "negra" a sou amb les indicacions del seu equip i amb les consideracions que creguin que donen més bona imatge.
El que s' ha de fer és baixar de l' autobús i contactar més amb les persones del carrer, que hi ha motes senyores Maries que no tenen internet i que volen respostes de persona a persona.

El Capità Tarragona ha dit...

Perquè sempre els comentaris despectius i acusadors van amagats sota un trist anònim?

Així també acuso jo...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anònim de les 10,30h. Fa falta que els polítics contactin amb la gent al carrer i que escoltin les seves preocupacions i les seves sol·licituds. Aquest és la verdadera raó per la qual va perdre tants vots (fins a 8000) en les últimes eleccions

Anònim ha dit...

Mira Capità Tarragona, és ben fàcil. Els anònims responen a la necessitat de poder parlar amb la seguretat de que després ningú et picarà el crostó. O és que dubtes de que en una ciutat tant petita on es coneix tot hom, algú no picaria al crostó de la persona que hi ha darrera l' anònim de les 10,30 ? per exemple. Segur que hi ha un veí o un parent que sí que és convergent i pot ser ...Ara si per a tu és millor en comptes de posar ANÔNIM, posar Pere Martí, o Magda Pelegrin, mira...és una sortida honorosa. Però pensa Capità Enciam que no s' és més valent per posar el nom, la prudència és una virtud que sovint ens pot estalviar problemes.

Oriol ha dit...

Enhorabona a Joan Aregio pel seu nou bloc, els qui no el coneixen, no sé si és perquè no són de Tarragona o perquè no llegeixen, en fi, ànims!.

Per cert Alejandro, et penses que en Ballesteros serà alcalde fins que es mori o que? Que bonic és somiar...

Unknown ha dit...

No hasta que los ciudadanos por un lado y el por otro decidan.

Y desde luego espero que no sea dentro de 4 años.

Anònim ha dit...

Capità Tarragona, dir que el blog de l' Aregio li escriurà la seva "negra" no és despectiu. Te una persona que li ha portat la campanya i que ara crec que li fa de periodista a l' Ajuntament. Que no saps que s' atribueix "negre" en el món literari a aquell que escriu articles, llibres, etc per a un altre que els signa ?.
Per cert, gràcies a l' Elena, que entèn que a la nostra edat ja no estem per heroicitats i sense faltar a ningú, l'opció de l' anònim és molt correcta.

Hola maku! ha dit...

ei Capità Tarragona, en tu banco no deben de conocer este 'blog' de lo contrario te descontarían la mitad del sueldo :-) a no ser que tu jefe sea tb de tu 'CIUerda' y te permita dedicar tanto tiempo a estos menesteres

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

No sé , perquè tantes ganes de criticar per criticar. Si en Joan Aregio fa un bloc, dons felicitats per l’iniciativa, té tot el dret del mon a fer-ho. Com qualsevol ciutadà d’aquest país.
Quant tenia la seva web aturada després de les eleccions se’l va criticar perquè no l’actualitzava, i ara que inicia un bloc se’l critica perquè ho fa.
Mai plou a gust de tothom. En Joan estic segur que farà un bloc que serà un referent en la blocosfera Tarragonina, i per tant serà bo pel debat i l’intercanvi d’idees, uns estaran d’acord i altres no ( com sempre passa a tot arreu), però estic segur que no deixarà a ningú indiferent.
En tot cas vull felicitar en Joan Aregio per haver-se decidit a sumar-se a aquest projecte virtual tarragoní.

Anònim ha dit...

L´Aregio es un bon politic, segurament no haguesi guanyat las eleccions pero si no tingues el lastre de unio Vallve&cia + no deixarlo ser alcalde abans d´acabar el mandat li va fer molt mal...
en fi sort amb el blog i ha pencar per recuperar l´alcaldia

Hola maku! ha dit...

mira, ya que estamos en ello pq aregio/capità tarragona no nos da su versión sobre la 'filo-fundació' del jacinto romeu, financiada por ciu, a ver si los tiene bien puestos y se lo pregunta al mega-heroe del aregio, despues nos lo cuentas ehhh ;-)

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Dons Hola maku, si CIU financia com tu dius el projecte del jacint Romeu, no es veu per enlloc aquest finançament, perque al diari " més tarragona" només surten els socialistes i el Ballesteros per totes les pàgines. No t'hauràs equivocat d'esponsor? i es el PSC i el Govern de la Generalitat tripartit qui financia als mitjans de comunicació?

Oriol ha dit...

evidentment Alejandro, hauran de decidir els ciutadans, ja veurem el que decideixen doncs.

Anònim ha dit...

Jo crec que en els propers mesos veurem si eren veritat o no les raons de la pèrdua de les eleccions per part de Joan Aregio. Per sort, el temps sempre posa a tothom en el seu lloc i es veurà si Unió i la no substitució en l'alcaldia són les causes de les pèrdues dels vots.

Hola maku! ha dit...

Amorós supongo que el hecho constatado de k Jacint Romeu es o al menos fue una marioneta financiada por vuestro estimado LLuis Badia y este a su vez por el hijo de Jordi Pujol con el mismo nombre (Jordi Pujol Ferrusola), es algo que suena a musica celestial, o bien 'mientes' directamente o bien no te contarón nada, es de 'cajón de madera' que si Montilla kiere cerrarle la 'fundació' al paleto de romeu no es pq sea precisamente su esponsor.

El Capità Tarragona ha dit...

Hola, Hola Maku, gracies per preocupar-te per la meva vidal aboral, però tot just avui acabo vacances, així que, comentaris pel matí a partir d'ara pocs.

a la feina, estic a la feina, i a casa puc fer le que vulgui, no?

O estant de vacances no podré consultar el meu bloc?

Elena Dalmau, no és capità enciam, no sóc tan popular, sóc el Capità Tarragona, però també em pots dir Albert. Tu esculls, però la broma fàcil de capità enciam o capitán trueno ja està una mica passada, no creus?

Unknown ha dit...

M'agradaria seguir un duel blogosfèric a banse de comentaris entre Ballesteros i Aregio.

Potser estem encara massa lluny?

Anònim ha dit...

ballesteros ja ha fet públic el seu patrimoni!!!!

El Capità Tarragona ha dit...

Ah si anònim? on ho has vist?

Hola maku! ha dit...

Buenas tardes Albert, ¿has preguntado lo de la 'fundació' a tu jefe?, estamos esperando una respuesta...

* solo contestas para dar explicaciones de k NO eres el capità enciam o el capitan tan ;-)

Anònim ha dit...

D'acord amb el Capità Tarragona. El patrimoni del Ballesteros no s'ha fet públic sinó que sembla que ho ha enviat a l'Ajuntament, tal com ho va fer l'anterior alcalde. De totes maneres, crec que això del patrimoni és una fal·làcia perquè feta la llei, feta la trampa.

El Capità Tarragona ha dit...

A veure Maku

Mi "jefe" (com tu li dius), a CDC és el Quim Amorós, que per això és el Cap Local. I a la JNC és el Marc Martínez.

El Quim ja ha contestat... no?

He de tornar a contestar jo?

Anònim ha dit...

L'alcalde ha fet públic un document entrat al registre de la ciutat aquest mes de juny i on s'exposen les seves dades personals i els béns que li consten en propietat com el pis on viu, un turisme i dos plans de pensions, un de l'empresa d'on ara en té excedència i un altre de privat. Així mateix es declara en el document que l'alcalde obté remuneració econòmica tant de l'Ajuntament com de la Diputació de Tarragona, d'on és diputat.

Anònim ha dit...

I també consta que té dos obres d'art de considerable valor

Waipu Joan ha dit...

al final serem més blocaires que ciutadans amb ordinadors!!!!
això és bo per la ciutat!

Anònim ha dit...

Ostres tu. Aquest anònim que detalla la declaració, no pot ser ningú més que el propi Ballesteros. O es que li ha ensenyat la declaració a la Bego?

Hola maku! ha dit...

Capità, el Amorós NO ha contestado a mi replica:'''''...Amorós supongo que el hecho constatado de k Jacint Romeu es o al menos fue una marioneta financiada por vuestro estimado LLuis Badia y este a su vez por el hijo de Jordi Pujol (Jordi Pujol Ferrusola), es algo que te suena a musica celestial, o 'mientes' directamente o no te contaron nada, es de 'cajón de madera' que si Montilla kiere cerrarle la 'fundació' al paleto de romeu no es pq sea precisamente su esponsor ''''', y tu por lo visto no tienes ni idea de k va el asunto, sería bueno que tus 'jefes' te dieran explicaciones, ser de las juventudes de un partido que da 'cobertura' a corruptos no debe de ser muy motivador.

Anònim ha dit...

que faci la declaració d'interessos la Bego

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom
No busqueu fantasmes on no hi ha res més que informació. A dos quarts de tres de la tarda, la pàgina web de Tarragona Ràdio ja havia publicat una noticia sobre la trobada informal d'aquest matí de l'alcalde amb periodistes locals. Podreu veure què ha dit sobre el seu patrimoni. I suposo que mitja hora abans ja ho han donat en el seu informatiu habitual.
Em fa mal a la vista llegir alguns posts .... una mica malintencionats, o no?

I no sóc militant socialista!

Apa, bona nit a tots i totes

Anònim ha dit...

Resposta a l'Anònim de les 21:45: Ara potser entendreu el que significa "acoso y derribo" del què són (més ben dit, eren) tant entusiastes i fidels practicants els socialistes i els republicans. Només cal que el temps posi totes les coses al seu lloc i donar a cadascú una (o diverses) racions de la seva pròpia medicina.

Javier Hurtado Mira ha dit...

Wellcome a la blogosfera de la provincia tarraconense. Cuantas más ideas circulen... mejor que mejor. Lo que pasa es que no le veo yo mucho tirón a este afable señor made in CiU.

Anònim ha dit...

Feia temps que no sentia això de la "provincia tarraconense". Doncs, la veritat, aquí d'això poca. Tres post mal comptats de Reus, ara un de Roda, potser algun de Torredembarra o d'Altafulla. I algú que intervé des de Riudoms, crec ... Hi ha qui no sap ben bé on és. Naturalment una salutació a "La Marfanta" i els seus blogs de l'Ebre
http://lamarfanta.blogspot.com/

Hola maku! ha dit...

Capità & Amorós, kien kalla 'otorga'.

El Capità Tarragona ha dit...

Hola maku, anem a pams.

Quien calla otorga?

No em callat, se't va contestar al moment en que hop vas preguntar.

CONVERGÈNCIA NO HA FINANCIAT A JACINT ROMEU.

Em pots creure o no, però ets una mica pesat.

Cada un és lliure d'invertir i de psoar els seus diner a on vulgui, no?

Jo tinc accions d'un banc, ara diras que CDC financia a aquest banc?

Hola maku! ha dit...

Capità, eso NO es contestar, eso es afirmar algo sin tener la más remota idea de lo k hablas, se nota que solo eres un cachorrillo inocente en esto de la politika, ojo k Amorós te diga k la tierra es plana y tu te lo kreas.

Ni sabes de k hablas, ni sabes de k va, ni sabes lo k dices en este caso en concreto, y komo veo k no eres un interlokutor 'valido' en este tema,lo dejo aki hasta k alguien de CIU (k de verdad conozca este entramado) me conteste.

Anònim ha dit...

jo tant sols sé que el senyor Romeu no és qui mana el cotarro, senyors, sino la seva santa mare, voleu el telèfon? als diaris, ho sé de bona tinta, hi primava l´amistat amb CIU, tot i que es posava publicitat de tots els partits.