Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 31 d’octubre del 2007

Rigau cantant amb Santamaria ?


El secretari general d'UGT a Tarragona, Mario Rigau, i membres del comitè d'empresa de FCC, encarregada del sanejament urbà de Reus, s'estan reunint durant aquests dies amb els portaveus dels diferents grups municipals per trobar una solució amb el conflicte generat entorn del tema de la brossa.

Aquest dimarts la trobada era amb PP i CORI. El que poc es pensaven tant Rigau com els altres representants sindicals és que durant la convocatòria posterior a la reunió amb el regidor Santamaria, presenciarien en directe una adaptació de 'La fera ferotge' de l'Ovidi Montllor, amb una lletra adaptada per a l'ocasió.

Mireu la cara amb què Rigau es mirava de reüll a l'Ariel. Només faltava que el secretari de la UGT s'atrevís a fer unes veus d'acompanyament o utilitzés la taula per fer percussió !

29 comentaris:

Unknown ha dit...

Lamentable, me parece muy bien el cachondeo... pero cuando un tema es serio, merece cierto respeto... si quiere hacer show al circo o a la televisión... en un ayuntamiento se esta para mejorar la vida de los ciudadanos no para que la gente se ria de uno... dudo que los trabajadores les interese mucho la cancioncita, seguro que tienen otras prioridades cuando se reúnen con un político (sea del partido que sea).

Porque la verdad los graciosos consiguen que nos riamos con ellos, pero los "penosos" lo único que nos riamos de ellos o en ocasiones suframos vergüenza ajena.

Anònim ha dit...

es seria la politica de iniciativa a les comarques tarraconines?

Es seria?

Qui es mes pajasso, iniciativa o cori?

Anònim ha dit...

Dos payasos juntos. Me encanta la foto, aunque dudo que a los compañeros de la UGT les haga ninguna gracia el mangoneo de este señor (se entiende que me refiero a Rigau).
Parece que busca novia (porque el tema de la basura el gobierno municipal lo de por zanjado). El motivome da a mi que no tardaremos en saberlo aunque "us faig cinc cèntims": no tiene que ver ni con Reus, ni con la Basura, ni con la UGT (meros instrumentos para conseguir un fin muy personal).

Jobove - Reus ha dit...

volem l'audio i si pot ser el video por fa !!!!!

Anònim ha dit...

Dios los cria y la política los junta.

Jordi Pinyol ha dit...

Estem impacients per escoltar l'àudio. Amb l'Ariel d'alcalde tot aniria molt millor. Ja sabeu allò que diuen: la música amansa les feres.

;)

Anònim ha dit...

Caballero,tu si que eres un show.Un poco más sentido del humor hombre!!, vas de puro,casto e izquierdista pero se te ve el plumero lo único que persigues es un puesto que te permita vivir como un marajá al igual que tus idolatrados Sabaté,Burgasé,Cuadrado...en fín el "lado oscuro" del PSC.

Anònim ha dit...

Jo vaig veure les imatges per tv i son la conya. Els de la ugt estaven fent una cara de "tierra trágame" i l'elvis a la seva p... bola. Genial!!! Conec a rigau personalment per que ens va fer costat en un problema que varem tenir a la feina i és molt polític, però sindicalment molt eficient i puc assegurar que els te molt ben posats.

Anònim ha dit...

Els te ben posats menys quan ha hagut de negociar amb la gent de la tele de tgn perquè és íntim del Sinto i us deia que fessiu allò que li deia a ell el Sinto. Us va manipular. Trankis que a les pròximes serà regidor de Reus o de Tarragona.

Unknown ha dit...

Anònim 31 / octubre / 2007 13:52,

1.- Que poquito conoces el PSC.

2.- Que poquito me conoces a mi.

Esta claro que cuando con 14 años me afile al Sindicato de Estudiantes lo hice pensando en colocarme, y no en los problemas y deficiencias que observaba en mi instituto (IES Camp Clar)

Y por supuesto cuando me afilie a la JSC a los 18 en plena guerra de Irak y el PSC no gobernaba en ningún sitio (España, Catalunya, Tarrragona) lo hice pensando en colocarme...

Cuando me he presentado y he salido elegido representante de los alumnos, en el Colegio Mare de Déu dels Angels con 12 años, en el IESC Camp Clar desde que entre hasta que salí y en la Facultad de Jurídicas o del Claustro de la URV, lo he hecho para colocarme... gran sueldo el del representante estudiantil... yo creo que Bill Gates se lo esta pensando.

Y esta claro que el que considere un inepto a l'Ariel (CoRi) y que me indigne que haga el payaso cuando se esta hablando de temas serios... eso me garantiza colocarme y obtener puesto seguro... dentro de 4 años estoy por lo menos de presidente del mundo mundidal(by Manolito Gafotas).

Y esta claro que cuando crítico posicionamientos políticos de mi partido de tipo económico o políticas sociales... lo hago porque criticando a los que hoy día están de dirigentes en el partido, seguro que les caigo mejor y consigo un puesto...

Las tonterías anónimos caen por su propio peso, valora y reflexiona como de grande es la que has soltado.

Y para terminar ni soy puro, ni soy casto, eso se lo dejo al clero... y si soy socialista y por lo tanto de izquierdas, guste a quien guste y cabree a quien cabree... y si a ti te molesta... pues tienes dos problemas, molestarte y asumirlo.

Salud.

Unknown ha dit...

Em pensava que a mi no em passaria, però finalment he decidit obrir un blog, s’anomena “ Diari de la Mar”, un espai on vull compartir vivències, opinió i critic. Esteu convidats participar-hi. www.marroc.blogspot.com

Anònim ha dit...

Anonim de les 16:19.

L'unic que ha plantat cara a Sintu ha estat Salva Miranda de UGT i Roser Marques de UGT, tots dos amb bona relacó amb rigau. Jo treballo al Mes. Imagino qui ets i tens una mala llet que no pots amb ella.

Anònim ha dit...

A 16:19

Ah! Pregunta a un penjat com Jordi Salvat i veuras que no tens ni idea del que dius.

Anònim ha dit...

Este Rigau es capaz de aliarse con el diablo , con tal promocionarse politicamente. Este individuo no podia imaginarse llegar tan alto, ni la UGT tan bajo. Cuanto antes lo echen mejor para la UGTTiene la misma cara él y ekl Santamaría. Es tan torpe que hasta lo pillan con el timo de Forum Filatélico !!

Anònim ha dit...

Es cert lo del Rigau. Es patétic aquest individu.

Anònim ha dit...

Sincerament, i no va amb conya, la Cori de seguir així treu dos o tres regidors a les pròximes municipals.

Anònim ha dit...

Si la Cori saca dos o tres concejales, vaya vergüenza para Reus. Lo único que me parece coherente, es solicitar la independencia de Reus y librarnos de los inútiles e incompetentes políticos de Tarragona y Barcelona. De todas maneras hay poca diferencia entre el Santamaria y el Benach y su hermano y su... Coche oficial cada dia de Reus a Barcelona, saltándose todas las colas de los sufridos ciudadanos, palco en el Nou Camp y sin acabar el bachillerato!!!. Pobre país

Anònim ha dit...

i jo pregunto... on són els sindicalistes de CCOO? No se suposa que haurien de fer costat als treballadors en aquest macro conflicte? Miauuuuuuu, aquí hi ha gat per llebre
Ves en compte Mario, que no saps amb qui te la jugues. Els enemics els tens de veïns al C/August

Anònim ha dit...

Para anónimo 00.52h.

Si eres mediocre y quieres prosperar apúntate a un partido político. Se apuntan pocos y por tanto todos son bienvenidos.

Tranquilo no hace falta pensar mucho, lo que más se valora es que obedezcas y seas fiel al que mande en aquel momento... ah, y que cuelgues carteles en época de elecciones

Anònim ha dit...

... y a prosperar.

Ayer me explicaba una amiga que tiene un terreno cerca de Reus que tiene por vecino a un senador de ERC, ja sabeu, gent d'esquerres. Me decía que con lo que cuesta el coche del senador ella tendría para vivir tres añitos. Y que la casa de herramientas de su excelencia, es como dos minipisos de la ministra aquella de vivienda.

Bueno, deben pensar que ande yo caliente, ríase la gente.

Por cierto para la gente de izquierdas y progesista que leen este blog, la de verdad. ¿Es demagógico decir que no es coherente que gente que se proclama socialista o comunista tengan un coche de gama alta, niños en colegio de pago y segunda vivienda en la montaña? Conozco algunos de estos. Me gustaría alguna opinión. No va con segundas. Es que quisiera entender como se racionaliza esto desde el punto de vista de alguien de izquierdas.

Oscar Ramírez ha dit...

Al de les 16.19.
Crec que t'has passat perquè ja va costar prou aconseguir que hi haguès delegats sindicals tant a la tele com al Més. Almenys UGT va ser l'únic sindicat que va anar insistint durant mesos en que calia crear aquesta figura sindical i al final li vam fer cas. Tant el Miranda com la Roser em mereixen el màxim respecte o sigui que "cuidadin, cuidadin".

Anònim ha dit...

l historica militancia d esquerres, era puritana a tope, semblaban monjos....hostia pura, consagrada a deu....aixi eren...aixo no es esquerra, aixo es una gran merda, que controla i manipula el pais....a l antiga esquerra no es podia fer ostentasio de poder, ni de luxe, aixo era burges....ara com tothom es capitalista, doncs es veu be, tan capitalista es la dreta com l esquerra i aquesta darrera, a vegades mes que la dreta.

Anònim ha dit...

el miranda és un aprofitat, ho fa servir per interessos propis

Anònim ha dit...

No feu riure... des que el salva es delegat els sous han pujat un 25%. I ell ni s'agafava les hores sindicals. Tu deus ser l'Abelló, si no, no s'explica lo que dius. Quina mala llet.

Anònim ha dit...

Treballa menys hores que els altres redactors i s'ha passat els últims mesos negociant la seva sortida

Anònim ha dit...

Mentre que d'altres periodistes es dediquen a plorar en blocs, el Salva i la Roser van plantar cara als problemes i han estat capaços de crear cultura sindical en el Grup 100%. Lo mateix que en el seu dia el Jaume Garcia al Diari. Alguns anònims parlen per boca dels empresaris.

Unknown ha dit...

Rigau hauria de contractar ariel santamaria per fer l'himne de Tarragona 2017.

M'encanta la fera ferotge, no hi ha vídeo de l'adaptació juantxi?

Unknown ha dit...

Caballero Madrid,

Aplica't al teu partit el que dius... acabo de visualitzar el vídeo de la diputada Teruel i és flipant, pitjor, molt pitjor que l'Esperanza aguirre i la carmen Sevilla juntes.

Amb amor,

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.