Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 20 de desembre del 2007

Ballesteros és «una mica 'chupón'»

Així ho considera el portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, qui en el ple del dilluns passat, va dir-li a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros: «Vostè és una mica 'chupón', no passa gaire la pilota a les bandes». El popular ho deia perquè el batlle socialista va respondre bona part de les preguntes que l'oposició va adreçar a l'equip de govern.

Aquesta no va ser l'única perla dialèctica que va deixar anar Fernández en el ple, també va dir: «Que no s'hagi pogut aprovar l'emblema, és com un senyal que ens envia el cel. Si us plau, portem-lo a la junta de portaveus i busquem consens». La nova imatge corporativa del consistori, que necessitava majoria absoluta per tirar endavant, no es va poder aprovar perquè en aquells moments faltaven dos representants del govern de PSC i ERC al saló de plens.

Una altra de les perles va sortir de la boca del regidor de CiU (concretament d'Unió) Raül Font, alhora d'adreçar un prec a l'equip de govern: «Com que sóc democratacristià, això dels precs ja fa per a mi». Al cap de pocs minuts, ho rematava amb un: «Aprofito per saludar tres companys de l'institut que són aquí al públic del saló de plens». Això sí, es va oblidar de preguntar, com als programes de la tele: «Senyor alcalde, puc saludar?»

3 comentaris:

jaume ha dit...

Jo estava en el públic i la veritat és que el Ballesteros no deixava parlar els seus (sobretot el pobre Castillo) i allò de chupón va ser molt adient!!!!

El Capità Tarragona ha dit...

Si aquest diumenge juga le partit politics - periodistes - nàstic, veure si també ho és en els terrenys de joc!

Bon nadal a tots!

Unknown ha dit...

Veig que el contingut dels temes que es debaten a la casa gran són molt bàsics: per això cobren el que cobren?

Salari mínim ja! :-))