Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 18 de març del 2008

Acció reivindicativa en la Festa del número 1000 del Més Tarragona

De pasta de moniato s'han quedat els que aquest dimarts han anat a l'Hotel Imperial Tàrraco a la "festeta" dels 1.000 números del Més Tarragona quan han vist pujar un noi amb una samarreta negra. No era cap performance. És el Marc Gavaldà, un fotògraf que va treballar durant força temps per al Més Tarragona i que li deuen molta pasta: cinc xifres en euros.

"MÉS TARRAGONA
MÉS MOROSOS
MÉS ESTAFADORS
FOTÒGRAF IMPAGAT"

Era el que posava a la samarreta que portava el Marc i que tots els responsables polítics i societat civil tarragonina han pogut veure. Però el Marc no és l'únic extreballador que li deuen diners. N'hi ha uns quants. Potser no els deuen tants diners, però també s'ho han guanyat.

No creieu que amb el que ha costat aquesta "festeta" podrien pagar el que deuen? No hi té alguna cosa a dir el Col·legi de Periodistes? I els nostres polítics?

SOLIDARITAT AMB MARC GAVALDÀ I LA RESTA DE TREBALLADORS EL MÉS TARRAGONA QUE ENCARA NO HAN COBRAT ELS QUE ELS DEUEN

Per cert, si algú ha fet foto de l'acte reivindicatiu que ens l'enviï si us plau

4 comentaris:

Unknown ha dit...

A pagar!

L'illa dels monstres ha dit...

És absolutament denigrant i lamentable, a sobre de ser dels col·lectius més maltractats pel que fa la relació hores treballades i sou cobrat a final de mes, a sobre encara són capaços de fer tot això. Potser aniria sent hora de que aquest tipus de protestes com ha fet el Marc vagin freqüentant i no es quedi en un fet aïllat, com a mínim fins que els morosos paguin el que deuen. Com a mínim això. Hauríem de moure més tots els cul per reclamar el que cadascu es mereix!

Una abraçada a tots els que estan passant per aquesta situació tan lamentable

jordi salvat ha dit...

He fet un post explicant la meva visió de tot plegat. I L'Octavi també ha penjat un post.

Indignació i impotència és que sento. A mi també em deuen diners el Més Tarragona.

Estem amb tu Marc i admirem el que has fet.

Unknown ha dit...

Dons mireu que amb el que cobren per la publicitat bé ja podrien pagar a les persones que els deuen diners.
Els deutors s'aprofiten de que els treballadors impagats no volen destinar temps i energies a cobrar allò que els deuen, i prefereixen oblidar-ho aviat i tornar a trobar feina.
Però crec que si un té la raó ha de tenir el coratge de defensar el que és seu. Hi ha un sistema que poca gent posa en pràctica i funciona, ara sí, t'has d'arriscar una mica i proposar-te tocar-los els collons: per exemple, montar protestes silencioses i pacífiques a la porta de l' establiment, o seure al portal i dir que no marxaràs fins que no et paguin. Avisar a la premsa de la competència i fer declaracions, etc. El cas es tocar el que no sona, i al final paguen, i tant que paguen...! perquè a ningú no li agrada una mosca collonera donant pel sac dia sí i dia també.
I en quan al col·legi de periodistes...et posaran un advocat de Barcelona a la teva disposició i pagament a les teves costelles, i poca cosa més.
És una pena que les lleis només serveixin per que deliqüents de corbata italiana segueixin comprant-se xalets de 500 kilos al complex residencial de Port Aventura amb els diners que deuen als treballadors que els han ajudat a enriquir-se.