Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 12 de maig del 2008

El cap d'esports de Punt 6 Ràdio arbitra el partit del Reus - Rapitenca


El company Jordi Garcia, un dels periodistes que s'amaga darrera el portal Reusdigital.cat i cap d'esports de l'emissora Punt 6 Ràdio, va ser, de forma accidentada, un dels assistents de banda del partit que va enfrontar aquest diumenge a la capital del Baix Camp el club reusenc amb la U.E. Rapitenca.

L'àrbitre que durant la primera part del partit va dirigir l'encontre es va lesionar. Durant la mitja part, la megafonia del camp demanava la presència d'algun col·legiat que estés a l'estadi i Jordi Garcia, que també disposa del carnet d'àrbitre, va acudir a la crida. Durant uns moments el popular periodista reusenc va ser el protagonista del partit i dels crits de suport de l'afició roig i negre.

Qui li havia de dir a l'encarregat de retransmetre els partits que el C.F. Reus Deportiu juga fora del seu camp per Punt 6 Ràdio, que debutaria així arbitrant a la tercera divisió! Ell mateix ens explica l'experiència en una crònica de Reusdigital.cat.



(Foto extreta del diari Aquí)


10 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Que bo... Jo sabia allò que surt a les pelis de.. si hi ha un metge a la sala que surti (quan hi ha una urgència) però no sabia que en el tema àrbitres fessin el mateix.

Curiós..

:)

Unknown ha dit...

He tingut coneixement d'un cas, que no he contrastat, on tot sembla indicar que ni La Vanguardia ni el Diari de Tarragona pensen publicar res del que succeirà aquest dijous, quan si no se suspèn novament es durà a terme un judici contra Caixa Tarragona.

Potser des d'aquest blog podríeu recuperar una mica el vostre esperit inicial més socarrat i esbrinar alguna cosa d'aquesta mena d'autocensura preventiva?

Si? No?

La casa de Pinel ha dit...

llamesmole x, tondo.

Unknown ha dit...

X, Mr. X

Unknown ha dit...

Hauríeu de fer un post explicant que li ha passat al vosre blog, amics penjats.

Gairebé un mes sense postejar?

Guardo molt bon record de l'època daurada del vostre blog i penso que és una llàstima que estigui així d'esmorteït. Potser haríeu de donar cabda als periodistes qe no treballen en cap mitjà i se n'han anat a l'altre costat i paral.lelament eliminar el llistat de membres i així seria tot plehat més discret?

O no!

Chester ha dit...

HapiBlogging to you my friend! Have a nice day!

Unknown ha dit...

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Unknown ha dit...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Anònim ha dit...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Pijari.com ha dit...

hi just dropping by here
have a nice day
pijari
band indie
cara membuat akun google
tarian jamet
lagu healing
sim online