Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 24 de desembre del 2007

Bones festes a tothom


El Saló dels Penjats i la Diputació de Tarragona -no els ho hem preguntat però segur que hi estan d'acord- us desitgen un Bon Nadal i un bon any 2008. La veritat és que aquesta foto és impagable.

5 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

això és seriós????

Tornarem a vèncer! ha dit...

Amb el que cobren els de la foto, jo sortiria amb tanga i cantant el segadors...

Albertus Magnus ha dit...

Una mostra més de la manca total de classe, de nivell, o de categoria (com li voleu dir) per part dels polítics que ens representen. Així com diu la famosa frase “La dona del Cèsar ha de semblar decent, a més de ser-ho”, els polítics haurien de ser seriosos, a més de semblar-ho. Alguns dels que surten a la foto, són d’allò més “perillós”, i en veure’ls vestits d’angelets, em sembla d’una d’una barra i una falta de principis morals d’un nivell que només ells poden assolir. És com si a l’Aznar el nomenessin Cap de Trànsit de l’Estat o professor d’anglès, per posar dos exemples.

Unknown ha dit...

Estic totalment d' acord amb els altres tres comentaris. És patètic. Crec que no es justifica ni amb "sentit de l' humor". Els polítics han de ser una mica més seriosos donat el que fan.
Crec que si treballessin bé, molt bé, i cobressin menys, encara podrien permetre's alguna llicència irònica. Però com que no fan els deures, no haurien de tenir dret a pati.
Albertus, bon any de la Gatona i el Pardal.

Unknown ha dit...

No m'acaba d'agradar... millor de dimonis escuats. Jejejejej