Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 10 de desembre del 2007

Detalls notarials (i apuntats)

Tot i que El Notari no actualitza massa el seu bloc, el darrer post no té gens de desperdici. Carrega amb força contra el president de la CEPTA, Sebastià Cabré, qui el dia de la victòria socialista a l'Ajuntament de Tarragona se'l podia veure al local on es celebrava la festa socialista. "Empresaris que no saben portar empreses", "Ara potser hauria de pensar que tampoc no es pot gestionar la CEPTA com si fos del tercer món", "gestió tan desastrosa" o "els milions públics que se li van facilitar perquè pagués estudis per a una expo-fantasma" són algunes de les carícies que li dediquen a Cabré.

Tampoc no us perdeu aquest fragment:

Sigui notori a tothom i paraula de notari, que mai en aquest bloc ha escrit cap persona que tingui la condició de regidor o de regidora. Prou feina tenen els regidors i les regidores com perquè també s'obliguin a escriure en aquest bloc. Que en el passat hagués col.laborat en el col.lectiu del Notari.com alguna persona que després hagi obtingut la condició de regidor o de regidora, no vol dir que hi hagi escrit després - que no ho ha fet - ni que hi continui escrivint ara - que no ho fa-.

Admet que certa regidora socialista havia estat notària i ara ha deixat l'exercici d'aquesta professió?

També hem fet una visita a ca l'Apuntador i veiem que està una mica inactiu. En les darreres quatre setmanes gairebé només s'ha dedicat a donar-nos consells als Penjats. Tan que prometia! I aquestes línies no són cap encàrrec del carrer Sant Francesc, que el nostre amic/ga Apuntador/a veu fantasmes on no hi són.