Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 14 de juny del 2007

Dies estranys de Natàlia Borbonès

La periodista del Punt Natàlia Borbonès va publicar dimarts passat un article titulat Dies Estranys sobre la política de l'Ajuntament de Reus. Ens ha cridat l'atenció una frase de la crònica que fa referència a la comunicació: "Invitacions a vips, credencials a la boca, senyal únic televisiu i amenaces de querella per a tot aquell que no es cregui les versions de trets accidentals que dóna el regidor en funcions de la Guàrdia Urbana és també la política informativa i protocol·lària que durant el proper mandat podria ser la marca de la casa gran, de l'administració més propera al ciutadà, de la casa de tots, del lloc on reposa la sobirania local i de la repartidora de títols de fill il·lustre". Podeu llegir l'article complet clicant aquí.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

El més interessant d'això és que ara mateix el responsable de comunicació de l'Ajuntament de Reus és Eduard Vallès (germà del diputat del PSC Francesc Vallès) i durant molts anys companya de Natàlia Borbonés a la redacció del Punt de Reus.

Anònim ha dit...

A veure, caps de cony, tothom és lliure de triar el seu destí. Per tant, no us poseu tant amb el Vallès perquè, al capdavall, el primer responsable de les polítques de l'Ajuntament, inclosa la de comunicació, és del sinyor arcalde

Unknown ha dit...

Jo pesno que els respnsables són tres: Pérez, Pont i Paris, o sigui PSC, ERC i IC.

El respnable de comunicació potser hi posi cullerada, però en definitiva deu ser un manat, i qui mana són els polítics.

Trist, molt trist això del canal únic de televisió. A ningú no se li escapa que és una estratègia per anul.lar l'oposició juantxi. Però així l'únic que faran que que encara estem més intrigats.

Penso que ERC, IC i PSC a Reus fan una política comunicativa digna del GIL.

D'altra banda a Reus, i especialment al Consell Comarcal hi ha molts casos de pressumpte enxufisme.

Molt bo l'article, espero que no preguin repressàlies contra la periodista.

Anònim ha dit...

Tonteries. El responsable de comunicacio es el Claudi Arnavat. L'Eduard Valles es un pobret que ballara al so que li toquin.

El que em sembla increible es com els mitjans i els periodistes reusencs han acceptar mesellament que no els deixin entrar cameres al plenari. Si al Nadal se li hagues acudit aquesta idea se li hauria muntat un merder de collons. Lo bo del cas no es que al Nadal se li hagues permes o se li hagues criticat, sino que al Nadal ni se li va passar mai pel cap aixo.

Si els periodistes que fan municipal tinguessin el cal tenir, és a dir, dos coses, és a dir, dignitat i valentia, no publicarien una ratlla ni farien mitja informacio sobre l'equip de govern municipal fins que s'acabi la censura. A veure quan triguen aquests aprenents de Goebels a amollar.


Ara és quan vull veure al sindicalista Jaume Garcia, a la Borbones, al Bages de la SER, al senyor pontificador sobre el periodisme Quico Valls, a la Gemma Melles de la SER, etc etc. I si no es planten aqui, a callar i a menjar la merdar que els donaran a l'ajutament, que sera molta perque boldra dir que no es respecten a ells mateixos.

Anònim ha dit...

En alguns cercles es diu que Claudi Arnavat és com el cardenal Richelieu, el poder a l'ombra!!!

Anònim ha dit...

Aquesta si que és bona! Plantar el Nadal...?
Encara recordo la foto que tots els diaris van publicar del Nadal amb tots els periodistes de Tarragona, i en plena campanya electoral!!
Rucs, més que rucs! Com us vau poder enganyar d'aquesta manera? No tan sols us vau voler fer la foto amb l'alcalde que us ha insultat i menypreat permenentment sinó que a més la publiqueu com a mostra de suport...
I a sobre, ara, lliçons de moralitat i professionalitat. Au! Neu a tocar ferro!

Jobove - Reus ha dit...

La Natalia és una molt bona profesional que no combrega amb ningú i per tant ha de tenir tots els respectes del món.

Dels altres periodistes que corren per aquesta ciutat no posaria la mà al foc !!

Unknown ha dit...

M'ha agradat el comentari anònim de les 16:06

Lo millor seria que cap mitjà cobrís l'acte a nivell gràfic o amb imatges televisives. O sense ser tant radical fer lo que es fa en la informacio electoral televisiva, que no se signa com a protesta.

S'atrevirà algú?

Anònim ha dit...

I tot plegat perquè el circ del l'Elvis no els prengui protagonisme. Quins collons! És lamentable.
Si hi haguès el que cal, cap mitjà cobriria l'acte de dissabte. Però després passa el de sempre, que cadascú va a la seva i uan es planten i els altres no.
La mà negra és la del Claudi; potser ja no recorda quan va trucar a un diari dient que retirarien una campanya de publicitat si es feia certa entrevista...

Unknown ha dit...

Que fort: Aquest crack de la comunicació, el de la censura als plens, resulta que va fr xantage a un diari per no publicar una entrevista.

M'imagino a qui devia ser l'entrevista. Algú pot ajudar-me...

Anònim ha dit...

Sí, és cert. Els periodistes de Tarragona ens vam fer la foto amb el Nadal. I què?´Has sentit parlar de la bona educació? A més, hi ha un altre factor a tenir en compte. Crec que patim d'un cert síndrome d'Estocolm.

Anònim ha dit...

bona educació és la que no ha tingut precisament el sr. nadal amb els periodistes. amb tots els respectes, adreçar-se a una periodista amb el sobrenom de "pulitzer" no és cap gest amable ni simpàtic, considero que és més aviat sarcàstic i irònic, i per això i tantes altres coses, no es mereix una foto amb professionals als que ha humiliat en públic

Anònim ha dit...

El meu màxim suport a la Natalia i la meva enhorabona per aquesta gran foto que ha fet dels polítics de la ciutat de Reus. Jo, com altres, apostaria per fer boicot i que cap mitjà cobris l'acte de la sala de plens. El problema és el de sempre, els director i editors manaran als periodistes que es cobreixi l'acte i tots a callar. Quina llàstima!

Unknown ha dit...

Aquí els més frikis estan demostrant ser-ho Pérez, Pont i Paris, amb aquest atac a la llibertat d'informació.

Anònim ha dit...

Nomenar companys anònimament és de covards. De molt covards...

Anònim ha dit...

No és de covards només nomenar a companys de feina des de l'anonimat, sinò fer-ho, a més, amb mal gust. Crec que aquesta no és la funció amb la que es va crear aquest blog. Bàsicament perquè un insult mai és periodisme.