Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 12 de juny del 2007

La mort dels blocs

Tots els alcaldables de Tarragona es van apuntar a la moda dels blocs i els van anar presentant a bombo y platillo dient allò de "el meu serà diferent" i "obrirà una línia directa amb els votants". En realitat, però, l'únic cap de llista que va tenir i segueix tenint un bloc de veritat és Alejandro Fernández (PP). Només ell compleix les tres característiques que fan que sigui una eina útil: l'escriu personalment i en primera persona, l'actualitza sovint i respon els comentaris dels lectors cada dia. A més, és l'únic que segueix viu, perquè la resta es van morir poc després de les eleccions. També hem de dir que el bloc personal de Lluís Balart (ICV) és de ploma lenta, com va dir ell mateix, però ahir ens va sorprendre i va reviscolar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que tens raó, el bloc de l'Alejandro és l'únic que val la pena. I mira que jo no comparteixo gens ni mica les seves idees...

Anònim ha dit...

És que els altres blocs no són blocs, són webs!

Anònim ha dit...

això perquè no veieu més enllà de TGN... a Valls un regidor té un bloc molt actiu i de gran qualitat que li dóna cent patades als de molts candidats a alcaldes/ses (ah, i parla de tot, lo que lo fa més entretingut i interessant).

Anònim ha dit...

El post es referia als alcaldables (no pas regidors) de la ciutat de Tarragona (no pas de tota la demarcació). Quin és aquest bloc que dius?

Anònim ha dit...

Suposo que es refereix a aquest:

http://www.jaumepros.blogspot.com/