Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 26 de novembre del 2007

Opinions sobre els canvis al Saló

Per la Tarracosfera podeu llegir alguns posts que tracten els darrers canvis al Saló dels Penjats: l'obligació de registrar-se i el control més intens dels comentaris. El portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona i blocaire polític de referència, Alejandro Fernández, mostra la seva disconformitat amb la impossibilitat de publicar anònims. També un dels recents blocaires, que ha entrat amb molta força, Sherlock Holmes, no el convencen els canvis em la publicació de comentaris i considera que seria millor la moderació, per la qual també aposta l'Alejandro.

Llegiu aquests posts perquè tracten escenaris de futur interessants i poden crear debat dins del Saló. El que està clar és que els comentaris al Saló han baixat de forma dràstica, tot i que la possibilitat de registrar-se i comentar hi és. Aquest procés ja l'havíem previst. Tampoc aquest no és un camí sense retorn i en un futur no descartem tornar a permetre publicar comentaris, però hauríem d'evitar la situació creada abans de la dràstica decisió. El Saló és un bloc dinàmic i que evoluciona.

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

els canvis a vegades si la cosa funciona poden ser nefastos, ja ho veureu

salutacions

Sherlock Holmes ha dit...

Penjats,
D'entrada dir-vos, gràcies per la referència al meu post.
Espero i desitjo que trobeu la formula idònia per reconduir el “Saló”, i torni a ser el que era.
Ens vau donar un caramel i ara ens l'heu tret.
Cada dia en la nostra jornada a la recerca de notícies i l'actualitat de la ciutat, suposo que no parlo només de mi, el nostre punt de partida era el Saló,... el nostre punt de referència, com quan quedes amb amics en els Despullats,el Moto,...
I a partir d'aquest punt de trobada, després derivàvem en altres direccions.
Codialment, Holmes, Sherlock Holmes.

la gatona ha dit...

És veritat el que diu en Sherlock, els gats de les taulades de tot Tarragona també estem aburidísssssims. Penjats, torneu a admetre comentaris anònims i si convé feu una tria i elimineu els irreverents.
Penseu que si ens hem de registrar, ni que sigui sota un nom fictici, hi haurà coses que sabem de molt bona tinta, que no ens atrevirem a explicar, per allò de que no et pots refiar ni de la teva ombra i sempre és te por de sortir perjudicat.
No sigueu així i recapaciteu, ja que sovint amb les notícies que surten als diaris més aviat ens fan venir ganes de plorar, amb el Saló fins ara sempre podiem riure una estona !!

Manel Muñoz ha dit...

Què vol ser el ‘Saló’? Vol ser una cafè de poble on tothom hi pugui dir la seva i fer-ne tertúlia? O, per contra, vol ser un debat moderat entre solistes ben afinats?

A mi m’agradava més abans, quan tothom hi podia dir la seva.

Té molta raó ‘la gatona’: de vegades cal posar-se la màscara de l’anonimat per a dir certa cosa que sabem – i que s’ha de saber – però que només ho podem dir des de l’anonimat. El ‘Saló’ era – i ha deixat de ser – un espai de llibertat... Modereu el respecte degut a les persones, però no que la gent pugui fer comentaris d’interès general sota l’anonimat.

És veritat, com dieu, que els errors sempre es poden corregir i que els canvis no és un ‘camí sense retorn’, però penseu una cosa, no espereu en agafar el camí de retorn, perquè de vegades rectifiquem massa tard, i a mi m’agradaria que el ‘Saló’ tornés a agafar l’embranzida que tenia consolidada.

Oscar Ramírez ha dit...

Jo em reitero en allò que ja vaig dir. Sou suficients per fer torns i tenir més o menys controlat el saló despenjant aquells anònims que faltin el respecte o insultin. I si no sou prous, alguna cosa falla i significarà que hi ha gent apuntada com a penjat que està del tot despenjada i que és dels penjats per aparentar. Aquó o curreu tots a una o acabareu cremats els quatre que ara feu coses.