Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 27 de desembre del 2007

Troben a faltar Elices. I que penseu del Nàstic?


Ha arribat l'hora d'actualitzar l'enquesta. La socialista Maria José Elices és l'exregidora que més troben a faltar els visitants del Saló, amb un 53% dels vots. La segueix de molt lluny el seu "amic", l'exalcalde convergent Joan Miquel Nadal (19%). Molt a prop està l'ecosocialista Lluís Balart (17%). Maria Mercè Martorell treu un 8% i el seu excompany de grup popular, Francesc Ricomà, obté un 3%. Reconeixem que hauríem d'haver posat a l'enquesta l'inefable Agustí Mallol, però n'hem parlat tant...


La nova enquesta és sobre la crisi del Nàstic. Busquem els culpables.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Parlant de l'inefable, el vaig veure involucrat en l'afer dels jocs del Mediterrani 2017.

Veig que costa deixar de tocar poder!

feliu ha dit...

l'inefable, no sé com s'atreveix a involucrarse amb alguna cosa, penso que el que el posi amb alguna cosa siguin jocs o el que sigui s'ho a de pensar dues vegades, es un personatge fosc i poc de fiar.

feliu ha dit...

Mira que trovar a faltar a la persona que va provocar el que Tarragona es quedès sense pressupost estatal pel Pont del Diable i per la façana. Tot per interesos polítics. Encara té pendent un embarg de la Seg. Social de quan era Presidente de les 1500 vivendes de S. Salvador.Ho vasubsastar tot, inclos el local que va anar a para a.... Seu del PSC a S. Salvador. Inaugurat per ella i el Josep Sala (ex-presidiari.

Unknown ha dit...

És inetressant això que comentes, Feliu.

Tornarem a vèncer! ha dit...

Trobar a faltar a la Elices???. Pensava que la gent d'aquest bloc era més intel·ligent. Una senyora que només hi entén de confrontacions, mal educada, que no la volen ni els seus... i coses que em callo. En fí que se la confitin on se l'hagin de confitar. Afortunadament, hem higienitzat l'ajuntament, tot i que encara queden uns quants!

Salvador Guinart ha dit...

Bona tarda Tondo, em pots aclarir que vol dir que "l'inefable" estava "involucrat" en l'afer dels jocs del Mediterrani 2017???. Es que seria la primera notícia... per què jo si que ho estic, i no tinc constància del que dius.

Gràcies amic!

sdas ha dit...

Jo no trobaría a faltar mai a una persona que difama, tot i que és molt habitual en la classe política això de difamar.

Waipu Joan ha dit...

el problema del nàstic és que ara toca la realitat. El somni va ser l'any passat.

Albertus Magnus ha dit...

"La socialista Maria José Elices és l'exregidora que més troben a faltar els visitants del Saló, amb ... "
Que troben a faltar aquesta... "senyora"??!!
(Ja és ben cert que de tarats i desmemoriats n'hi han per tot arreu)

feliu ha dit...

Salvi, l'inefable es perqué mai falla, si no preguntali quantes camises a tingut vaja la ultima espantada de CiU ha estat de campionat. Aixó sí sempre que pot a remanar calès, pregunta quan deu al teu estimat Nàstic, i aixó que no ha tinfut carnet mai, tots eran de les empreses municipals, i de soci perqué un amic seu li va vendre UNA. Vigila Salvi, etx un home bo i honrat i em trepes i mercenaris com l'inefable ni hi vagis, a la curta o a la llarga t'esquitxent.
De la Elices, es veu que com s'ha musegat la llengua, la salmantina s'ha enverinat.

Unknown ha dit...

Salvi,

Dic "inefable" per utilitar un adjectiu extret d'aquest mateix blog... i lo d'involucrat ho dic doncs el vaig veure retratat en una foto al diari. Ara no la recordo prou bé però crec que era la història de la presentació de la moto del pilot Aragonès, que va sortir al diari com a candidatura 2017.