Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 19 d’agost del 2007

De ressaca!

Avui els Penjats estem de ressaca! I és que ahir hi va haver festa grossa a Tarragona. La revetlla remullada amb els Frank O'Lee Sons va ser espectacular. El seu repertori va des de versions de Nancy Sinatra fins als Pets, passant per Blondie, Fito & Fitipaldis o super-fashion de les Macedònia, que van dedicar a la canalla de les colles castelleres. No sabem ni com començar a descriure la nit, no es pot explicar amb paraules. Només us direm que la vestimenta del Penjat de la banda, el periodista Òscar Palau, va triomfar!

Les festes han estat la bomba!! Però tenim un parell de queixes relacionades amb la beguda que entra i que surt. La primera va per la gent de la Colla Jove, que divendres a la nit va organitzar un concert memorable però es va quedar sense cervesa, sense whisky i sense coca-cola! Semblava que no haguessin muntat mai una barra! Senyors de la camisa lila: quan hi ha una festa d'aquestes característiques no es poden omplir els gots amb quintos ni fer curt amb les caixes de licor, fan falta barrils de cervesa i botelles de whisky per un tubo! I si en sobren, es tornen i ja està! La segona queixa va per l'Ajuntament: lavabos per favor!

7 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Doncs si, va estar molt be.

ahir vaig veure a algún dels penjats i vam intercanviar dues paraules (o tres?), un concert molt animat amb una espectacular Nuria Cartanyà!!

Visca Sant Magí!

(ara em d'agafar forces per Santa Tecla!)

PD: Totalment d'acord amb el tema de la colla jove, viag anar a demanar-me una cervesa i no n'hi havia... Dic doncs, un ron! i em diuen tampoc!! O taronjada o llimonada... i jo... eh?

Anònim ha dit...

Però l'èxit de les festes ha estat el tauro (o taurona?).

Llàstima que el Mallol no sigui conseller. El xou hauria eclipsat qualsevol concert. Només pensar que ens hem perdut la conjunció entre "El buscador" (Tele 5) i Mallol , no sé ... m'entra nostàlgia. Com a mínim li hauria donat un nom la "Magineta" , potser ?

Anònim ha dit...

Per cert, avui he passat per la Plaça de la Font i he vist al Cosano. Després un amic m'ha dit que sortia del Plenari: em pot confirmar algun Penjat que de debò ha anat al plenari amb aquell "look" de MAFIÓS ITALIÀ?
Si us plau prego confirmació perquè no m'ho puc creure!!!!!!

Anònim ha dit...

cosano es lo mes garrulo i fofaina del nou equip. Viu de negociets i llepant el cul. Lo pitjor es ke es creu ke es el nou JFK de tgna. Kina creu!!! Ah, i soc votant socialista de sempre, o sigui, ke els ciu's no pujeu al carrro ke us destrosssssare.

Anònim ha dit...

Amic socialista,
mercès pels teus comentaris encertats sobre el Cosano. Ens fas la feina als que no som del teu mateix partit. De totes maneres, no crec que es pugui dir que tots els regidors (del govern però sobretot de l'oposició) siguin l'alegria de la huerta.

eric castel ha dit...

lamentable lo dels lavabos si senyor, després es queixaran de que els carrer del voltant de la plaça d ela font i plaça del rei fessin olor a pixum.

als de la cervesa, pitjor hagués set que us l'haguéssin ofert sense alcohol...

Unknown ha dit...

Lavaabos!!!!

I subministrament líquid!!!!

Conceptes emparellats!