Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 27 d’agost del 2007

Un còctel polític que s'ha de repetir


Albert Puñet, Cesc Bonet i Joel Bonet ja ho han dit als seus respectius blocs i els altres onze ho diran durant les properes hores o dies. El sopar de blocaires de dissabte va ser un èxit. De moment, ho podeu llegir aquí, aquí i aquí. Hi va haver molt bon rotllo, rajades que no sortiran del Tòful, converses profundes i no tan profundes (la mandíbula d'Artur Mas i la calva de Montilla no van fallar en les discussions entre convergents i socialistes), bromes, acusacions (una mica bèsties però que dites entre rialles sonen millor), moltes batalletes i algun míting. Tot això va seguir en un bar de la plaça de la Font. Després n'hi ha que van continuar de festa al Catllar amb la Girasol, d'altres es van apuntar a una despedida de soltera i la resta se'n van anar a clapar.

Què dir que no hagin dit ja els companys de taula? Uuuuuuf! Les joventuts dels partits polítics (que eren majoria) van demostrar una manera de fer admirable. L'organitzador del sopar, el Capità Tarragona, va tenir l'encert de posar targetes amb els noms sobre per barrejar tendències polítiques i el resultat va ser un còctel exemplar. Això sí, tot i els intents d'alguns per captar nous militants, tothom va sortir per la porta amb el mateix carnet.

Vam descobrir dos germans de Riudoms amb idees força diferents, un romàntic que va regalar roses a les noies i que va confessar haver creat al bloc per poder venir al sopar, un jove republicà que es va quedar fins a les tres de la matinada tot i haver-se de llevar a les cinc per explicar l'inexplicable als passatgers de la Renfe, un súper heroi que va venir sense capa, tres regidors molt enrotllats... L'únic ingredient que va fallar és un raig de chartreuse verd o una mica de menta. On eren els d'Iniciativa?

46 comentaris:

Anònim ha dit...

El jove republicà al final va acabar de festa fins les 5 de la matinada amb d'altres joves, també republicans de Montblanc, per Tarragona... i a les 6 sense dormir, cap a la feina... així va la RENFE!


xDDD

Jordi Molinera


PD: A les 6 jo ja estava al quiosc mirant el Diari de TGN... molt bo lo de l'Aregio!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

quantes persones no adscrites a partits hi havia?

Pere Tarter ha dit...

enhorabona per l'èxit de la trobada blocaire. Pel que veig, la Iniciativa la posar el Capità...
Espero que el veritable patrimoni de Tarragona, que per a mi és la seva gent, no es deixi portar per abstractismes polítics.

Anònim ha dit...

Està molt bé això dels sopar de blocaires.
El que més m'alegra, és que aquest grup, sigui capaç de reunir-se i parlar dels temes que més els engoixa, sobre la política de la ciutat.

Enhorabona i Bon exemple¡¡¡.

jordi salvat ha dit...

He llegit aquest post i els altres blocs i em sap encara més greu no haver pogut venir. La Llei de Murphy sempre fa que els sopars coincideixin. A veure si a la segona trobada puc venir.

Felicitats.

Anònim ha dit...

Els d'Iniciativa debien estar amb les classes obreres de veritat...

De debò!

Anònim ha dit...

poques dones blocaires, no? i poques dones polítiques? les dones joves tampoc estem interessades en la política? així no tallarem mai el bacallà,...

El Capità Tarragona ha dit...

Doncs si, vam acusar la falta de noies, blocaires i polítiques!

Jo vaig deixar-li un comentari al Jordi Solé de les joventuts d'Inicitaiva però mai va dir res, i el Lluís Balart anava a venir però al final no va poder ser i va excusar la seva presència amb un correu.

Jordi!! T'ho vas perdre!! A la propera no hi pots fallar!!

Anònim ha dit...

Algú treballa al MÉS?, dons que miri aquest enllaç:

http://ebop.altanet.org/index.php?op=anunci&id=6074&ebop_any=2007

Anònim ha dit...

molts blocs rejadesssssssss/els diaris molte palla

falten periodistes mes valents+coll.......s

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Penjats només vau enviar una representat però us va deixar el pavellò ben alt.
En Jordi salvat s'ho va perdre.
i de debò va esser una estona molt molt agradable, el que explica el tò tranquil i serè dels blocs que malgrat les discrepàncies politiques domina el savoir fer i la tolerància

Unknown ha dit...

Jordi desprès RENFE no funciona ja,ja...

Mira Josep Maria, l'important no era si som o no adscrits a un partit o altre, sinó que un grup important de persones de la blocsfera tarragonina es va reunir per parlar de tot i de res...

Vam parlar de política ideològica, nacionalismes i nacions, de Tarragona, del blocs, de futbol i fins i tot dels treballs i les vacances... i moltes coses, algunes discussions van ser intenses i altres més light, però l’important va ser el bon rotllo de la nit.

Jo m'ho prenc més com una reunió de persones amb uns interessos comuns però amb diferents visions sobre aquestos.

I com diu l’Albert van faltar noies però les dos que van anar van ser de molt nivell, je,je... de totes maners Albert ja saps quan vulguis sopar JSC vs JNC i portem a les nostres companyes, que el nois som minoria a la JSC de les Comarques Tarragonines.

El Capità Tarragona ha dit...

Jo encantadíssim Alejandro! ;-)

Quan vulguis!

A aquest comentari et dono la raó en tot (però no t'hi acostumis eh??...)

Salut!

Cesc ha dit...

Per quan el pròxim sopar? Capità, ja saps que un gran poder comporta una gran responsabilitat. El teu poder d'organització d'events comporta que el proxim sopar sigui també responsabilitat teva :D

Anònim ha dit...

El toful no es a la plaça del forum? xD


PD. Els de Iniciativa debien estar a la mezquita mezquita de Cordova, demanant planols i informasioo xD

El Capità Tarragona ha dit...

Cesc, m'has fet somriure, de veritat.

no pateixis, així ho faré!

a més a més.... M'agrada fer-ho! jeje

Salut!

Gerard Castells ha dit...

Ei, tants piropos d'una banda a l'altra me recorda una frase que deia el Senyor Llop a Pulp Fiction quan li donaven repetidament les gràcies...No comencem a .....les ....

Es sopar es podria ampliar però és un sopar de blocaires que parlen de política...però per altra banda aquí ja estem tots convençuts i no aconseguirem vots.

Bé, molt interessant, com a mínim serveix per trencar alguns tòpics sobre els altres partits.

Com diu l'Apocalipsis (3,15):

"Tant de bo que fossis fred o calent! Així, doncs, perquè ets tebi, ni calent ni fred, t'hauré de vomitar de la meva boca.

Ja us ho dic que de tebis no n'hi havia, això va ser el més interessant

Unknown ha dit...

Si hi ha tant bon rollo podría fundar-se un partit únic -gastronòmic, s'entèn-.

;-)

Anònim ha dit...

Molta hipocresia, molt soparet, molta politiqueta de passadís i de president d'escala...

Sobretot no falteu a les trobades autocomplaents i nepotistes que us munteu els uns amb els altres. Quina angúnia de tecletes i maginets!

Anònim ha dit...

Vale tio. Ja ha sortit l'amargat que no suporta que els altres s'ho passin bé ! Ves segregant bilis i compte que no t'ofeguis.

Anònim ha dit...

Anònim, vaig estar al sopar, per això en parlo d'aquesta manera. Amargat tu, que saltes a la primera

Anònim ha dit...

Bonessss...així que encara van quedar amb més ganes de festa?

M'hagués agradat que hagués estat una miqueta més "popular" el sopar...però, amb la credibilitat dels partits avui en dia...només ens queden els blogs per a defensar els nostres propis idearis.

Suposo que per això es van juntar tants polítics per metre quadrat ;Þ

Bona iniciativa alhora que interessant i gratificant des del punt de vista personal.

A dormir, que ja toca.

Anònim ha dit...

Si alguien quiere saber el conglomeradod e empresas de las que forma parte el "testaferro" Jacinto Romeu, que acuda al Reguistro Mercantil Central,, las deudas son impresinantes todas ha partir de cesar Badia como Director del puerto ,,que es de donde quien fincnciaba todo el grupo 100X100,,,incluyendo sociedades de construccion ha las que se les daba ha dedo indiscriminadamente obras que se repetian y repetian las facturas

Algun acreedor podria solicitar al juzgado la quiebra con lo cual se esclareceria la "mafia"

¿Nadal que tiene que decir
el que todo lo sabe y controla

Anònim ha dit...

Ah anònim no amargat !. Vas anar al sopar per després denunciar, en un hàbil exercici de reporterisme salvador, les conxorxes del poder mediàtic i polític. Vas fer servir càmera oculta o vas gravar amb el teu telèfon mòbil ?

Gerard Castells ha dit...

Jo vaig veure una persona amb un bulto, jo creia que estava molt content d'haver vingut al sopar de blocaires i ho exterioritzava, però pel que es veu, portava una càmera oculta, va fer una tasca d'investigació a l'estil MundoTV

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Mireu l'anònim no amargat, que digui el que vulgui, jo m'ho vaig passar molt bé i crec que els altres també. no eren gestos de cara a la galeria perquè tots estàvem convençuts de les nostres idees. simplement es tractava de conèixer-nos, i crec que no s'obligava a venir a ningú. i Aquest anònim si veritablement va venir a sopar, per qui es va fer passar?, a més a més va saber dissimular molt bé perquè tothom ens ho vam passar bé, al menys aquesta es la impressió que tinc.!!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

un xicot s'acosta a una noia en un ball i li diu " que bailas?" i la noia respon "sí" a la qual cosa el xicot diu "así me gusta, que te diviertas".

Anònim ha dit...

O J O !!! al periódico mensual de la CEPTA 'Crónica Empresarial', parece que lo va a gestionar (aparentemente) algún antiguo trabajador (testaferro), pero 'detrás seguirá estando Jacinto Romeu - en que condiciones y bajo que figura legal es lo que falta por ver-, estos días se esta 'cociendo' el acuerdo, otro intento de estafa y que los trabajadores y proveedores vayan a cobrar al río... y ¿Sebastiá Cabré seguira mirando a otro lado por ser 'amiguete' de ese sujeto?

Anònim ha dit...

Hola amics, pel que he vist us ho vau passar d'allò més bé. Em feu dentetes,hauré de crear un bloc per a puntar-me a les vostres trobades. Per cert, he vist en algún lloc que el notari va anar-hi, tinc curiositat per saber qui és, es va destapar??? algú sap qui és?? Petons

El Capità Tarragona ha dit...

Estimat Anònim de la 1:22, no pretenia resondre't però en vista del comentari que vas fer a les 2:06 ho faré.

Primer de tot dir-te que no em crec que fossis una de les persones que van venir a la trobada, cas que ho siguis, ets un/a fals/a, un/a irrespectuos/a i, queda clar que un COBARD/A.

Ets valen per "rajar" però no per dir qui ets.

Això si que és hipocresia, molta politiqueta de passadís i de president d'escala...

Si no t'agrada el que fem, posa't-hi fulles company/a.

Trobades autocomplaents???? Una mostra més de que no hi vas estar.

Unicament ets un incendiari/a que preten crispar el Saló.

Però la veritat, no m'importa, si així et diverteixes endavant. Que hi farem, en aquest món hi ha d'haver de tot, no? També hi han d'haver cobards, hipòcrites, falsos i maleducats i en tu tenim una bonica mostra d'això.

El politiquet de passadís, Albert Puñet (El Capità)

Marc ha dit...

Com en tots els àmbits de la vida pot trobar coses estranyes quan aixeques una pedra i busques una miqueta en la sorra bruta. De vegades no cal ni que busquis i les rareses suren per si soles.

Aquest és el cas de l’anònim/a de la 01:22h, que tot i assegurar que va estar-hi present en el sopar s’atreveix a regalar-nos tot una colla de desqualificacions i desafortunades adjectivacions que demostren que, si be va sopar amb nosaltres (tal com ell afirma, jo no l’hi dono massa crèdit) no va prestar massa atenció al clima de germanor que es va respirar aquella nit al genuí bar Toful.

Una llàstima que se’ns colés un individu com aquest en un esdeveniment en el que més importava era conèixer les diferents cares de la blocosfera tarragonina fent ús exclusivament del bon rotllo i la simpatia que caracteritza a la gent de bé.

Recorda anònim, per sobre del polític (i del la periodista) hi ha la persona i aquell sopar estava per sobre de la política. Jo únicament vaig tenir el goig de veure unes persones que m’atreviria a definir, i sóc conscient de que puc quedar com un autèntic pilota, com a excel•lents.

I ja per acabar, podries venir al pròxim sopar. A veure si t’emportes una impressió més agradable. I si per qualsevol motiu d’estrany i malèvol origen segueixes pensant el mateix doncs no cal ni que t’hi fotis fulles, simplement no tornis més i així et podràs estalviar aquests meravellosos comentaris, cosa que tothom t’ho agrairà.

Salut!!

P.D.: Va estar tot un autèntic plaer conèixer-vos a tots els presents al sopar!! Ens veiem en la pròxima oportunitat.

Anònim ha dit...

Volia escriure el meu post abans d'entrar a aquest debat...però no he pogut.

Segurament mes tard hi dedicaré una estona i us diré les meves impressions.

Per ara tan sols unes paraules per felicitar publicament al Capità per la seva iniciativa i a tots els que vau gaudir d'una nit màgica de xateig sense ordinador i cara a cara. Sense haver de posar "cometes" ni discutir perquè l'intenció la posa el lector...ja que l'intenció, l'evident "animus jocandi", era en tots pasar-ho be i coneixer a l'adversari.

Unknown ha dit...

El notari potser és notària?

El Capità Tarragona ha dit...

Pot ser Tondo...

Ella no ho desmenteix... no?

Anònim ha dit...

Notaria???, voleu dir que la Bego és qui escriu al notari.com??? Tothom pensava que era el Pep Bonet, el dels mitjans de comunicació.

Anònim ha dit...

Ara que parleu del Sebastià Cabré.
No era aquest que estava tant content a la festa de celebració del Ballesteros-PSC??

El Petit ha dit...

Sens dubte una molt bona manera de fer política, parlant alegrament, civilitzadament i exponent punts de vista. Aixo repercutirà i més gent s'unirà a aquesta bona i nova manera de fer les coses!!

Xapix ha dit...

IEEEEP
avere si al proxim puc anar
Els d'inicativa jo no existeixen a tgn no??cap regidor?'
Soc un nou blocaire
elblogdenxapix.blogspot.com

Graices per la propaganda

Gerard Castells ha dit...

La veritat és que el sopar va estar molt bé i el Gerard Castells és molt simpàtic i un tio interessant, jo no el coneixia i crec que és una gran persona. Jajaja

El Capità Tarragona ha dit...

Aquest mateix era, anònim

El Capità Tarragona ha dit...

És veritat, molt bon paio el Gerard Castells.

També n'hi havia un, un tal Albert que era majo, no?

:D

Salut!

Cèsar Llamborda ha dit...

Ningú ha parlat del menú, no?

Anònim ha dit...

Llegint per aquí i per allà he trobat un comentari ben curiós d'un dels assitents al soparillu, en Joel Bonet, jove convergent de Riudoms:

"Treballo com a socorrista a la Platja de Montroig (Pixerota) no conec a gaire penya de montroig, bé si, conec a tota la gitanada (malauradament), pero igual t'hauré vist per la platja. Quina desgracia tenir a Mont-roig tants gitanos. Sabies que, per cert, us vau quedar a punt de no tenir socorrista a la piscina del poble? els gitanos van intentar atropellar al socorrista amb el coxe i a mi casi que em "foten un viaje" (l'any passat vaig haver de deixar de treballar d'aquella pisina perque em van amenaçar) a veure si feu algo i espabileu al Morancho i prohibiu l'entrada a tot aquest tipos de gent conflictiva. Per cert, el Josep Maria Gairal, el regidor d'Els Verds a l'Ajuntament de Montroig i ex-regidor de platjes i de medi ambient i amb coalició amb CiI ( molt a pesar meu) encara va tenir els ...pebrots de dir-me que aquells "éren amics seus" en to treient-li importància a l'assumpte".

Anònim ha dit...

fàstic

Anònim ha dit...

Fàstic pel problema de convivència o que el Joel no escrigui de manera políticament correcta ?

Mon ha dit...

felicitats pel sopar, aquet cop no vaig poder assistir malgrat l'invitació d'en capità Tarragona. des de Mont-roig se us llegeix...