Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 12 d’agost del 2007

ERC se'n carrega un dels seus a l'Ajuntament

Un canvi de govern sempre va acompanyat d'una reestructuració de càrrecs de confiança. Fins aquí tot normal. El que més ens ha sorprès és que una de les primeres víctimes de l'aterratge d'ERC fos republicana! Sí senyor! S'acaben de carregar a Salvador Guinart, l'assessor del grup municipal des del novembre del 1999. Coses de la vida! És com quan un equip puja a Primera Divisió i substitueix els jugadors que ho han fet possible per fitxar a grans estrelles. Qui serà l'estrella?

58 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llastima la mala informació o les ganes de fer quedar malament a un grup municipal. Penjats, no se que enteneu vosaltres per carregar-se a una persona? jo entenc per carregar-se quant a un el deixes sense feina, amb una ma al davant i una altre a darrera, pero quan a una persona se la canvia de lloc de treball, se li dona un càrrec de gestió supra municipal ... no veig que se l'hagin carregat, mes aviat sembla que la feina encomanada sigui de major càrrega politica que la que feia ara de simple oficinista.

Anònim ha dit...

Corcó del Saló, tú saps com s'ho ha près el Salvador?...La tàctica és la de sempre..., un ascens en les responsabilitats.., i un menys que no molesti a la nova directiva. Heu val.lorat l'experiència que el Salvador ha adquirit, coneixent la Casa Gran i els seus tècnics al llarg d'aquests anys de desert. El que vingui podrà suplir aquesta experència?... O estracta una vegada més de repartir quotes de poder.

Podríem tornar a dir del Salvador, allò (malgrat no us agradi) de: "Que buen vasallo si hubiere buen señor"


Salut! i República!

Anònim ha dit...

Sí corcó, és el que es coneix com a "patada cap amunt". Ho saps tan bé com nosaltres, no ens facis parlar :) Però no passa res, és una decisió i ja està.

El Capità Tarragona ha dit...

El susbsituirà el Mallol????

Anònim ha dit...

NO pretenc ser savi, ni coneixer els motius de tal decissió peró heu preguntat al Sergi de los Rios o a la Rosa Rossell el motiu del canvi de feina del Salvador Guinart? Es molt facil parlar sense coneixer els motius de veritat i encara mes prendre partit a favor del que creiem mes desfavorit ( en aquest cas els Salvador, encara que no coneguem que ha passat, i si realment es desfavorit).

Anònim ha dit...

Corcó del Saló... fas la pinta de ser algú d'ERC... no se... potser la Rosell????

Anònim ha dit...

proper a Erc es posible.... pero tinc uns bons collons ( dels autentics) aixi que de dona res de res, ho sento, aneu ben desencaminats nois

Anònim ha dit...

ANTI CORCÓ

Si no ets la Rossell ets el Vendrell... tanto monta, monta tanto. La qüestió es putejar al personal...

Anònim ha dit...

Si és cert el que es diu més amunt que ningú ha demanat el parer per aquest canvi a l'interessat, al Salvador Guinart, la cosa no té perdó, perquè de sorpreses, si us plau, les justes, i si són d'aquesta dimensió, tant poques com sigui possible.
Pot ser que el de los Ríos i la Rossell es carreguin (dieu-li degradin, es treguin del damunt, menystinguin, menysvalorin, canviin d'ubicació, etc, que tant me fot) a la única persona del grup municipal que sap perfectament com va la casa gran, que coneix als funcionaris, que és qui realment ha fet la feina bruta i que no es veu, al llarg de tots aquests anys? Si és així, potser no mereixen tenir els vots que han tingut, perquè demostren ben poca qualitat humana. Clar que si parlem de vots, no ha sigut el de los Ríos que ha perdut 1800 vots (només) respecte a les eleccions anteriors?

Anònim ha dit...

Només 1800 vots ha fet perdre el de Los Ríos? Que siguin 1801, incloent-hi el meu a partir d'ara mateix.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Si no se l'han carregat i passa a un altre lloc de treball, quin lloc és? substitueix algú? s'han carregat a aquest "algú"?

Anònim ha dit...

Cpità Trragna.

El qu farà Mallol, potser que ho sàpigui el Fernándes Ferrari, (don Ángel) "Notari-entrevista de Vilanova", hoi captà??? Vostre correl-lgionari de luxe, alter ego del Nen Nadal. Com passa el temps...!!

Nadal, Fernàndes, Mallol, el reciclador reciclat!

Tots a l'abocador de la Història!

Anònim ha dit...

Jo no crec que l'article dels penjats prengui ben bé partit, diu que l'han tret de l'ajuntament i és veritat, o no?

Anònim ha dit...

Caram Corco, ¿ ara parles de la mala informació als penjats? Recorda que ja t'han dit mes d'una vegada que la que donaves tu no era complerta....

Ja clar, d'on bufa el vent¡¡¡

Unknown ha dit...

En Salvi -política a banda- és una gran persona.

Anònim ha dit...

Ningú ho ha dit, però ja fa temps que en cercles periodístics es comenta que el substitut serà una persona amb un perfíl, diguem-ne "periodístic"
Jo he escoltat que el lloc serà per l'exdelegat del Diari de Tarragona a Reus
No entenc per què ningú diu la veritat si tothom sap que al final s'acabarà sabent.
Estem davant d'un nou capítol de fariseisme polític, periodístic o tots dos alhora?

Anònim ha dit...

el Salvi aquet anava a las tertulias del nastic a tarragona tv, amb un pin de erc (mal fet) no era el lloc per fer politica, personalment no el conec, pero si crec que el resultat de las eleccions del Sergi de los Rios , es molt molt dolent, el Almagro va treure el mateix resultat sense el suport que ha tingut el D.L.Rios, molt interesant el tema Mallol, fem una porra de que fara el transfuga...

Anònim ha dit...

Tens rao La Veritat nomes te un camí, d'aqui a un temps es sabra la veritat de tot aquest rollo, sabrem on treballa el Salvi aquest, si ha perdut o ha guanyat amb la nova feina i un llarc ecct. ja que TGNA es un poble on tots plegats ens coneixem prou i massa.
Que facil es criticar i carregar els neulers a uns o als altres.
A mi particularment no em sembla una rao de pes que aquest noi conegui la casa millor que ningú del seu grup municipal per parlar-ne com esteu fent, algun de vosaltres sap quina feina feia?, si la feia be? si esta preparat per exercir-la? sabem quin perfil es demana? JO per experiencia propia no m'atreveixo a pontificar en favor de ningú, quan ho he fet sempre m'ha sortit malament, la rao no esta mai en un sol cantó, a mes pel que sembla, o el que he entes del que heu escrit aquest personajillo no es queda pas sense feina oi? a la fi es el que a tots interesa omplir l'olla.

Anònim ha dit...

Ja el conec jo a aquest paiet, molt ji ji ji ja ja, xon per aqui xon per alla i poca feina, no li agrada treballar, masses feines li conec jo a aquest. No cal perdre mes el temps si li conserven la feina ja en pot estar conetent.

Anònim ha dit...

En tot cas tots aquests polítics ja se n'han encarregat de cobrir-se les esquenes i col.locar a diferents administracions a la família.

Anònim ha dit...

Un capítol a part seria el paper del Salvi com a president comarcal d'ERC. Tampoc no ha demostrat massa. Això si, xon per aquí i xon per allà.

Anònim ha dit...

S'acaben de carregar a Salvador Guinart, l'assessor del grup municipal ..... Ho dieu vosaltres, Els Penjats.
Haurieu de fer les notícies complertes, allò dels 5 quès que ensenyen als estudiants de Periodisme: qui, què, quan, com i per què.També podrieu afegir quina nova feina li han donat.Després podrem opinar, els que no sabem gaire del tema.

Anònim ha dit...

Corregiu-me si m'equivoco, però tinc entès que el Salvador Guinart ha sigut l'assessor municipal des que ERC va entrar a l'Ajuntament l'any 1999, en aquells remots temps de l'almagro, i que era la seva mà dreta (de l'almagro, s'entén). Si és així i durant tot aquest temps ha fet aquesta feina, què ha passat, que li ha canviat el "perfil" de cop i volta? Hi ha alguna cosa més partidista i personalista que el regidor i la regidora d'ERC no ens volen explicar?
Trobo que per fer-nos una composició de lloc correcta, hauríem de tenir més dades, no us sembla?
A més, tinc entès que normalment, quan la gent no funciona, se li acostuma a retirar la confiança des del primer moment, no pas al cap de vuit anys llargs, no?

Anònim ha dit...

Trobo a faltar el punt de vista del corcó, que semblava estar tant al corrent de l'asuntu. Com és que ara calla tant? No deu pas tenir res vergonyós per amagar, no? No ho vull ni pensar.

Anònim ha dit...

És cert, molt ji ji ji ja ja, xon per aqui xon per alla i poca feina.
El xon ha anat bé mentre ERC no era al poder. Ara s'imposa un altre perfil. M'han dit que el Nureyev ha fitxat al cap de la vella de Valls com a càrrec de confiança. És cert això?

Anònim ha dit...

Però ara que li han ofert: l'Inem o un altre curro?

Anònim ha dit...

Si, el Corco ara es mut...tant que sap, i com les dona sempre de concloses...i ara? Pot ser ja s'ha donat que no es pot parlar tant segur del que passa...

Anònim ha dit...

Trobo que hi ha molta mala llet i molt de voltor per aquí. Que ERC s'organitzi com vulgui, que n'han de fer els que no som d'ERC ? . Ells s'ho trobaran. Realment totes aquestes històries interessen al ciutadà o es tracta de malparlar d'aquest i de l'altre, pel gust fastigosament humà de criticar ? Tempestes en un got d'aigua. O no, és clar.

Però els "tam tam" de la tribu anuncien ja una onada de nomenaments a l'estructura burocràtico-política de l'ajuntament. Això sí que serà important, no el que una persona que treballa en un partit se li dongui una responsabilitat de més o menys dins del mateix partit.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Escurço roig, quina mala llet que gastes... vols dir que hi ha per tant?, tant el conèixes que dius aquestes coses?

Anònim ha dit...

Com m'agrada que em trobeu a faltar nois,pero estic molt lluny i de vacances, que també en tinc dret, ja veigeu però que us enyoro i no m'he pogut resistir a conectar-me i veire com van les cosaes per casa nostra, he pogut comprobar que hi ha força gent que anonimament o no, ha reblat el clau, vaija que l'han encertada de ple en el tema que en ocupa.

Una sola cosa i es ben certa, el Salvador no va a l'atur i no ocupa cap lloc que fins ara estes ocupant cap persona, va a ocupar una plaça de nova creació i d'ambit comarcal i totalment politica, vaja que va a fer de comisari politic a la comarca. Tan dolent es el càrrec per montar aquiest batibull? Apa que vaig a continuar les merves visites turistiques, una pista estic en un lloc que fa fresqueta i molt lluny d'aqui.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Mira que en sou de rucs, amics meus i jo el primer!!! perdre el temps amb aquest personajillo que no serveix ni per fer tertulies nastiqueres a la radio!!! si ja fa temps que el tenien que donar el pasaport, que s'ha passat la vida fent el manta massa bona gent els d'ERC que l'han aguantat i el seguiran aguantant.

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai...
Quina llàstima que alguns dels comentaris que s'han fet fins ara, especialment pel que fa a l'aspecte personal del Salvador Guinart, es desvirtuin sols per falta de consistència, de veritat i d'arguments fiables. Costa tant poc matxacar a la gent sense conèixer-la o a partir d'una opinió preconcebuda que en res s'ajusta a la realitat.
Escurçó, Corcó, xut a porta i algun altre més, no us ho han explicat mai a casa que això de dir mentides és molt lleig, i que acusar falsament a algú encara ho és més?
Quànta ràbia i quanta enveja sentiu del Salvador, quina llàstima de persones que sou...
No em crec res del que dieu i per tant, qualsevol argument que pogueu donar a partir d'ara, el prenc com a fals, interessat i envejós.
El Salvador conserva la feina perquè ha demostrat la seva valua i, per cert, l'Almagro, confiava en el Salvador plenament. Perquè parleu de coses que no sabeu?
Quina pèrdua de temps els vostres comentaris. Només intoxiquen i no aporten res de res. I encara us dieu polítics/ques?
Au va home, va.

Anònim ha dit...

Despres de llegir el que s'ha dit veig que no es diu tot el que es sap. El Salvador va tenir quasi fins el final la confiança de l'Almagro , per això el va poder vendre al Vendrell la Rossell i el de los Rios, a canvi de favors familiars que poden veures al departament d'ensenyament.
Despres de 8 anys lluitant ERC contra els càrrecs de confiança al Consell Comarcal sols arribar-hi anomenaran al Salvador. I es que traicionar a l'Almagro val més de treinta monedes

Anònim ha dit...

A ERC ningú va vendre l'Almagro ni va sortejar la seva pell més que l'ambició de la Rossell, del Vendrell, que tenia interessos una mica més obscurs que es poden veure reflectits al Port, i el de los Ríos, especialment aquest darrer, ja que l'Almagro era un tap per a les ambicions de tots tres i per això se'l van treure del mig obligant-lo a dimitir de mala manera.
Ningú més que aquests tres personatges van ser els impulsors de l'empenta definitiva del que era un bon regidor, de fet, el millor que ERC ha tingut mai a l'Ajuntament. Van ser ells qui van provocar la crisi interna que el partit va patir i la van aprofitar per satisfer les seves ambicions polítiques, tant a l'ajuntament com al parlament.
No he acabat d'entendre que hi te a veure en tot aixo el departament d'ensenyament de l'ajuntament. L'enteradillu de torn podria explicar'ho?

Anònim ha dit...

el departament que cal mirar és a la Generalitat

Anònim ha dit...

I que hi passa a la generalitat, si em feu el favor?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Salvador no et conec, però els arguments que es gasten per aquí em semblen despreciables i fora de lloc. És periodisme groc. Penjats, feu-s'ho mirar.

Anònim ha dit...

Que trist és l'enveja, com podeu matxacar tant a una persona, us agrada la "carnassa".
Penjats, no vau dir que no és permetien els insults i desqualificacions personals?, doncs que és tot això, floretes?
Salvi, no faixis ni pu.. cas, no sòn mès que un panda de "cheledears" rabioses.

Anònim ha dit...

Heu suprimit uns post que podien ser ofensius al Salvador Guinart, i per que heu suprimit els que pòsen en entredit la actuació del Sergi de les Rios i la Rosa Rossell? Crec necessari que es tracti a tots per un igual, no hi ha dret que sigueu tan sectaris.

Anònim ha dit...

Anomin d'ara mateix, de que t'extranyes, per sistema el politics mai tenen la rao, sempre actuen malament i amb males intencions, encara que facin les coses a fi de be mai els hi seran reconegudes. En aquest cas sempre li donaran la rao al Salvador Guinart, ell ( el Salvador) pot estriure posts deixant a parir al seus regidors i ningú no dira mai res de res, ara quan algú gosi dir la veritat sobre ell o la seva dona Ay... quin mal... correm-hi tots a borrar els posts"ofensius" o pot ser que els borrin per que diuen la veritat? El Salvadort Guinat es un dropo de categoria i es de domini públic i ja podeu borrar el post aixi demostreu quina llibertat d'expressió hi ha al Salo dels penjats

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Salvador Guinart ha dit...

Benvolguts amics,

Us asseguro que jo no era el pilot que va tirar la bomba a Hiroshima ni a Nagasaki, per molt que us diguin els "valents" anònims que m'estan matxacant. Personalment, crec que són intervencions execrables a les que manquen fonaments. Atacar-me a mi, és patètic, atacar a la meva família no té nom. Bé, si que el té, però m'estalvio els adjectius. Com sempre, jo vaig amb el lliri a la mà. Creia que el que escriu com a anònim (amb diferents noms) i que em fot a parir, era amic meu. Però veig que no. No res, jo ho deixo aquí. Estic de vacances. I com que estic de vacances, els "dropos", "masclistes" i "assassins de Kennedy" estem a la nostra salsa.
La setmana que ve, m'incorporo a la meva feina, i, com sempre, estaré a disposició del meu partit com ho he estat durant 20 anys. Altres, no poden dir el mateix.

Quan ERC a Tarragona érem els que érem, jo ja hi era. No vull dir on eren altres que ara DES DE L'ANONIMAT em foten a parir. Jo sóc més educat i tinc més escrúpols, i més collons perquè signo amb el meu nom. Allò que en diuen consciència, també la tinc molt tranquil·la. He fet la feina durant 8 anys, sentint allò que estava fent, perquè jo sento els colors. No sé si tothom pot dir el mateix.

Que us vagi bé, i sobretot que el vostre fetge deixi d'el·laborar aquesta bilis tant corrosiva que porteu a dins.

Anònim ha dit...

Ai pobret meu quina llastimeta que em fas !!!!! si has estat tu qui ha llançat precisament la bomba, ara de que et queixes.

Anònim ha dit...

De vacances no hi ets tot l'any?

Anònim ha dit...

Crec que hi ha hagut un intent de linxament del Salvi i, de pas, del de los Rios i la Rossell. Linxament perquè s'han utilitzat arguments com "tothom ho sap" i s'ha menyspreat voler argumentar d'una altra manera o contradstar amb fets o l'opinió dels afectats. Evidentment, l'intent de linxament no comporta que els tres siguin uns angelets.

No sé a què ve tant d'escàndol per rivalitats, competències, i ganes d'escalar. En quina organització, associació, empresa o partit no hi ha problemes similars i de més bèsties que els que aquí s'han suposadament ventilat. Repeteixo: no són tres angelets i si ho són que pleguin, perquè ens enganyen.

Per últim, un comentari que s'hagi esborrat no vol dir que passi immediatament a ser cert o a ser mentida, pel fet de ser esborrat. Significa que era un despropòsit.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els anònims que demanen igualtat de tracte per a tothom i que exigeixen llibertat d'expressió. No s'hi val a fer un titular tan parcial, tendenciós i gens informat, com ara "els d'ERC es carreguen un dels seus" i després censurar els qui es posen del costat de la decisió presa.
Si tan genial i meravellós és el Salvi (que sempre porta un lliri a la mà i que si Esquerra té 8 diputats al Congrés és gràcies amb ell), pregunteu-ho als militants de la comarca a veure què us en diuen.

Anònim ha dit...

Islandés... a la pil pil... ruquet!!! :-DDDDDD

Anònim ha dit...

Aquest islandes, és familia del Gudjonsen???!!! Etoo, Etoo, com a t'hi t'apelle, com a t'hi t'apelle, Etoo Etoo!!!!

Anònim ha dit...

Salvi, deixa d'enviar anònims. Que fas el pena...

Anònim ha dit...

Etoo, Etoo, com a t'hi t'apelle, com a t'hi t'apelle, Etoo Etoo!!!!

Salvador Guinart ha dit...

"Valent" anónim de les 23.54 i que signes amb el nom de Carod-Rovira... el que és una pena, es que encara tinguis la partida de naixement a La Riojana... Jo sempre signo amb el meu nom. No envio anónims. I per cert, ja no contestaré a més anónims. El que passa, es que et volia dir allò que realment he sentit al llegir el teu anónim. I que et bombin, xaval...

El Capità Tarragona ha dit...

uy uy uy... Penso que tot això ha marxat una mica de les mans a tothom.

Crec que no cal arribar tan lluny, estic convençut que els Penjats no creien que això arribaria tan lluny, si no recorod malament és la primera vegada que veig 4 comentaris eliminats en la mateixa entrada, i això és un fet on queda demostrat que això s'ha dessmarxat.

Salvador, no facis cas dels anònims, al final han aconseguit el que volien, que perdessis els estreps.

Salutacions als que signen amb nom i no s'amaguen

El Capità Tarragona ha dit...

És ben curiós, de 55 comentaris només el Tondo Rotondo, el Josep Maria, el Salvador, els Penjats i jo em escrit sense amagar-nos.

Anònim ha dit...

I també és curiós que no s'hagin eliminat comentaris del post de la brossa de Reus. N'hi ha de jutjat de guàrdia directament, però com que els sindicats són els sindicats ...

Si tant molesten els anònims, que es canviïn les normes. Tots som prou grandets per saber jutjar què s'amaga darrera un anònim.

Salvador Guinart ha dit...

Benvolgut Capità Tarragona,... tens raó, no estic especialment "orgullós" del meu últim post.

Espero que no torni a passar.

Una abraçada!