Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 12 d’agost del 2007

La JNC derrota les JERC (8-4)


Vuit a quatre. No són escons sinó gols. La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) va superar per un clar 8-4 les Joventuts d'Esquerra Republicana en un partit amistós de futbol sala al poliesportiu de CampClar divendres. El Capità Tarragona, que estava lesionat i no va poder jugar ni infiltrat amb la JNC, ens fa una crònica al seu bloc. L'enfrontament va estar marcat per la igualtat en el marcador fins el tram final, quan els convergents van apretar i amb cinc gols seguits van sentenciar.


Pel moviment que hi ha hagut a la tarracosfera, s'esperen nous partits el setembre. Les Noves Generracions i les Joventuts Socialistes espere ja amb asietat poder enfrontar-se als nacionalistes. Els Penjats també podríem decidir-nos a almeys "perpetrar" algun partit. Tenim algun penjat amb bones dosis de futbol a les botes. Hem posat només una condició: que l'equip sigui mixt.

9 comentaris:

Gerard Castells ha dit...

Bé, hem de reconéixer la derrota, són les coses del directe. El partit va estar molt bé, però millor va estar el tercer temps. El setembre tindrem a tots els efectius: L'Ekpoki, el Cela, el Canoa i l'Embela no van poder venir, però quan hi siguin....

tornarem a lluitar

sdas ha dit...

El partit va estar molt bé, va ser molt divertida l'experiència i sempre va bé per coneixer gent nova i contrastar opinions. Per estar en forma n'hauriem de fer més sovint de partits d'aquests.

El Capità Tarragona ha dit...

Ei penjats!

A causa de la "lesió" vaig fer d'àrbitre, d'entrenador, de fotògraf i d'afició.

Per al proper partit ja estaré en plens condicions (o això espero).

El notari/A "comenta" al meu bloc que a la foto només hi han 4 de les JERC i 7 de la JNC, acalareixo que a la foto són 5 de les JERC però que durant el partit vam ser 7 contra 7.

Gerard!! no pateixis, per al setembre també haurem tancat el fitxatje d'algún més, estem en negocicaions amb Amunike! jeje

Salut!

Anònim ha dit...

Polítics + periodistes: bell tàndem endogàmic.

Marc ha dit...

Mira que soc dolent jo amb una pilota als peus però m’ho vaig passar d’allò més be. A veure si d’aquest partidet sorgeix una “lligueta” politico-periodistica! Fins hi tot es podria muntar un equip amb tota la gent que comenta als blocs amb els anònims amb la cara tapada! Jejeje!

Espero que això de fer més partidets no quedi en paper mullat que ara l’hi he agafat el gustet a això de suar!!

Salut!!

Gerard Castells ha dit...

Hola Marc,

el millor del partit va ser la teva equipació...arreglat, però informal...

Antoni Ramos ha dit...

Va haver algun davanter que destaques??? ho dic per enviar el video del partit al Nàstic que potser hi ha una plaça de davanter lliure... Salut!

El Capità Tarragona ha dit...

Si!

el Xavi Grau de la JNC!

jeje

Anònim ha dit...

I sobre el porter?? :P Què en dieu?