Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 7 de novembre del 2007

"El Mundo" li dedica una pàgina a Xavier Sabaté


Al carrer Sant Francesc i al Ramon y Cajal hi havia aquest dimecres al matí moltes corredisses. També s'ha notat un augment de la venda del diari El Mundo a Tarragona. La raó és que el rotatiu que dirigeix Pedro J. Ramírez ha dedicat una pàgina sencera, la d'obertura de la secció de Catalunya, amb el prometedor titular de portada "Hospitales de Tarragona emplean al bufete de la mujer del delegado de la Generalitat". Firmada per Nando García, la notícia intentava connectar el càrrec que ocupa Sabaté amb la feina d'advocada de la seva dona, amanit amb unes inversions en borsa en empreses relacionades amb l'energia. Hi havia declaracions del mateix Sabaté i la seva dona, Maria Montserrat Boronat.

Mitjans minoritaris a les comarques tarragonines, com la COPE i El Mundo, estan treient darrerament informacions que semblen crear molt de rebombori però acaben decebent les espectatives. O no?

71 comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé que el Mundo dediqui la seva atenció a persones influents de tots els partits i no que s'especialitzi en algun partit concret. No creieu?

Anònim ha dit...

I que en diu la Salud d'un tema tan xungo del seu estimat Xavi

Anònim ha dit...

Sembla mentida que doneu peixet al mundo. La montse es una bona persona i no faria mai cap bony.

Unknown ha dit...

Aquí tothom fa calers... els polítics i els amos dels mitjans.

I el pobre poble què, eh!

Anònim ha dit...

els familiars dels politics no poden tenir cap empresa??? On es la denuncia a hisenda o la seguretat social o la justicia o la denuncia per prevaricació o corrupcio??? Es el mundo, collons!! el mateix que diu que catalunya i els catalans som una epidemia.

Anònim ha dit...

Los familiares de los politicos pueden tener todos los negocios que quieran, pero no pueden hacer negocios con las administraciones públicas,dónde tengan decisión sus familiares. Eso se llama de otra manera, no precisamente negocios.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Jo si fos periodista de Tarragona, no sé per què, però precisament no criticaria la cobertura que dóna el Mundo a Tarragona.

Dóna a tots els pals i fan bé la seva feina.

En canvi, n'hi ha alguns a Tgn que són propietaris de mitjans que em donen pitjor pinta...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sanitat, Justícia, Energia, Ecologia, Borsa ... el sector negocis del PSC en estat pur i bifocal.

I aquest "intentava connectar" és més que sospitós. El nostre comentarista serà un nou fitxatge del PSC?

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Saló dels Penjats,

Pensen acceptar el comentari de l'anònim de les 00:17?

L'accident més greu que hi va haver a la obra on jo treballava va ser precisament del Cap de Seguretat que es va caure i es va trencar el braç.

Anònim ha dit...

Hubo una anécdota hace bastantes años, al principio de la transición. En una pared de Madrid apareció una pintada que amenazaba "MATAREMOS AL CERDO DE CARRILLO". A los pocos días, debajo de esta frase aparecía otra que decía " ¡CUIDADO, CARRILLO, TE QUIEREN MATAR EL CERDO!"

Me parece que algunos comentarios son tan evidentemente pasados de rosca que no cabe otra cosa que vencerlos con su propia ridiculez.

Dicho ésto con gran respeto por Carrillo (el del PCE) y por Carrillo (el de este post), resultará sanamente necesario afirmar lo siguiente:

Joan Miquel Carrillo, tú no puedes pretender deslizar con poca elegancia que Xavier Sabate es un chorizo, lo mismo que su esposa y que todo el PSC y esperar que te lleguen todo tipo de elogios envueltos en pétalos de rosa. Porque si es así, ¡¡¡ Eres tontodelculo de verdad !!!

Y la que te voy a dar por tener esa boca y esa mente tan sucias.

Anònim ha dit...

Señoritaaas!!! las formas!

Anònim ha dit...

Molt be Penjats, ja podeu dir que sou de la penya del periodisme fecal.

Anònim ha dit...

Aznar vol tornar a ser cadidat i president, pr això han activat la brunete mediatica de nou, i a catalunya toca a qui li toca. Estem amb tu, Xavier !!!

Anònim ha dit...

el xavi sabate hace ya tiempo que tiene negocios "dudosos" con otros socios de su partido, y fuera de el,uno que se dedica a proyectos de energias eolicas y demas,que mira que casualidad el director es jose cosano, otro de venta de jamones y otros..........ui ui ui esto huele bastante.............

Anònim ha dit...

El Sabate queria montar un parque eolico en el puerto para que su cuñado Boronat montara los molinos, y esto lo destapó el Piqué del Diario y gracias a esto no se montó el parque.

Ya que los periodistas sois tan listos que comentais lo que hacen los demas, porque no mirais lo que pasaba en la empresa Eder, del ayuntamiento del Vendrell, que estaban metidas la minerva castillo la elices y la cepta, y el gerente era el cosano, que de energias renovables sabe lo que yo de astrofisica. Pero el hombre pasaba el cepillo y pedia calerons por ahi. A ver si investigais tsambien estaba metido el Jaume Morron, que hizo el proyecto de parque del puerto y se hacias pasar por ecologista. Lo que predicaba de dia se lo cobraba de noche con una consultora que se llama Dialeg. En la empresa Eder habia que encargarles informes si se queria facturar con el Vendrell y otros.

Por no hablar de la merienda de negros del puerto, que lo sabe toda Tarragona. O de la gestoria de la Elices en la calle Caputixins, o de que la Elices hace los lotes de navidad del puerto, no con sus jamones, aunque esta jamona, sino con los que vende de la dehesa de santa maria, a pagar con el dinero del puerto que es publico. Y asi todos van en bmw, la bego la elices y cualquier socialista que se precie un poco.

Y menos criticar al mundo, listillos, que gracias a ellos se supo lo de terres Cavades, aunque tambien es verdad que no se entendia mucho y tenia que venir el pique del diari que tan bien os cae a poner las cosas en su sitio. Y lols demas lo siento pero a chupar rueda. Investigar esto de la elices y de eder, que en esto de la renovable hay para mojar pan. Y asi haceis vuestras propias noticias y no a comentar las que hacen los demas jugandose el tipo, La Salud y el piqué ,los periodistas con mas cojones de Tarragona hasta ahora.

Anònim ha dit...

que bo! i al Mundo!!! un diari que no serveix ni per a rentar-se el cul!! hahaha!!! suposo que ara el vincularan amb ETA i la motxilla, Alqaeda i el Atta de les Torres Bessones, que va estar per la ciutrat, i ves a saber quina tirallonga mes de bestieses. Lu ditx! Pedro J., ves a ballar la danc,a dels 7 vels que tant t'agrada i deixa'ns a naltros tranquil.lets d'una vegada amb tanta merda i infamia com aboques dia si dia tambe en el teu pamflet.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Nomes cal trucar tal com ha fet algun mitjà informatiu als hospitals Pere Mata i Sant Joan citats a la notícia i els desmentiran l'acusació. Però contrastar no ha estat ni és mai el costum del Mundo quan va de campanya de desprestigi o de notícia pagada

Anònim ha dit...

Penjats, no sé quines expectatives teniu vosaltres, però jo les expectatives que tinc, tant del mundo, com de la cope, com de la resta de mitjans de comuniació és que m'informin de les coses que passen i crec que els "assumptes foscos o com a mínim poc clars" dels polítics formen part d'aquestes coses que passen, així que està bé que ho facin.

Anònim ha dit...

igual que alberto mate jado També jo estic d'acord en que aquest saló dels penjats s'està convertint en un blog polític més que periodístic i, curiosament, cada cop més aprop de les esferes socialistes. Només cal repassar els seus últims posts! Una llàstima

Anònim ha dit...

El Carrillo aquest sempre està tocant el nassos als demés sense cap tipus de consideració, però quan parlant d'ell sempre demana respecte. Es una actitut cobarda i de pocavergonya.

Per cert, qui es creu sincerament el que diu El Mundo? Segur que no han preguntat als interessats per contrastar la informació. Lo seu es pura basura.

Anònim ha dit...

És cert que el Piqué va denunciar al diari de Tgna que el sabaté, la dona i cunyat tenien interessos de molinets quan volien implantar el parc eòlic al port. Segur que el sabaté li tocar la cresta, però per sort aquest és un dels periodistes que no es deixa amedrentar per ningú, ni pels del seu propi partit. Piqué falten periodistes com tu, d'ètica i professionalitat. Salutacions

Anònim ha dit...

Quan el mundo denunciava el tema Terres Cavades, els sociolistos hi treien suc, ara resulta sols diu mentides. jajaja

Anònim ha dit...

I per cert, els xanxullos de la Élices amb els lots de Nadal del Port, Dehesa Santa Maria no era una societat Elices- Sabaté?

Anònim ha dit...

Un momento, o sea que el mundo destapa lo de terres cavades y era un buen periodico de investigación... y ahora no??, lo que pone es bastante grave y no creo que se la juege por nada, a mi personalmente me gusta el mundo por que da palos a todo el mundo y no es partidista como otros periodicos, destapo terres cavades, destapo el caso de salou y ahora el sabate-gate y yo que pensaba que era el politico incorrupto.. la vida te da sorpresas sorpresas te da la vida-....

Anònim ha dit...

Pues mira que curiioso, destapó el "caso de Salou" que aun está en los tribunales y no se ha demostrado nada. Contrariamente no ha sacado ni una línea del nuevo "caso de Salou", donde el alcalde actual Banyeres, delicuente redomado, juzgado y encarcelado por atracos y estafas, pretende repartirse con sus socios (pertenecen probadamente a una sociedad común) pretenden, repito repartirse los beneficios de la recualificación de un montón de terrenos de Salou cuando se recualifique su uso.

El alcalde tiene negocios con gente del sector inmobiliario y contructores de Salou, y la excusa de que quieren plantar viñas en Scala Dei y el hotelito rural és la punta del iceberg.

Salut Muñoz Martín del Burgo, espavila y cuenta los negocios y el pasado delictivo de "Tu" alcalde Banyeres, que es otra Terres Cavades 2, que si no sacas mierda en el Mundo no te van a renovar el contrato...O es que Banyeres te paga un sobre sueldo para tenerte calladita. No creo ni siquiera que seas tan lista .

Anònim ha dit...

Tot això s'està posant calentet

Anònim ha dit...

Hi ha mala llet, per aquí, eh!!

Anònim ha dit...

Permeteu-me un suggeriment, jo eliminaria qualsevol post insultant, semi-insultant o que no guardi unes minimes formes

Anònim ha dit...

El Mundo será lo que sea, pero un periódico de tirada nacional, aunque la noticia solo se haya visto en TODA CATALUNYA, que se atreva a hacer las acusaciones que ha hecho este, se juega una querella de co...campeonato. Lo que me extraña es que si los afectados son propietarios de un bufete de abogados a estas horas no la hayan puesto. Supongo que la estarán preparando ya que de no ser así empezaré a creerme algunas cosas que jamás hubiera imaginado.
Estos temas solemos olvidarlos fácilmente a los pocos días, pero creo que este merece la pena seguirlo porque quiero saber, al menos yo, si me he engañado al valorar a alguien.

Oscar Ramírez ha dit...

No tinc intenció d'opinar en aquest tema perquè, sincerament, no m'interessen en absolut ni els fets ni els protagonistes. Però si vull dir una cosa i que quedi ben clara. Crec que l'administració d'aquest blog dels Penjats, format segons consta en el perfil per una trentena de periodistes, hauria de fer una ullada als comentaris diversos cops al dia. Si volen, que ho facin per torns però que ho facin. Els comentaris dels anònims de les 00,17 i les 5.24 em semblen fora de to, una manca de respecte absoluta i escrits per persones que no tenen la més mínima educació. No tinc el plaer d'haver parlat cara a cara amb en Carrillo però mantenim contacte via blogs. Em sembla una persona que, comparteixi o no les meves opinions, sempre mostra respecte i educació. De fet, Joan Miquel, et proposo que demanis als administradors del Saló dels Penjats els dos IP's (potser és un de sol) dels dos comentaris i presentis la correspondent denúncia per injuries greus contra la teva persona. Estan obligats a donar-te els IP's i avui en dia, com tots sabem pel cas Ramoncín, els jutges ja tenen en consideració aquest tema per admetre un cas a tràmit i iniciar les diligències corresponents. Ja m'entens.
Per acabar, dues coses:

anònim de les 5.24. No demanis al Joan Carles que escrigui amb correcció quan tu no en tens ni idea. Algunes de les teves errades, només algunes: tipica (amb accent), correctesa (correcció), be (amb accent), es (amb accent), patetic (amb accent), escoltar (no sentir), pero (amb accent), democracia (amb accent), etz. És a talla d'exemple, per evitar que en un futut, quan insultis, ho facis amb la màxima cultura.
I ara si, per acabar, feu el favor de dir el nom i no sortir com a anònims. Així és molt fàcil posar a parir a la gent. Si aneu de periodistes o d'opinadors, poseu nom als comentaris i no sigueu covards.

Oscar Ramírez ha dit...

Rectifico una errada de redacció. Ho faig per evitar el que ja sabeu, que ara em surtin amb la crítica fàcil.

Al final, cal que digui això enlloc del que he escrit:

És a tall d'exemple, per evitar que en un futur

Anònim ha dit...

Mi solaridad absoluta con Carrillo, le escribo un correo por si decide denunciar a la persona que ha puesto esto, se lo haré gratis. Sera divertido.

Jordi Pinyol ha dit...

Exacte! Expectatives ben poques perquè si no ho arribo a llegir aquí ni me n'havia assabentat d'aquests rumors.

Suposo que deu ser perquè no acostumo a llegir el Mundo i en canvi sí que us llegeixo a valtros..

;)

Sherlock Holmes ha dit...

Després de llegir els diferents comentaris plens de porqueria i mala llet existents, em ve al cap dues Cites del Grouxo Marx:

“No permetré injustícies ni joc brut, però si s'agafa a
algú practicant la corrupció sense que jo rebi una
comissió ho posarem contra la paret... I donarem l'ordre de
disparar!"

I en relació als comentaris malintencionats abocats sobre la persona i actuacions professionals del Joan Miquel Carrillo, recordo aquesta:
“Partint del no-res heu aconseguit els més alts cims de la
misèria”

En fi, diuen que La síndrome de la frustració, és un dels mals que pot desencadenar el contrast entre la il.lusió, i la mala llet que han creat en nosaltres i l'embolic de la realitat.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Mireu, es lamentable molts dels comentaris que s'han vessat avui aquí.
Jo no solc llegir el mundo, m'he assabentat pel saló dels penjats, però ja fa temps que en Joan Mª Piqué havia parlat de la trama Sabaté amb els molins de vent.
Quant el mundo va destapar el tema de terres cavades tot l'entorn socialista va fer sang del tema i no va posar en dubte la noticia en cap moment. Perquè ara resulta que no es un diari fiable?, perquè el que diu avui no els hi agrada?. Si la noticia es mentida suposo que com sempre es diu estan els tribunals de justícia, si ataca l'honorabilitat d’algú que posin una denúncia al jutjat.
I sincerament crec que en Carrillo ha fet una intervenció que no ha insultat a ningú, no cal insultar per dir les coses.
Però quant els arguments s'acaben n'hi han que només saben insultar i atacar a la gent amb arguments barroers.

Anònim ha dit...

El BANYERES, el SABATE, !como se les está poniendo el patio a los sociatas! Ya empieza a aflorar ese tufo pestilento llamado corrupción.
Estos que siempre presumen de honradez, al final son los peores.

¿os acordáis de aquel lema socilista de los 100 años de honradez? ¿ y cómo acabo?
Pues siendo la etapa socialista el período más largo e intenso de la corrupción del Estado español. Pensad en el caso Guerra, Roldan, Vera, Barionuevo, Salas, Filesa, etc. etc. etc. !Vaya gente!

Anònim ha dit...

Las IP's no servirán mucho en este caso.

A mi me han situado en municipios de Catalunya diferentes a Tarragona, cuando había escrito desde Tarragona.

Los IP's se pueden codificar y en el caso de los comentarios en Blogger es difícil acertar con la auténtica IP.

Además si se escribe desde una red local de una empresa, bibliotecas universitarias, biblioteca pública, o edificios de la administración, difícilmente se podrá averiguar quien es el autentico autor.

¿por cierto desde donde escribo ahora?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Oye, tío, hay cabrón llamado Cervantes que te ha copiao

Anònim ha dit...

BANYERES SOCIO DE EMPRESARIOS DE LA CONSTRUCCIÓN CON MUCHOS INTERESES EN SALOU Y HABLANDO DE RECALIFICACIONES, LE ESPOSA DE XAVIER SABATE SE AGENCIA PARA SU BUFETE LOS ASUNTOS JURIDICOS DE LOS HOSPITALES.
A LOS DEL PSC LA POLÍTICA LES INTERESA BIEN POCO LO QUE LES VA SON LOS NEGOCIOS
QUE SE VAYAN A CASA: DIMISIÓN

Anònim ha dit...

Leo el diario El Mundo y otros diarios. Como en toda la prensa occidental hay periódicos de tendencia o línea diferente. No es lo mismo la información que se obtiene sobre determinados asuntos, por ejemplo, leyendo el diario de Pedro J. y El País; La Razón y El Periódico o La Vanguardia y el Avui, aunque estos últimos tengan parte de su accionariado común. Tanto a nivel nacional como local El Mundo ha contribuido a destapar casos de irregulares conductas de políticos y otras especies. Anécdota por anécdota (anónimo de 0,53 hoy) conviene recordar que en una de las campañas de F. González se podía leer en sus pancartas: PSOE. CIEN AÑOS DE HONRADEZ, y en alguna de ellas alguien escribió: Y NI UN DÍA MÁS. Y como si de una premonición se tratara El Mundo, siguiendo la estela del malogrado Diario 16, nos presentó a los españoles algo que parecía imposible que ocurriera: los crímenes y secuestros de los GAL, las torturas y asesinatos de Lasa y Zabala, el saqueo de los fondos reservados, las Filesas y Malesas, el asalto al BOE, las andanzas del Director General de la Guardia Civil, y muchas más cosas que propiciaron penas de cárcel para algún ministro, secretarios de Estado, directores generales, militares y otros.
En Catalunya, algún conseller tuvo que dimitir, y varios casos más de políticos convictos y confesos han sufrido la condena de rigor. Y ya, más concretamente, en Tarragona tenemos los asuntos de Terres Cavades, parking de Jaume I, los recientes casos de Salou y otros. El Mundo es un diario necesario, de aquí que su sostenido crecimiento le ha situado en el segundo puesto de tirada nacional.
Dicho esto, creo en la honradez de la inmensa mayoría de los políticos, pero en los grandes partidos siempre habrá el Naseiro de turno u otras calamidades. Lo importante es que los medios de difusión sean libres para denunciarlo en base a pruebas contundentes y que la Justicia actúe desde la independencia de los jueces, y así tendremos una democracia bien asentada en sus pilares básicos.
Como corolario habríamos de convenir que no hace favor a este blog la diferencia de criterio manifestada por los anónimos 0,17; 0,53 y 5,24 de hoy, donde se vierten gravísimas acusaciones, descalificaciones y amenazas personales contra el Sr. Carrillo por un comentario que no pone en tela de juicio la honorabilidad del Sr. Sabaté y su esposa. Eso lo ve un estudiante de 1º de Derecho. Sería deseable que los responsables del blog actúen eliminando ese tipo de actuaciones, como han hecho con el de las 0,17 hoy.

Anònim ha dit...

No es justo calificar de "valientes" unicamente a Pi que y Salud Muños en el caso de la investigacion de Terres Cavades , alguien no periodista facilito y financio la citada investigacion , pasandosela a los periodistas.

asociacion de terres cavades

Anònim ha dit...

Ah, pues este ultimo anonimo que salga... que el Angel Fernandez, el Badia y el Nadal y el Jose Luis estaran encantados de saludarle! Amen de Narcis Serra y Caixa Catalunya

El Capità Tarragona ha dit...

Qunan he arribat un dels comentaris ja estava eliminat, però que ara, a les 23:29, del 8/10/2007 encara estigui publicat el comentari anònim de les 05:24 (18 hores i 5 minuts després) vol dir (espero) que cap dels 30 adminsitradors li ha fet un cop d'ull, perè em sembla que és el comentari més groller i més poc respectuós, i més mal educat que he sentit en tot el temps que porto a la blocosfera.

El meu suport al company Carrillo que ha fet un comentari, sense faltar a ningú i donant una opinió com sempre fa. Et pot agradar més o menys el que diu, però no et faltarà al respecte.

No acostumo a entrar al drap amb anònims però penso que tot té un límit.

Salutacions a tots.

PD: penjats! us he deixat un meme!

Anònim ha dit...

Coño!!! el del Quijote pretende martarnos a todos de aburrimiento y evitar así que sigamos leyendo ni haciendo comentarios en contra del Banyeres y el Sabaté.
Cervantes seguro que era sociata!!.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sisplau, administradors, treieu aquest rollo que han fotut... encara no entenc amb quin objectiu. Perquè no fa ni gràcia

Sherlock Holmes ha dit...

Que fort,... repetició de la jugada,

És bo, molt bo,...quan es dispara el personal,...ademàs la majoria són dels seus, hi ha precedents,... Opció: AVORRIR-HO.

I li acostuma a sortir bé, només cal remetre's als comentaris generats en el post: "Presentat Nació.cat: ens ho vam passar bé" (de data 29-setembre) que no tènia res a veure amb els comentaris que van sorgir relacionats amb el mateix (surrealista total, però val la pena remetre's al mateix i tornar a llegir els comentaris existents, segurament es veuen unes quantes similituds)

Va aconseguir l'objectiu: SOLAPAT TOTAL,... el galliner en ple esvalotat i quatre comentaris llauna total,... objectiu aconseguit: EL PERSONAL CANSAT I AVORRIT,...final de pista, traspaperat total,... a una altra cosa papallona, pelets a la mar.

La teva empremta,... es nota.

El problema és que et repeteixes i se't veu el llautó, i fins i tot se't pot detectar per predicible i repetitiu; llàstima perquè encara se't veu mes fosc.

Cavaller de la trista figura, desitjo que la teva vida no sigui tan llauna com les teves martingales de pissarrí.

Hola maku! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Hola maku! ha dit...

'El Mundo' ni sabe ni le interesa, solo 'refríe' por 'afinidad' política lo que le hacen llegar desde provincias a los fogones de Madrid.

Anònim ha dit...

Cuando el MUNDO saca noticias que benefician políticamente a los solcialistas, estos no solo hablan de él como si del PAIS se tratara, sino que, admás, se dedican a hacer fotocopias de la noticia y repartirla.
Ahora que ha destapado el vergonzante asunto de la esposa del Xavier SABATE, resulta ser que este medio para ellos ya no es el mismo.
Por cierto, investigar a BANYERES, a PASCUAL ROCHE, a HUGUET, y a algún que otro socio más de ellos en la "bodeguilla" de Scala Dei: detrás de los "chiquitos" encotraréis asuntos e intereses urbanísticos en SALOU, pasta, mucha pasta!

Anònim ha dit...

Veig que per fer acusacions greus, avui en dia, no cal tenir cap tipus de prova. Dius la primera bajanada que se t'ocorre i et quedes tan tranquil. Penso que els periodistes hauríem de tenir un codi ètic i dignificar la nostra professió. Estem perdent els papers i la credibilitat, i a aquesta professió només li falta això. Mal pagada, poc reconeguda i a sobre, ara ens dediquem a calumniar, fer de futuròlegs i... bé. És igual. Hi ha molta mala llet. Per acusar algú de corrupció cal tenir-ne les proves. Si no, més val callar. El to que tenen alguns comentaris d'aquest fòrum que fan referència a alguns polítics i a alguns periodistes no m'agrada gens ni mica. Està bé que els periodistes investiguin i que els polítics facin bé la seva feina, que per això els votem i per això cobren el que cobren, que no és poc. Si els socialistes ho han fet malament, ja s'ho trobaran. La resta de partits polítics tampoc no són res de l'altre món. Salut!

Anònim ha dit...

A los políticos les pasa como a los ciclistas. Parece que la presunción de inocencia brilla por su ausencia.

Anònim ha dit...

De polítics corruptes n'hi ha, i n'hi ha hagut. Però, sisplau, no els posem a tots dins del mateix sac. Els polítics són un mirall de la societat on vivim. Els escollim nosaltres. Estem en democràcia i podem triar els representats que més ens agradin i els que millor defensin els nostres interessos. Ens equivoquem, doncs, a l'hora de triar? Sempre podem rectificar. Cada quatre anys hi ha eleccions.

Anònim ha dit...

Quin és " el vergonzante asunto de la esposa del Xavier SABATE, " que diu l'anònim de les 10h. 13m del dia 10 ?. Si els propis hospitals citats diuen que no és cert, quin és el vergonzante asunto ?

Anònim ha dit...

Ojo con defender gratuitamente, que después nos arrepentiremos.Puede haber más tela que la que arde.........

Anònim ha dit...

Ojo con atacar sin fundamento, sin contrastar y no solo hacerlo sin pruebas de ningún tipo sino que cuando se tienen en contra de lo que se pretende difundir, se publica igual la calumnia. Como en este Saló dels Penjats

Anònim ha dit...

Es comenta, se'n parla que el sector Puig és darrera d'una compra del Diari...

Anònim ha dit...

Soy un trabajador del Institut Catala de la Salut, y como tal puedo afirmar que en los años que ha estado el Sr.Sabaté de Delegat, el buffet de su mujer ha tenido vigente un contrato de "asesoria juridica" con el Hospital Joan XXIII de Tarragona.Ha estado vigente durante aproximadamente 3 años,hasta que la nueva persona de gerencia del hospital, lo encontró tan escandaloso, que lo rescindió a los pocos dias de tomar posesión.
Este contrato ha sido en muchas ocasiones puesto en cuestión por personal de la dirección del hospital, y siempre se decian lo mismo "no te metas que es de la mujer del delegat".
Es escandaloso porque el Institut Catala de la Salut tiene un gabinete jurídico propio con abogados suficientes como para dar cobertura a todos los hospitales de su organización.
Este contrato existe, existen facturas, estan los actos que con motivo de tal contrato se efectuaban, casi siempre por parte de la socia de la Sra. Boronat, Sra.Baixeras.
A alguien se le puede ocurrir ahora negar los hechos? Tenemos tanta cara de hacerlo?
El gran problema es que al Sr.Sabaté se le ha llenado la boca al decir que no se tenian que mezclar los temas públicos con los privados, y èl era el primero en hacerlo y en sacar beneficios de los mismos.
Que tiene que decir el Sr.Sabaté? Que es mentira?

Anònim ha dit...

Si lo que dices es cierto, me parece, francamente, muy fuerte.

Anònim ha dit...

Pues yo "aún" sigo confiando en la palabra de Sabaté, dice que todo es mentira. Sé que lo aclarará de una vez.

Anònim ha dit...

todo el entorno del sabate,es como todo, siempre se puede dudar de todo o de nada, pero quien es el hermano de la dona ?donde trabaja?porque le vienen tantos politicos a algunos de su actos de entrega de becas en la petroquimica que representa claro esta que la mayoria de los politicos son del psc, que casualidad verdad no hay nada como barrer para casa, y que casualidad esta la boella por medio,sin comentarios que alguien siga el hilo,y quien sabe si hay algunas sorpresas mas .

Anònim ha dit...

Pregunta al Sr. Xavier Sabaté i Ibars

Soy un voto anónimo. El mismo voto anónimo al que no piden identificación al entrar en la urna, ya que mi protagonismo se encuentra dentro de un sobre cerrado.
La persona que me decide vive en Tarragona. Los dos hemos observado que este blog no es de nadie en particular sino de un grupo de periodistas que han tenido una buena idea, a tenor de la cantidad de entradas que tiene cada día, por lo que les felicitamos. Por esta razón hemos decidido que este puede ser un buen medio para “lanzar” una pregunta al ciberespacio de Tarragona, y más concretamente a una persona relevante en estas Comarcas, y en Catalunya en general.
Hace unos días leímos en un periódico una noticia relacionada con el Delegado de la Generalitat en el Camp de Tarragona, el Sr. Xavier Sabaté, en la cual se informaba de la relación laboral entre la esposa del citado Sr. Sabaté y unos hospitales.
No hemos oído ningún comentario sobre si el Sr. Delegado ha contestado respecto a la mencionada información. Si fuera así agradeceré a la concurrencia que informe en este mismo medio y pedimos mil excusas.

En caso contrario: Sr. Sabaté

El despacho de abogados del cual su esposa es socia ¿Tiene o ha tenido alguna relación laboral con algún hospital de la provincia de Tarragona durante los últimos 5 años?. En caso afirmativo ¿Puede ampliar la información?.

No es que estemos seguros de que el Sr. Sabaté pueda leer esta pregunta en este blog, pero estamos convencidos de que alguien se la puede hacer llegar.
Si se tratara de un ciudadano corriente esta pregunta no seria pertinente ya que, en cualquier caso, pienso que no es delito pero tratándose de un cargo público con responsabilidades, también en temas de la salud en Tarragona, consideramos que la persona que me decide, en un sentido o en otros, tiene el derecho a conocer la verdad ya que para él es importante la ética y la moral.

Nos defraudaría no recibir ninguna contestación pública sobre la pregunta formulada, aunque este señor está en su derecho de no contestar, pero no creemos en la frase “quien calla otorga” ya que preferimos, aunque sea escuetamente, un SI o un NO.

Muchas gracias, Sr. Sabaté, y felicidades al blog.

Anònim ha dit...

Respuesta del, y al, Sr. Xavier Sabaté i Ibars

Es fantástico observar que un blog puede ser verdaderamente interactivo. Yo, aquel voto anónimo que le hizo una pregunta al Delegado del Gobierno de la Generalitat en el Camp de Tarragona (Saló dels Penjats / 15 / novembre / 2007 20:55) he sido contestado en la misma web del citado caballero. Muchas gracias Sr. Sabaté. Perooooo…

Creo que me ha confundido con el periódico que informó, en concreto, sobre algunos centros de salud, y yo solo soy un voto que un día seré introducido en una urna. Usted no ha contestado totalmente a mi pregunta. Se la repito, con todo el respeto que se le debe a usted:

“El despacho de abogados del cual su esposa es socia ¿Tiene o ha tenido alguna relación laboral con algún hospital de la provincia de Tarragona durante los últimos 5 años?. En caso afirmativo ¿Puede ampliar la información?.”

Su atenta respuesta, ubicada en su bloc http://blocs.tinet.cat/blog/xavier-sabate , hace referencia a dos hospitales en concreto. Insisto. Gracias por su contestación sobre esos dos hospitales, pero en la Comarca, por supuesto incluida la ciudad de Tarragona, hay más hospitales vinculados de alguna forma con el ICS. Mi pregunta es sobre cualquier centro, no sobre alguno en particular.

Como comprenderá no le pido que todos los centros de salud emitan una carta desvinculándose del despacho de abogados al que nos referimos. Seguirá siendo suficiente con su NO o con su SI (en este caso con alguna ampliación a esa afirmación).

Me adelanto a agradecerle su contestación ya que tiene mucha importancia, al menos para una de las más de 1.000 entradas que ha tenido este bloc desde que le pregunte. Será todo un detalle que le honrará.

Gracias

Fdo: El voto anónimo

Anònim ha dit...

Qué pena! en este país hemos llegado al límite. No hay ética ni principios. Aquí todo vale.
A los socialistas ya no les queda nada de honradez.Y a los convergentes menos.
El Delegado del Gobierno de la Generalitat, Xavier Sabaté, en un asunto turbio con su mujer de por medio; en Salou, un Alcalde especializado en asuntos penales de guante blanco y algún que otro asunto más violento, y asociado con constructores y con algún miembro de las listas de CIU ( Pascual Roche) en historias de recalificaciones e intereses urbanísticos.

Anònim ha dit...

Angel Fernández y Nadal se están deconjonando desde sus casas en como una chorrada se amplifica, mientros ellos disfrutan calentitos de la millonada que han amasado en estos años de poder. Por cierto, que el caso judicial de la compraventa de los terrenos de Parc Central sigue en danza con comisiones rogatorias en las islas Caiman.

Anònim ha dit...

anonimo de las 10,11,estoy convencido que hay mucha gente buena y honesta,tanto en la prensa como en politica sea el partido que sea,pero no es malo que se les devuelva a algunos la misma medicina ,que ellos han impulsado, o simplemente han cerrado los hojos cuando las hacian personas cercanas a el,y no vale ahora porque se le esta aplicando lo mismo, intentar lo de siempre, despistar con nadal y angel fernandez,la justicia ya decidira en su momento si es que tiene que hacerlo, pues de lo demas ya se han encargado hasta la saciedad de hecharle mierda los que ahora se ven en la picota, pero ya se sabe lo que pasa cuando se emplean malas artes y encima gobernandolo todo,y no te sorprenda que salgan muchas cosas mas y de muy gordas que mas tarde o temprano saldran,y entonces los vigilantes de la buena moral, honradez y hostigadores hacia todo lo que no les conveniera para sus intereses, eso si envuelto de un mensaje de izquierda y progresismo, ahora se conviertan en victimas.