Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 22 de novembre del 2007

Episodi "curiós" de la JNC al Senat


Hem pogut llegir en alguns blocs de membres de la JNC de Tarragona, com el del Capità Tarragona o l'Oriol Vázquez un lamentable incident ocorregut aquest dimecres al Senat durant la visita d'una quinzena de "cadells" convergents. El senador Lluís Badia feia de cicerone i després d'assistir a una sessió i veure per dins les Corts Espanyoles van fer-se uan foto amb l'estelada a l'hemicicle. El cap de seguretat del Senat els volia fer detenir i només l'amenaça de Badia de muntar una roda de premsa per explicar el que havia passat va evitar que la cosa anés a més.


Llegiu els posts que han penjat el Capità i el Vázquez per saber més detalls d'un episodi que sembla que sigui una broma de mal gust i només demostra que a Madrid s'esforcen i s'esforcen a crear independentistes amb una nimalada rera altra.

8 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Gracies.

Va ser totalment lamentable el que va passar, encara ara no m'acabo de creure el que va passar ahir.

Salutacions

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Aix... aquets borrokilles...


xDDD

Oriol ha dit...

Penjats, gràcie sper haver-hi fet referència, la veritat és que quan ho van dir tots els que erem allà ens vam pensar que ho deien de broma, fins i tot el propi Badia li va pegar un copet a l'esquena pensant-se que ho deia de broma, però es veu que no... El més fort de tot, és que en cap moment es van donar compte que era una estelada, ho van fer tot pensant que era una senyera...

Unknown ha dit...

Mentres ens trobem persones com aquestes catalunya no deixarà de cridar INDEPENDÈNCIA. Visca Catalunya nois.

Unknown ha dit...

Per cert, heu vist una carta publicada al diari sobre l'augment del sou de l'alcalde? és boníssima. El que reflexa aquest home és el que haurien de reflexar el mitjans. Què trist, sembla que estiguin tots comprats.

Josep (sl) ha dit...

Amb Gent com aquesta. Encarà hi ha qui és pregunta perquè hi han independèntistes.

pEpE ha dit...

Si, va ser un episodi molt curiós, tant, que no m'ho vaig creure del tot fins que em van prendre la càmara de les mans, tot i que no vaig fer cap foto, havent advertit això al "Sr." em va respondre que no me la tornaria fins que no ho digués el president del Senat. Sort que el Senador va saber desenllaçar la situació.

Gerard Castells ha dit...

Quina acció de lluita!!! Això és propanganda pel fet de les JNC