Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 1 de novembre del 2007

Jornada sobre mitjans digitals, nou periodisme i codi deontològic

Des del Saló dels Penjats ens fem ressò d'una jornada que ha organitzat la delegació el Col·legi de Periodistes de Tarragona el dissabte 10 de novembre titulada "Mitjans digitals, nou periodisme i codi deontològic". Està oberta a col·legiats i no col·legiats (aquest darrer grup és més nombrós que el primer) i el Saló dels Penjats hi participarem per explicar la nostra experiència. Animeu-vos.


DISSABTE 10 DE NOVEMBRE a les 11.00 hores a la Seu del Col·legi

JORNADA DE PERIODISTES DEL CAMP DE TARRAGONA

Mitjans digitals, nou periodisme i codi deontològic

La comunicació en xarxa, a través de mitjans digitals, està canviant la forma de fer, presentar i consumir informació. Els periodistes rebem i busquem informació a través d’Internet. L’àmbit de comunicació és el món, fins i tot pels temes locals. Les possibilitats són molt grans, i els riscos proporcionals. Hi ha fotògrafs acomiadats per cedir a la temptació de millorar una notícia via Photoshop. Hi ha redactors acomiadats per utilitzar la Wikipedia com a font d’informació. Els nous mitjans ja tenen una influència notable en els mitjans tradicionals. Però també hi ha fenòmens nous, com periodistes que treballen a un mitjà tradicional però a banda s’expressen en el seu bloc particular. O a la nostra demarcació la iniciativa d’un ampli grup de periodistes de crear un bloc col·lectiu, El Saló dels Penjats-Galeria dels Monstrus.

Tot plegat justifica que els periodistes encetem un debat seré i ordenat que serveixi per valorar què estem fent, com ho estem fent i quin és el futur que volem en aquest camp. Per això, la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzem aquesta jornada.

Ho farem a la seu del Col·legi, carrer August 5, a partir de les 11 de matí del dissabte 10 de novembre. Ens els pròxims dies us enviarem el programa de l’acte i els ponents que introduiran els temes a debat.

La participació és oberta a tots els periodistes, siguin col·legiats o no.

En atenció a la limitada capacitat de la seu del Col·legi i a efectes d’organitzar el millor possible la trobada, preguem que us apunteu fent una trucada al Col·legi (tel 977 24 54 54) o a través del correu electrònic: secretaria@periodistes-tarragona.org.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, molt bé. Era per fer un comentari, que no n'hi havia cap.

Anònim ha dit...

jo tambè soc solidari i faig aquest comentari, que no és potser el lloc, però aixì n'hauren dos.

Nou post de El Notari.com, fet de matinada.
Aquest notari “la noche le confunde” i treu foc pels queixals.
Sembla que l’Aregio no li cau massa bé – de l’odi a l’amor hi ha un pas; compta.

Unknown ha dit...

sangat bermanfaat i like this