Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 17 de novembre del 2007

La UGT guanya la batalla de la brossa. I que n'opineu de la sociovergència de Valls?


Els visitants del Saló dels Penjats ha deixat clar que consideren que el sindicat UGT ha sortit guanyador del conflicte de la brossa de Reus. Un 59% assenyalen el sindicat encapçalat per Mario Rigau com a "qui ha sortit guanyant", mentre que l'oposició treu un 23%. Eduard Ortiz es queda amb un 8% iLluís Miquel Pérez i Ernest París obtenen un 5% tots dos.


La nova enquesta penjada apunta cap a l'Alt Camp. Us preguntem com valoreu el pacte de govern que aquesta setmana es signarà a Valls entre CiU i PSC després de moltes setmanes de negociacions i problemes interns en aquestes formacions. Aquesta fotografia sembla que queda a molt lluny.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Angel dice,con este resultado de la batlla de la brosa,demuestra bien, quien tenia razon,que son CIU,PP.LA CORI, ESQUERRA,ORTIZ POR EL PSC,Y NATURALMENTE TODOS LOS TRABASJADORES,AS DE FCC APOYADOS POR LA U.G.T. ,Sr Paris te has quedado solo y si es verdad que tienes un documento firmado por ti y el Sr alcalde,y donde dice que habra concurso en el 2009 sacalo ya, porque sino mentiras a toda la CIUDAD DE REUS.y eso es muy grabe.LA VERDAZ SOLO TIENE UN CAMINO Y CON ESTE RESULTADO LO DEMUESTRA ,Sr Paris no mienta mas ,por el bien de todos quitese la quareta ya,

Anònim ha dit...

¿Te das cuenta donde te ha llevado tu enfrentamiento con los trabajadores de FCC señor Ernest?
Confió que todo este embrollo que has liado te haya costado enfrentamiento con tu propio partido, porque, si no ha sido así, ya sabemos a que partido no tenemos que votar en las generales.

Anònim ha dit...

Era d'esperar el resultat ja que a ulls de othom la UGT ha sortit guanyadora i l'ernest paris perdedor. Felicitem als guanyadors i demanem a l'alcalde que no torni a liar tant la troca.

Anònim ha dit...

Aquesta batalla dona per a una tesi doctoral. Sindicalment la gent de UGT ha jugat molt be les seves cartes. Però en aquesta batalla s'han produit alguyns duels interessants:
- UGT/ICV, amb un clarissim guanyador per KO tecnic que ha estat el sindicat.
-Rigau/Perez, amb rigau de guanyador per doble partida, sindcial i politicament dins el PSC.
-Ortiz/ICV, amb l'eduard de clar guanyador.
-Oposicio/Tripartit, amb una victoria premonitora de l'oposicio, que ha jugat força be les seves cartes.
-Ortiz/Perez (!!!), aquesta ha estat la batalla amagada i que encara no a finalitzat. Se admiten apuestas.
-

Anònim ha dit...

Com votant de CIU lamento que aquest partit no vegi que els socialistes els estan anul·lant.
Els simpatitzants de CIU deixaran de votar.
Jo us asseguro que mai més votaré

Anònim ha dit...

Señor Pérez, tu eres de los responsables que se quitara lo “O” de obrero en el Partido Socialista.

Anònim ha dit...

Com membre d'ICV penso que si ernest te una carta la tindria que mostrar davant l'assemblea local de la mateixa manera que rigau va deixar com mentider a l'alcalde mostrant la carta de l'eduard ortiz.

Anònim ha dit...

crec que ha guanyat la ugt però això no vol dir que tingués raó ni que sigui el millor. Hi han sortit guanyant els treballadors de la brossa i hi ha perdut la ciutat de Reus. Com sempre, el sindicat ha defensat els interessos d'una minoria que ja tenia privilegis que altres treballadors no tenen.

Anònim ha dit...

Soy trabajador de la limpieza de Reus y me siento orgulloso con el trabajo que realizo,y doy las gracias ha todos los partidos politicos del ayuntamiento ,por la comprension y el apoyo que nos ha dado y que nos sige dando en este conflicto de la basura,ecepto los de Iniziativa en cabazados por el mentiroso del Sr Paris,yo que soy un siple barrendero le digo Sr Paris como es posible que sea el unico de todo el govierno y la oposicion de Reus ,que diga lo contrario ,porque no saca el famoso documento que dice que tiene firmado con el Sr Alcalde,como trabajador que soy,solo le puedo decir que es un memtiroso y que por el bien de la ciudad de REUS, regidores como Uste tendrian que DIMITIR..DIMITIR...Y...DIMITIR

Anònim ha dit...

Hace tiempo que el PSOE era partido socialista obrero español, ahora se llama
partido socialista O español------

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anònim de les 22.39.

Per al treballador de la neteja de Reus que demana dimissió (anònim de les 00:08), com a treballador que diu ser: El teu comentari et posa en evidència. L'interès general sempre ha d'anar per davant de l'interès d'un col·lectiu, i en aquest cas clarament no ha estat així. Almenys no facis comentaris d'aquest tipus (plens de tòpics, ÉS D'HIPÒCRITES). I recorda que "divide y vencerás": a la llarga els treballadors també hi surtiu a perdre, com a ciutadans. Tu mateix ho dius: ets "un simple barrendero".

Una ciutadana

Anònim ha dit...

La democràcia és un joc d'interesos parcials de diferents col·lectius i cadascu juga les seves cartes. No estic d'acord amb els que diuen que un grup (ugt) ha imposat la seva a la ciutat de Reus, perque jo soc ciutada, no soc de cap sindicat, ni partit, ni treballo a la brossa, ni la ciutat es jugava res en aixo. Tot ha estat un pols de poder entre ICV i UGT que ja fa temps que dura. I ha guanyat qui millor ho ha fet. Si sempre primes el interes general, cap treballador podria fer vaga, ni manifestacions que interrompesin el transit, ni res de res. Es mes, algu coneix grups mes tancats, interessats i parcials que els partitis politics, entre ells i segurament al capdavant, la gent de ICV,que son la beatiful left de catalunya???

Anònim ha dit...

No sempre ha de primar l'interès general, però el que no pot ser és que primin interessos tan i tan particulars quan, a més, no tenen raó. Un dia un anònim al Saló ho va explicar molt bé. És un col·lectiu amb la feina assegurada i uns sous més o menys correctes. No pot ser que pressionin per la contracta, això sí que no és ni democràcia ni res, la contracta se l'emporta qui ofereix un més bon servei i punt. I això l'ajuntament no ho pot decidir amb aquesta pressió al damunt. Tampoc defenso l'ajuntament, que al final decidirà el que més convingui pensant també en interessos partidistes i particulars. O sigui que tot plegat, bastant merda. Jo no dóno raó ni a una banda ni a l'altra perquè el que s'està discutint no és de quina manera Reus tindrà un més bon servei de neteja.

Anònim ha dit...

U.G.T,OPSICION Y EQUIPO DEL GOVIERNO OK....., INCIATIVA COMANDADOS POR LOS PIJOS ECOLOGISTAS SR PARIS Y DANIEL PI KAO TECNICO,LA VERDAD SOLO TIENE UN CAMINO SR PARIS SAQUE DE UNA VEZ EL DOCUMENTO QUE TIENE SECRETO,PORQUE SINO HABRA ENGAÑADO A LA PRENSA Y A TODA LA CIUDAD DE REUS Y A SU PROPIO PARTIDO Y SOLAMENTE LO HACE PARA NO PERDER SU SILLON EN EL AYUNTAMIENTO,AUN QUE ESO VAYA EN PERJUICIO DE TODA LA CIUDAD DE REUS

Francisco ha dit...

Los trabajadores de FCC de Tarragona y Reus tienen un único convenio, que sumando todos los trabajadores representan una potencia sindical que no querían perder por unas futuras divisiones de contrata anunciadas por el señor París, y, con el consentimiento del señor Pérez.

Ya es muy difícil negociar un convenio laboral de una empresa grande y con muchos trabajadores y conseguir unas mejoras económicas dignas, pues, naturalmente si esta empresa se divide y se convierte en dos o tres empresas, rompemos esta fuerza sindical y sería fatal para futuros convenios.

Éste es el único motivo por el cual los trabajadores de FCC de Reus han luchado. En el cual el señor Mario Rigau y Ángel Marín de Sande a mi parecer han hecho un trabajo excepcional.

Los trabajadores de Reus de FCC están con los políticos que le apoyan, independientemente que sean de IC, PSC, CIU, PPC, etc. Que nadie busque racionamientos políticos donde no hay.