Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 1 de novembre del 2007

Rectificar és de savis

Si fa uns dies explicàvem des de la Galeria dels Monstrus que l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, va sentir-se incòmode per una pregunta dels periodistes i ens va "aconsellar" que ens ho féssim mirar, ara hem de dir que públicament va demanar disculpes. Ho va fer abans de començar la seva intervenció en la roda de premsa que posava fi, o almenys això sembla, al conflicte de la brossa i amb Eduard Ortiz, Màrius Rigau, altres representants del sindicat i els treballadors del servei com a testimonis. Per això, acceptem les disculpes i reconeixem el gest. Esperem que d'altres prenguin exemple.
Per cert, en aquesta mateixa roda de premsa l'alcalde es va definir com la gallina que havia de cuidar de tots els pollets al seu voltant, en referència al fet que havia de satisfer tant a UGT com a IC-V-EUiA. Ortiz, que estava al seu costat, va dir que ell era el "patito feo". Però l'alcalde li va respondre que era "el pollastre que pica per allí".



11 comentaris:

Anònim ha dit...

La propera enquesta de penjats/monstrus crec que esta cantada: QUI HA GUANYAT LA GUERRA DELS ESCOMBRIARIES A REUS ???

-UGT
-Perez
-Paris
-Oposicio
-Ningu

Anònim ha dit...

Després de tot aquest foc d'encenalls. No sé, jo em quedo amb la idea de que el empleats de la neteja amb lloc de feina assegurat i sou sota conveni protestaven perquè temien que els fessin treballar més.

Lo de la baralla dins del tripartit ho carrego a pures i subjectives tensions personlas.

Així de simple.

Anònim ha dit...

Respecto totes les opinions, però a un bon observador no se li escaparà des del planol estrictament polític que uns han sortit guanyadors i d'altres perdedors. Pensar que tot és pantomima és massa simplista. Jo crec, de totes formes, que més que un guanyador, el gran perdedor es Paris. Ell diu que te una carta signada pel l'alcalde que donarà la volta a l'acord de divendres, però jo crec que ICV intenta tapar-se les vergonyes com pot. I a l'enquesta proposada, tot i que és difícil apostar per la confusio generada, jo diria que si hem de donar algú guanyador, seria la UGT, sobre tot el seu jefe, el rigau. Trobo que és prou llest, ambiciòs i sovint desconcertant. I esta molt clar que amb aquest enfrontament contra perez s'ha guanyat un lloc en la cúpula del partit a tarragona, entre sabate i burgase. Els rumors que coren es que ha establert un pacte amb l'ortiz per fer fora al perez despres de les eleccions generals.

Oscar Ramírez ha dit...

Molt bé Sr. Pérez.
Aquest exercici de rectificar que ha fet vostè m'agrada molt perquè als polítics els costa molt acceptar les errades en públic. Gràcies en nom meu perquè no puc parlar en nom dels altres. I si em permet un consell, sempre de bon rotllo que ens coneixem fa molts anys, a partir d'ara quan es trobi en un moment complicat, difícil, en un estat d'irritabilitat important, conti de l'1 al 10 i quan arribi al 10 abraçi a qui tingui al seu costat. Bé, intenti fer aquest exercici amb la oposició ben lluny. Gràcies de nou, de veritat.

Jordi Pinyol ha dit...

Això és que els posts i comentaris protesta, via bloc, que hi ha hagut els darrers dies sobre aquesta actitud de l'alcalde han fet efecte sobre el Pérez i s'ha decidit a mesurar les seves paraules..
:)

Anònim ha dit...

El Diari de Tarragona diu avui:
"La escasa repercusión de este conflicto en la vida cotidiana del ciudadano le ha restado importancia, por mucho que los políticos y sindicalistas hayan hecho del tema ante los periodistas una cuestión de primer orden en la agenda".
Com encaixa això amb la bronca de l'alcalde. Quina hipocresia, monstrus!

Anònim ha dit...

Cadascu dira el que vulgui però en tot aquest liu de reus el que s'ha baixat els pantalons i de quina manera ha estat el perez. El Nen Paris es que no s'entera. I els de la ugt han fet molt be la seva feina, si no mireu les cares de contents que feien dimecres en la tv i les declaracions de TOTS els portaveus dels partits. Quan els sindicats pacten els critiquem i quan apreten tambe. Siguem seriosos!!!

Anònim ha dit...

Al de l'enquesta, han guanyat ugt i oposició. I dins l'oposició el ariel amb la guitarra.

Anònim ha dit...

fui al acto del sindicato del miercole y me gusto que ganase la ugt de sus argumentos pero el aclade me parecia que no savia como salirse del compromiso `porque yo ceo que fue para que ortiz no se llebase a toda la prensa. yo y muchos mas no votaremos mas alalcalde.

Anònim ha dit...

la veritat es que l UGT esta demostrant ser l ´autentica força sindical de la provincia, que pasa amb la resta dels sindicats?.

Anònim ha dit...

Ahir en el dinar fet a alcover dels treballadors de foment de reus i tarragona(mes de 320 assistents) estaven a la taula presidencial amb rigau i sande els portaveus de tots els grups municpals de reus tret del paris. I de tarragona la crespo i la floria. Diuen que es va parlar molt clar del conflicte de la brossa. Si al paris no li fes tan de yuyu anar a treballar de policia, per dignitat hauria de dimitir, per que ha fet, fa i fara un ridicul esperpentic en tot aquest tema de la contracta. I l'Ariel i la seva dona d'un mnodosito increible. Pero que tenen aquests de la ugt que acaben controlant-ho tot???