Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 15 de novembre del 2007

Un exmembre de l'staff del Diari de Tarragona es converteix en el Capità Andorra


Dilluns va aparèixer al camp de batalla un competidor del Capità Tarragona. El periodista Dídac Montoliu, ex redactor en cap del Diari de Tarragona, va entrar al món dels blocs amb la capa blava, groga i vermella del Capità Andorra. Ja us vam parlar d'ell en aquest post el setembre passat quan, sorprenentment, l'empresa va decidir no renovar el contracte a un dels homes de màxima confiança del director, Ramon Pedrós.

En el post de benvinguda, Montoliu explica que el seu bloc "serà un espai bilingüe, en el que tant s'utilitzarà el català com el castellà; serà un espai audiovisual, en el que es recollirà la seva meva pel cinema i per la televisió; serà del Barça o no serà - com dirien els clàssics- i finalment buscarà ser un bloc de debat on es recolliran i s'analitzaran aquelles noticies d'Andorra, de Tarragona, d'arreu el món que puguin aixecar una mica de polseguera, estimular unes neurones massa sovint adormides... I tot això, actualitzant un cop cada dos dies... O així s'intentarà..."

5 comentaris:

Capitandorra ha dit...

Bon dia penjats,

Us agraeixo el comentari. De moment encara m'estic iniciant en el món de la blocesfera així que us demano una mica de paciència amb aquest entreteniment que estic duent a terme. Mentrestant, sigueu tots benvinguts a capitandorra.blogspot.com

Gràcies


Dídac

Capitandorra ha dit...

Hola penjats,

Perdoneu que em faci una mica pesat. Només per dir-vos que ja he actualitzat el bloc i que us dedico la nova entrada. Què en penseu?

Anònim ha dit...

al CALAIX DE SASTRE III estan fotent spam del bo

Anònim ha dit...

¿Te das cuenta donde te ha llevado tu enfrentamiento con los trabajadores de FCC señor Ernest?
Confió que todo este embrollo que has liado te haya costado enfrentamiento con tu propio partido, porque, si no ha sido así, ya sabemos a que partido no tenemos que votar en las generales.

Unknown ha dit...

Molts capitabs ens faran falta per salvar la terra dels super-dolents.

Bon blog!