Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 8 de gener del 2008

Adéu al "Més Costa Daurada"

Des del 2 de gener el Diari Més Costa Daurada ha deixat de publicar-se i els seus continguts es reubiquen ara entre les edicions de la capçalera a Tarragona i Reus . Segons ha explicat al portal Comunicacio 21 el cap de continguts d’aquestes publicacions gratuïtes al Camp de Tarragona, Carles Abelló, "la reestructuració s’ha dut a terme per aprofitar sinergies i perquè els nous responsables de les capçaleres han considerat que, per proximitat, tres edicions locals eren excessives".

Segons ha aclarit Abelló, els treballadors del Més Costa Daurada també s’han distribuït entre les redaccions de Tarragona i Reus, cosa que des del Saló celebrem. El passat mes de novembre, l’empresa Tamediaxa, que compta amb diferents socis locals entre els quals es troben els diaris Segre i Heraldo de Aragón, va adquirir les tres capçaleres del gratuït Més al Camp de Tarragona. Més Costa Daurada es va començar a publicar l'octubre de 2005 i es distribuïa a les localitats de Salou, Vila-seca, Cambrils i Torredembarra.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ciao, ciao baaaam-bi-nooooo

Unknown ha dit...

Voleu dir que ampliant el vostre blog a Reus no s'està esmorteïnt una mica... com si anés a un ritme més suau. No se... és una impressió.

Albertus Magnus ha dit...

Estic plenament d'acord amb l'opinió d’en Tondo; penso que un blog d'aquestes característiques ja té prou feina a fer a Tarragona i considero que els visitants ho agreixen. Per una altra banda, crec que els d'aquí ni segueixen ni s'interessen massa el que pugui passar allà i viceversa. I no es tracta d'una posició beligerant ni res per l'estil. Senzillament, crec que un blog per a casdascú seria més interessant. El Saló dels Penjats té, per a nosaltres els tarragonins, un sentit molt local i que segurament no “diu res” a la gent de fora.
És com si aquí tinguéssim un blog amb un nom semblant a “Cal Prim”, “la tieta Cori” “la via Monterols” o “la cusineta de la Pastoreta”, oi?

El Capità Tarragona ha dit...

Companys, penso el mateix!

nen ha dit...

algú sap una mica del senyor romeu?