Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 29 de gener del 2008

Mallol torna a sortir una foto


Des que no és regidor a Agustí Mallol se'l veu menys a les fotos de la vida pública tarragonina. Estàvem acostumats a què treiés el cap per a tot acte social de la capital tarragonina i ara ja no el podem veure tant. Però hi ha excepcions i aquí en tenim un: el panell públic assessor de l'empresa química Dow. A la dreta de tot, com si formés part d'una plantilla futbolística.

8 comentaris:

The Great Smurf ha dit...

Caram, l'Homo Maiolensis en accio!!!!
com el trobem a faltar els seus fans. Forc,a, Mallol!!!
Jo crec que hi hauria d'haver un 'cap-gros' del seguici popular amb la seva cara, se fet, en te tanta, que nomes caldria que n'hi fessin una copia de cartro a escala 1:1.
Salut!

Unknown ha dit...

I que fot a la foto el carnicer Gervasio Mogio que va trobar el choxo de vendre pernils del nàstic. Ell i el mallol tenen una empresa a mitges de construcció, però que fa a la foto amb ell?

feliu ha dit...

El "caguetes" en posse.

Toni Gallardo ha dit...

Disculpeu la meva ignorància, que segurament es deu a que més d'11 anys que no visc ni treballo a Tarragona. Algú coneix els criteris de selecció dels integrants d'aquest grup assessor? Ho dic perquè el veig un grup bastant multicolor: polítics jubilats, alcaldes en exercici, periodistes reciclats en gabinets de premsa...

És mera curiositat, però si algú m'ajuda a satisfer-la li estaré molt agraït.

Sherlock Holmes ha dit...

Toni,
Doncs podíem dir que és tracta d'una foto multicultural i plural
o alló anomenat poti-poti, un pel atapeïda de gent, però ja saps tothom vol sortir-ne.
Sembla mentida que els anys que portes en això, tinguis aquestes preguntes tant "tontas".

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Toni Gallardo ha dit...

Dec estar desafinat de debó. Pensava que s'havia entés que era una pregunta retòrica.

Unknown ha dit...

No puc opinar doncs no conec personalment cap dels retratats però la impressió és que aquesta és una menjadora més, una història de la DOW per quedar bé i tenir unes boques acontentades, ni que sigui per assadegament mediàtic.

Repeteixo, però que només ñés una sensació doncs no conec els retratats i potser hi ha algú que no es mereix el meu comentari.

Si és així que m'ho digui i el treuré, modificaré o el que convingui...

La casa de Pinel ha dit...

ostras el increible mallol, yo personalmente le quiero agradecer el poum, buen elemento del urbanismo tarragonino este individuo.