Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 28 de gener del 2008

Neix l'associació Premsa Local del Baix Camp, formada per 12 publicacions


Una dotzena de publicacions de caràcter local del Baix Camp s’han constituït en associació amb el nom de Premsa Local del Baix Camp. Segons el president de la nova entitat i director de la Revista Cambrils, Lluís Rovira, la seva intenció és la de protegir els interessos de les capçaleres associades que tenen com a objectiu comú “informar de primera mà de tot el que passa als seus respectius municipis”.


Premsa Local del Baix Camp també vol servir com a punt de trobada de les noves propostes comunicatives que puguin sorgir a nivell comarcal. Formen part de l’entitat: Lo Collet de Colldejou, El Lladoner de Riudecols, Els Porxos de Montbrió del Camp, La Borja de Les Borges del Camp, L’Informatiu de l’Alforja d’Alforja, Cronosport i Lo Pedrís de Vilaplana, L’Om i Lo Floc de Riudoms, La Crifolla de l’Aleixar, El Replà de Vinyols i els Arcs, i Revista Cambrils.


Informació extreta de Comunicacio21.com

3 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

La meva enhorabona per aquesta iniciativa i especialment al Lluís Rovira, un gran professional que sempre aten a tothom i no es deixa manipular per ningú.

Toni Gallardo ha dit...

Per poc que ho vulguin fer bé, no descobriran tan sols que poden tirar endavant molts projectes nous, sinó que es podran aprofitar de sinèrgies beneficioses per tots. Una idea molt bona, sempre que se sàpigue desenvolupar correctament.

Unknown ha dit...

Bona iniciativa!