Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 23 de gener del 2008

Tarragona, un paraíso en llamas


Sota aquest eloqüent títol, Antena 3 estrena aquest vespre de dimecres una minisèrie basada en una gran tragèdia que, encara que fa molts anys (30), agafa de prop. L'explosió d'un camió cisterna i el posterior incendi al càmping dels Alfacs de Sant Carles de la Ràpita serà reproduït durant dos dies al vespre en aquesta cadena. Veient el cartell d'anunci, ja ens podem imaginar que no serà gaire proper a la realitat. Cal dir que aquesta tv-movie alemanya es va gravar en localitzacions de Mallorca (deu ser que els alemanys no saben on està Tarragona).

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs un post interessant... me n'assabento x valtrus. Recordo la catàstrofe, on de retruc va morir un conductor d'ambulància... I potser m'ho miri.

sdas ha dit...

Jo ja ho havia sentit i segurament la miraré tot i que no m'espero massa cosa. Espero que tinguin una mica de cura i sensibilitat alhora de tractar un tema tant espinós en el que va morir tantíssima gent.

Unknown ha dit...

Quasi que em quedo a l'ordinador, tu...

acrocket ha dit...

Que cutre!!!!!!!

Tarragona?? Paraíso??? En llamas????

bajoqueta ha dit...

Pura ignorància per posar-li este nom. Si fessen la peli de la nit de l'incendi a la petroquímica que li posarien de nom? Vandellòs?
Vaig estar a punt de quedar-me a mirar-ho, però a l'enterar-me del nom i de que ni s'havien preocupat en gravar prop del lloc on va passar, dic, calla, millor me'n vaig a dormir.