Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 1 de febrer del 2008

Dr. Slump Margalef

Ja és habitual que enmig d'una roda de premsa soni algun mòbil, ja sigui de periodistes que van a cobrir la informació o bé de qui està compareixent davant els mitjans.

Aquest dijous, en el marc de la presentació de la nova seu al Camp de Tarragona de la Confederació de Comerç de Catalunya a Reus, n'ha sonat un. Era la sintonia de la popular sèrie d'animació japonesa 'Dr. Slump', que venia des del telèfon mòbil d'algú dels que oferia la roda de premsa.

En aquell moment tots els periodistes s'han mirat entre ells per veure qui tenia la coneguda musiqueta. La sorpresa ha estat en comprovar que la sintonia provenia del telèfon d'una de les persones que oferia la roda de premsa, en Pere Margalef, president de la Unió de Botiguers de Reus i un dels vicepresidents de de la nova delegació territorial de la Confederació de Comerç.

Un dels periodistes que tenia la sintonia de la sèrie 'Bola de Drac' ha optat per apagar el telèfon...

1 comentari:

Sherlock Holmes ha dit...

Penjats,
Una pregunta molt “tonta” i de bon rotllo, teniu algun problema amb el meu bloc?
Veig que heu actualitzat nous links i agregat alguna nova incorporació, que no pas totes, que s’han fet posteriorment , i el meu bloc que funciona des de fa ja un temps, no hi ha manera de que sigui inclòs.
Cal reunir quelcom requisit per esser linkat?
Gràcies.

*com no hi ha cap nou calaix de sastre, he deixat aquí el meu comentari.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.