Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 23 de febrer del 2008

Canal Català Tarragona per fi té director: Joan Martínez Vergel


Ha costat però finalment Canal Català Tarragona ja té un director. Es tracta de Joan Martínez Vergel, que fins ara era director de comunicació de l'Ajuntament de Calafell. El canal tarragoní estava sense director des del juny de 2006, quan Oliver Márquez va deixar el càrrec per incorporar-se al departament de premsa de l'empresa química BASF. Des de llavors no hi havia hagut director i havien marxat diversos dels professionals que hi havia, com la cap d'informatius, Roser Marquès, a Canal Reus. En els darrers mesos s'havia intensificat la recerca d'una persona per ocupar aquest càrrec un cop Nicola Pedrazzoli va comprar la majoria de les accions a Jacint Romeu.

Reproduïm la notícia apareguda a la web de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL)


El periodista Joan Martínez Vergel assumeix la direcció de Canal Català Tarragona Canal Català Tarragona estrena direcció a càrrec del periodista Joan Martínez, que serà l’encarregat d’engegar importants projectes que la televisió té per a partir d’aquest mateix any. Joan Martínez Vergel serà l’encarregat de fonamentar les bases de la nova etapa de Canal Català Tarragona. Entre les accions més immediates està la de consolidar una important programació pròpia que es desenvoluparà en un nou espai.


Martínez Vergel ha destacat que “aquest primer trimestre de l’any serà decisiu per a la televisió ja que estem acabant de perfilar els acords per al canvi de seu de Canal Català Tarragona. Això suposarà una important inversió tècnica però aconseguirem fer una televisió encara més propera al ciutadà i amb més qualitat”. A més del canvi d’ubicació, entre els objectius marcats en aquesta nova etapa professional també es troba la de potenciar el lideratge de Canal Català Tarragona, com a televisió de capital de província, en el conjunt de televisions associades a Canal Català. La de Tarragona ha estat una televisió històricament arrelada al territori i amb un potencial important pel que fa a la producció de programació de proximitat.


Joan Martínez Vergel té 40 anys i viu a la província de Tarragona. En els darrers dos anys ha estat director de Comunicació de l’Ajuntament de Calafell. La seva etapa professional es va iniciar a Rubí on va ser director de Ràdio Rubí i, posteriorment, cap de premsa del consistori vallesà. Martínez Vergel ha compaginat ens els darrers 5 anys aquestes tasques periodístiques amb les de docent impartint classes com a professor de tercer cicle de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

2 comentaris:

Juan Fuentes ha dit...

Doncs a veure si el nou dire li fot una mica de vidilla a la programació local, perquè darrerament...

A veure si els jefes s'enrecorden d'allò de la "televisió de proximitat" i s'apliquen el cuento. Enguany ni rua de carnaval, ni cos blanc de Salou (Canal Reus sí que els va fer).

2 x 2 = 4 ha dit...

Coi, quines ulleres!