Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 26 de febrer del 2008

Centralisme socialista?

Alguns dels visitants del Saló ens han avisat que només hi ha un partit que no ha penjat cartells del seu cap de llista per la circumscripció de Tarragona. Mentre pels carrers dels nostres pobles i ciutats podem veure Jordi Jané, Lluís Aragonès, Francesc Ricomà i Lluís Suñé, en centenars de cartells i banderoles enlloc trobem el cap de llista del PSC, Francesc Vallès, i ens hem de conformar amb la Chacón i el Zapatero. Nosaltres si que el posem.

Feu però memòria. L'octubre de 2006 vau veure cartells amb la cara de Xavier Sabaté, llavors conseller de Governació i número u per Tarragona a les eleccions al Parlament? Tampoc. Però anem més enllà: el número u per Lleida, Joaquim Lena, si se'l podia veure, i el mateix passava amb Joaquim Nadal a Girona.

11 comentaris:

feliu ha dit...

Home tothom coneix al qui va defensar a la "maleni" i votar en contra del traspàs de l'aereoport de Reus-Tarragona. I clar no cosa de perdre vots.

Oriol ha dit...

Ja és trist que li hagueu de fer un cartell vosaltres per a que en tingui un de propi...

Oriol ha dit...

Per cert, us heu deixat de posar: Vota PSOE

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Els socialistes es van passar tota la precampanya dient que CIU a Tarragona no tenia candidat, ja que en Jané havia estat diputat per Barcelona.
Ara resulta que es el PSC a Tarragona qui no te candidat, es presenten en ZP i la Chacon.
hi ha un dit en castellà que diu " Por la boca muere el Pez"

Alberto Bondesio Martínez ha dit...

Com deia frederic recasens, és evident que hi ha cartells del Francesc Vallès, però no hi ha banderoles...estan penjats a les cartelleres electorals.

Unknown ha dit...

Si quereis Oriol i Quim os paso el cartel de Francesc y os lo colgais en vuestras páginas? Como lo echaís tanto de menos...

feliu ha dit...

Noooooooooooooooooo, Alejandro, la Chacon aunque preñadita es más maja. "Si to vas, somos Duran y Mas".

Oriol ha dit...

Quin Alejandro , el que va penjar l'alre dia a l'enganxada? jaja. No passa res si no té cartell, era un simple comentari

Unknown ha dit...

Oriol, si te lo digo enserio si quieres te lo paso. Pero si lo hago lo engachas en un Post. je,je.

Unknown ha dit...

Duran y Mas, duran menos.

Unknown ha dit...

Ja s'ho faran...