Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 16 de febrer del 2008

Els tres dies de la consellera Geli a Tarragona


La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, ha passat tres dies al Camp de Tarragona. Ha signat plans de salut, ha posat primeres pedres, ha dit la seva en diversos temes... Durant tres dies -de dijous a dissabte- Tarragona ha estat una mena de capital de la Salut Catalana. Esperem que aquesta important preseència de Marina Geli a Tarragona serveixi per millorar les infraestructures de Salut de les nostres comarques.

9 comentaris:

Oriol ha dit...

Marina Geli, important presència?

feliu ha dit...

Em les llistes d'espera que tenen els hospitals, la manca de personal i d'infermeres, com té la barra de venir a a les primeres pedres, ! a la obertura de portes, tindria que venir, on son els centims que en han fotut a la betzina, on es l'explicació del perqué a Sant Salvador la Generalitat no va voler donar més serveis sanitaris fa ja més de dos anys, era perque era alcalde el sr. Nadal i ara ho és aquest mal actor de la politica, que no fotut mai brot apart del partit i a l'ONCE on el van endollar, apart de quan feia de camarer al Miramar.

Unknown ha dit...

Es nota tant que només voen sortir per la tele per captar vots...

Unknown ha dit...

Marian geli el que hauria de fer és fotre en cintura la indústria farmacèutica... Ahir vaig pagar 13 euros per un xarop. Quins collons!

Unknown ha dit...

penjats us agrada fer campanya electoral oi?

Unknown ha dit...

penjats us agrada fer campanya electoral oi?

JM AGELL ha dit...

Una visita oportunista més de la Campanya electoral.

Passeu pel blog:
http://jmagell.blogspot.com

I digue's la teva opinió sobre que et sembla del nou emplaçament de barraques 08'!!!

Albert Puñet ha dit...

Hola!

Passa't pel meu bloc que hi ha un post que potser t'interessa!

Salut!!

Unknown ha dit...

la cosa va de campanya.... doncs si voleu veure una cosa divertida passeu pel blog i visualitzeu el video que he penjat, jajaja, us fareu un far de riure. www.marroca.blogspot.com