Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 9 de febrer del 2008

Els de CiU van al súper


Els periodistes que divendres vam cobrir la roda de premsa dels diputats de CiU al Parlament sobre tota la polèmica de l'aigua ens vam emportar una sorpresa. En concret, cadascú es va portar a casa un paquet de sal, que tots quatre compareixents (Nadal, Pellicer, Sala i Sancho) van lluir durant la mitja hora de declaracions. La voluntat de CiU era vincular-ho amb la possible salinització dels aqüífers de Tarragona i recordar quan als consellers del govern de Pujol els hi tiraven sal a les Terres de l'Ebre.
La idea, però, va provocar algun mal de cap a la cap de premsa del partit a Tarragona. I és que, segons ens van comentar un cop acabada la roda, els quatre diputats van insistir que la sal havia de ser de terres tarragonines, i no de Múrcia! Ja us podeu imaginar que la cap de premsa es va haver de passar tot dijous recorrent supermercats i esbrinant quina marca de sal tenia la denominació d'origen sol·licitada...

9 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Quins numerets que munten.. Aquests encara no s'han assabentat que el carnaval s'ha acabat!

Bé, clar.. es que ben mirat el seu carnaval particular dura tot l'any.

Unknown ha dit...

Voleu dir que si m'en regalaran un de paquet de sal? Jjejejej

La casa de Pinel ha dit...

haber si tenemos suerte los afectados del poum y le sobra un paquete al nadal aunque sea de sal

feliu ha dit...

Això si que es periodisme d'alçada, van a una roda de premsa i en lloc de publicar i si volen opinar sobre el que s'ha dit, es posen a escriura sobre l'anecdota, que quan la feian els de les comarques eberenques, es hi semblava "collonut" i adient, com es veu el "color" que tenen i on tenen el seus interesos els que hi fan aquests comentaris. Es alló que hi ha persones que els hi ensenyes la lluna i es queden mirant el dit.

Gerard Castells ha dit...

Ostres el Nadal,

és diputat????

Gerard Castells ha dit...

Ostres el Nadal,

però és diputat????

feliu ha dit...

Sí sr. Castells, el sr. Nadal es el seu diputat per Tarragona al Parlament català, on vostès callen quan el seu soci de govern es passa per el forro un acord del Parlament aprovat per ERC. Ho dic per si li vol que li defensi la seva queixa i tambe la seua aponió en contra del travàs en cap forma d'aigua, com venia defensant ERC i ara el Delegat a Tarragona sr. Sabatè diu que d'aigua d'on sigui!!.

Gerard Castells ha dit...

Gràcies Feliu, ara ja sé on buscar-lo quan necessiti alguna cosa. És cert, el senyor Nadal és d'aquells que escolten me´s que parlen

La casa de Pinel ha dit...

señor castell seguro que el señor nadal escucha,¿a quien?