Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 4 de febrer del 2008

L'alcalde de Reus escoltant l'alcalde de Reus


Aquesta imatge és del passat divendres. A quarts de nou del vespre a la plaça del Mercadal, un pregó d'un fals Lluís Miquel Pérez, acompanyat pels dobles d'Ernest París i Empar Pont, va donar el tret de sortida a un 'encierro' organitzat per la gent d'El Bou de Reus pels carrers cèntrics de la ciutat, en el marc d'una iniciativa popular sorgida al voltant del Carnaval. La sorpresa va ser trobar el 'veritable' alcalde escoltant atent l'àcid pregó del fals tripartit reusenc, tal i com veieu a la fotografia.

Aquest és un article que va signar en Romà Rofes a El Punt de dissabte i que explica ben bé algunes de les perles que l'alcalde va haver d'escoltar de primera mà en aquest pregó:


«El carnaval de Reus ha perdut més que la roba de color; o encara diria més, ha perdut més que l'Empar a les eleccions.» Així va començar el pregó del fals Pérez, que contenia una gran dosi de crítica àcida. El text feia referència a temes com ara el tret que la Guàrdia Urbana va disparar a un jove a la cama, al robatori de 53.000 litres de vi de missa, al conflicte de la brossa i a les magnòlies de la plaça Mercadal.

«M'havia comprat una excavadora per fotre a terra el Pallol i el barri del Carme i estava molt content fotent cases a terra, però un dia que anava torrat també vaig fotre l'escala de l'Imac a terra», va dir el batlle figurat. I més destrucció: «Jo destrosso el passeig de la Boca de la Mina i les barraques de festa major i ells [els joves] destrossen el parc de skateboard.»

Basant-se en la presentació de l'Escamarlà també va anunciar la futura ampliació del seguici festiu amb bèsties com ara «el camell del barri Gaudí», «el dòberman de la urbana», «el toixó de la Cori», «la rata de biblioteca del centre de lectura» i «el mixet murri de Reus».

4 comentaris:

susanna navarro ha dit...

Si mirem el resultats de la vostra enquesta, veurem que el candidat pel Psc diu Eduard Vallès???? El seu nom és Francesc.
Una companya.Gracies

Jordi Pinyol ha dit...

Això és que el Péres estava agafant idees per al pròxim ple.

Ves que no se li acudeixi organitzar un 'encierro' de cabres boges o qualsevol altra bèstia que es trobi. Que últimament en tomben moltes de bèsties pels carrers de Reus.

La foto demostra que es molt necessari anar ben proveït amb una càmera a la butxaca. Sempre hi ha situacions que demanen ser captades per a la posteritat.

feliu ha dit...

El Vallès, aquell que va defensar a la ministra Alvarez ??. Ostres i tenen la barra de tornar-lo a presentar, despres del dropo que ha fet en 4 anys.

Unknown ha dit...

Doncs molt bé, xapeau per l'alcalde de Reus que demostra tenir sentit de l'humor.