Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 12 de febrer del 2008

Els petons dels president de Ryanair

El president de Ryanair Michael O'Leary ha estat avui a Reus per presentar l'aeroport de la capital del Baix Camp com a nova base de la companyia. Avui ni portava samarreta del Nàstic ni barretina: ha aparegut amb una senyera al coll i amb un enorme cor que anuncia una nova promoció de l'empresa irlandesa.

O'Leary ha vingut també molt 'petonejador' i alguns polítics i altres autoritats de casa nostra han estat 'víctimes' del màxim dirigent de Ryanair. Un d'ells ha estat el president de la Cambra de Tarragona, Albert Abelló, i l'altre, el secretari per a la Mobilitat del Govern de la Generalitat, Manel Nadal.

La resta, feien cara de circumstàncies...

8 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Està molt bé això!

Més val que vingui gent a repartir petons que no a repartir òsties. Que d'aquests últims ja n'hi ha uns quants, massa i tot!

JM AGELL ha dit...

És un personatge insòlit! Primer ens deleita amb la barretina catalana, després amb la samarreta del FCB, ara amb el Capità Catalunya(poseu-li com volgueu). Pero trobo que tot aixó ajuda! Almenys demostra tot i que sigui per uns instants el sentiment català que molta gent no té!

Toni Gallardo ha dit...

Sembla que en aquest sector abunda aquesta mena de màrqueting. El fundador d'Easyjet feia coses semblants, si bé una mica més moderades. Més en la línia del senyor aquell del "buque, compare y si encuentra algo mejor..."

A més, heu viatjat alguna vegada amb Vueling? Doncs quan l'avió just s'enlaira, en aquell moment que els pilots en diuen de no retorn, el pilot crida "Go, go, go, Vueeeeelingggg!!!"

M'ho havien explicat i no m'ho creia. I la veritat és que fer-li fer al comandant no inspira una confiança extrema. Però ves que hi farem. Màrqueting modern.

Silvia Cobo ha dit...

Genial nois!

L'illa dels monstres ha dit...

jajajaja com he rigut amb el comentari de lo del pilot que diu go go go vueeeelinggg jaja, me sembla que haure d'agafar un avio de vueling nomes per presenciar tal perla

La casa de Pinel ha dit...

un marqueting curioso pero agradable.

Toni Gallardo ha dit...

També s'ha de dir que no tots els pilots ho fan amb el mateix entusiasme. Alguns es limiten a dir-ho i no a cridar-ho. I en un cas vaig veure que li feien dir a l'hostessa per aquella espècie de telèfon que fan servir com a micròfon.

Tinc la sensació que als pilots no els fa gaire gràcia el paperot, però que també és per estirament i no per cap consideració relativa a la seguretat.

Això sí, si n'agafes un dels que ho crida amb ganes, és tot un espectacle mirar als altres passatgers, a veure la cara que fan, i escoltar els seus comentaris. Pocs riures, algunes cares de no entendre res, i fins i tot d'espant, i comentaris en general negatius.

Parlo per la meva experiència, és clar.

Unknown ha dit...

"Go, go, go, Vueeeeelingggg!!!"