Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 24 de febrer del 2008

Joan Ruiz, el millor segon


La darrera enquesta penjada ha situat el socialista Joan Ruiz, amb un 57% com el millor número dos de les candidatures al Congrés per Tarragona. Raül Font (CiU) ha quedat destacat en el segon lloc, amb un 17%. Juan Manuel Paton (ICV-EUIA) ha obtingut la tercera posició, a,mb un 7%, per davant d'Alícia Alegret (PP), empatada a vots amb l'opció "cap" i també amb un 6% s'ha situat Jaume Renyer (ERC).

La nova pregunta és clara: Què fareu el 9 de març?

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Si voleu coneixer millor al Joan Ruiz ha obert un blog...

http://blocs.tinet.cat/blog/el-bloc-del-joan-ruiz

Unknown ha dit...

Vols creure que només conec en Font i en Renyer...

Per cert, em sonat això d'obrir blogs en plena campanya electoral, i el vell debat sobre si els mantindran o no actualitzats després de la patacada, o no.

Oriol ha dit...

Sembla mentida que tots els socialistes es dediquin a votar cada dia 500 cops pels seus candidats a tot arreu on hi ha enquestes com aquesta.

Penjats, podrieu fer una enquesta preguntant que ens sembla que el candidat socialista sigui la única persona que com a cap de llista no té cartell propi.

Unknown ha dit...

Si, és curiós això del cartell que comenta l'Oriol.

L'estalvi en impressió deu ser elevat doncs per tot el principat ho maten en dos cartells a dues tintes.

En tot cas com a grafisme els trobo impactants.

feliu ha dit...

Si l'impacta que va tenir el Vallès, que de seguida ha demanat l'igualtat de genere. Ara que per fer un fons vermell i foto en blanc i negre no cal ser cap "nomber one". Ara aixó sí tan la Chacon com el ZP més "wapos" que els altres.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

hi ha debat sobre si s'actualitzen després de la campanya?

acrocket ha dit...

Té raó l'Oriol. Hi ha gent que s'ha pres aquesta enquesta com una creuada personal. I cal recordar que es valorava la persona, no el partit.