Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 22 de maig del 2007

Albert Vallvé es cola en un debat de dones

Onda Cero Tarragona va convocar a cinc candidates de cinc partits per parlar de polítiques d'igualtat, ahir a la Casa Canals. Hi van participar Begoña Floría (PSC), Judit Heras (PP), Rosa Maria Rossell (ERC) i Arga Sentís (ICV). La sorpresa va ser quan, a última hora, els convergents van decidir canviar la seva tertuliana (Victòria Forns) i en el seu lloc hi va aparèixer el democristià Albert Vallvé. Sembla que el tema de les dones és la creu d'aquesta candidatura. Recordeu, per exemple, quan Unió buscava una dona desesperadament i a contrarrellotge pel número nou de la llista (on abans de la llei de la paritat hi havien col·locat Robert Vendrell). Al final hi van posar la farmacèutica i biòloga Àngels Vilanova, que estava una mica més avall i a qui pujar no li feia gaire il·lusió... Tot sigui per la causa!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Un matís: ahir al matí vaig parlar amb Victòria Forns i estava afònica com una mala cosa. La seva absència, doncs, estava justificada. Una altra cosa és perquè no la va substituir Carme Duch...

Anònim ha dit...

8.43? Sí que començeu aviat a treballar els penjats...

pepita ha dit...

El Sr. Vallve es va colar a la tertulia i es debia arrepentir ben rapid, la Sra. Rossell se'l va menjar a mb patates.

Anònim ha dit...

Aixo demostra el dolentet que és el Magí de les Timbales, perquè per a que se't mengi la Rossell s'ha de ser molt paquet. La Rossell, la dona de les tres militàncies (Unió, PSC i ERC...)

Anònim ha dit...

Ja, ja! El millor d'aquestes eleccions són els blogs. Rajeu que dóna gust.

Anònim ha dit...

Finalment el debat va ser entre 4 dones i una folklòrica. La folklorica va ballar al ritme de la Rossell.

Anònim ha dit...

Rossell alcaldesa!!!.

Anònim ha dit...

Deixeu a la Rossell en pau que es la unica del debat que es coneixia pam a pam el POUM, tal i com va demostrar, tota la resta parlaven de formes, no de fons

Anònim ha dit...

Que la Rossell es coneix el POUM!!???? L'únic POUM que coneix la Rossell és el Partit Obrer d'Unificació Marxista, que apiolava capellans i monges per les cunetes, i on ella hauria militat encantada (una militància més o menys, ja no li ve d'aquí...).

La Rossell és més justa que un pany de cop, i d'urbanisme no en té ni pajolera idea!!!! Com de res, com no sigui conspirar i fer la vida impossible al Sergi de los Rios.

Au va, home, va.

Anònim ha dit...

Es un llastima que es publiquin comentaris tan llastimosos com el fet per la Sra. Lourdes Croto, amb la gran dosi de mala llet que te la Sra. ( suposo que de Sra. no en te res de res) i la seva manca de respecte per les persones no es mereix ni un comentari, pero jo si que li dedico un: Sra. les acusacions que fa voste valentse de la impunitat del pseudonim no mereixen res mes que fastic. Jo soc un senyor de Tarragona, que coneix al Sr. de los Rios i a la Sra. Rossell i li puc assegurar de de fer-se la punyeta i la vida imposible res de res, sino tot el contrari. Espero que quan voste tingui la meva edat parli amb mes respecte de les persones que no coneix, i si les coneix dongui la cara.

Anònim ha dit...

Ai Lurdes, lurdes... que se't veu el "plumeru". Amb tant mala llet que destil·les et pot agafar un cobriment de cor!!!. Ves una temporadeta a l'escola i que t'ensenyin maneres de dir les coses... que pel que veig et vas quedar amb la "formación del espíritu nazional". En fi, xata (o xato), molta til·la!!

Lu mindundi de la Part Alta... ataca de nou!