Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 15 de maig del 2007

CiU es bolca en Torredembarra


Després de Tarragona, Torredembarra és el municipi del Tarragonès més prioritari per a CiU i un dels grans objectius del Camp de Tarragon. Els nacionalistes veuen factible recuperar una alcaldia històrica perduda el 2004 a causa d'una moció de censura i aquest dilluns el líder convergent, Artur Mas, es va passejar pel centre del municipi apadrinant el nou cap de llista, Daniel Massagué. Mas ja va estar a Torredembarra per inaugurar la nova seu de la federació, on s'hi han dedicat molts esforços econòmics, a finals de gener. Tot un luxe tanta visita del màxim lider per una població de 15.000 habitants.

La setmana passada va ser Oriol Pujol el qui va participar en una trobada de CiU amb més de cent comerciants de Torredembarra. I ben segur que encara guaden alguns cartutxos. La campanya convergent a la Torre està sent molt cara i els candidats que ocupen un lloc preeminent a la candidatura nacionalista s'han rascat la butxaca. Tot sigui per la causa. Diuen que passaran dels tres regidors actuals a sis o fins i tot set i recuperaran una alcaldia que han ostentat durant més de vint anys. Però recordem que Torredembarra és una plaça sempre imprevisible.

Amb la visita de Mas Torredembarra ha sortit a tot arreu, fins i tot a TV3, on una veïna del municipi s'ha fet famosa dient-li cara a cara al líder convergent que no el votaria. Si voleu més informació us recomanem visitar torredembarra confidencial i anar a algun dels enllaços que allà hi trobareu. Podeu comprovar com d'intensament es viu la campanya a Torredembarra.

Foto: ACN

1 comentari:

Anònim ha dit...

Només venen durant la campanya aquests tarats