Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 9 de maig del 2007

La candidata de l'ADMC, "con un par", va a fer cafès durant el ple de Tarragona


No tots els alcaldables que es presenten a les eleccions estan interessats en la política municipal, o això sembla. La candidata de l'Agrupació Democràtica Municipal de Catalunya (ADMC) per Tarragona, Elena Blasco, va passar bona part del divendres al matí en un bar a la plaça de la Font, a pocs metres d'on es celebrava el ple de l'Ajuntament que va aprovar inicialment el projecte urbanístic de Terres Cavades.

L'alcaldable havia quedat a l'Ajuntament amb un diari local per fer-se una foto i havia arribat abans d'hora, així que el primer cafè va ser per fer temps. Però el mitjà en qüestió no va poder captar la imatge a l'hora acordada (les 11.45) i li va demanar si es podia esperar fins que acabés el ple. La resposta de Blasco (a la mateixa porta de la sala de plens, on va fer l'esforç de pujar a parlar-ho) va ser: «Tens el meu telèfon? Doncs quan acabi el ple truca'm i vindré, que estaré a la plaça de la Font fent un cafè». I va tornar a baixar... Com mostra un dels seus eslògans ("Con un par, los barrios al Ayuntamiento"), la seva candidatura està centrada en captar vots dels barris, així que, per què s'hauria de preocupar per Terres Cavades? Total, només és la futura zona d'expansió de la ciutat, on es constuiran uns 5.000 habitatges.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta noia promet. Si entra a l'Ajuntament farà carrera. Té fusta de política. No creieu?

Caçatalents polític

Unknown ha dit...

El lema però : "con un par" el trobo masclista i una mica fatxenda. Si més no políticament incorrecte, la qual cosa no vol dir inacceptable.

Anònim ha dit...

ADMC és una llista impulsada per CiU per treure vots al PSC. És de calaix. Això és el que corre per Tarragona. Sort Elena!

Cèsar Llamborda ha dit...

CON UN PAR.... Potsats a utilitzar aquest tipus de llenguatge dir que amb la de pilons que hi ha a Tarragona faríen falta molts i molts "PARS" per a poder completar a nivell simbòlic l'aparell reproductiu masculí a cada cantonada.

Bé... No em tingueu en consideració aquest comentari....

Anònim ha dit...

para navegantes

Destrás de esta lista está la familia Juárez. El hijo, Daniel, es candidato de CiU. Y también el ugetista Rafael Oyonate, que hace años cambió de chaqueta y se convirtió en hombre fiel de Joan Miquel Nadal. ¿Recuerdan que UGT peridió las elecciones en el Ayuntamiento después de que se subieran los suelgos a los guripas un cuarenta por ciento?

Anònim ha dit...

Si algú li quedaven dubtes del caràcter pseudoecologista de Meditèrrania (que ha partit peres fa anys amb tots els grups ecologistes de Catalunya), la presència d'aquesta curiosa família a les llistes de CiU (els favors s'han de tornar), els esborra. Sort!