Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 30 de maig del 2007

Un periodista, alcalde d'Altafulla?


Els penjats no volem caure en un corporativisme barat però Altafulla podria tenir el 16 de juny un alcalde periodista de professió, un cas bastant únic a la nostra demarcació. A veure si algun visitant ens pot dir algun exemple més. A aquesta localitat del Tarragonès, l'Alternativa Baix Gaià, encapçalada per Francesc Farré, ha estat la llista més votada, amb 431 vots i tres regidors. El problema és que al plenari altafullenc hi haurà set grups municipals més. Només el PSC tindrà més d'un regidor -dos-. La resta, en tenen un. Comproveu-ho.

Farré i els seus deuen estar ja negociant la formació d'un govern estable. Potser els costarà, però des d'aquí els donem molts ànims. Han fet una feina molt bona i poden aconseguir una alcaldia històrica per aquesta marca blanca -no ho oblidem- d'Iniciativa per Catalunya Verds. Estarem atents.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,

Així d'entrada se m'acuden alguns exemples però del "bajollobregat". En concret, l'actual conseller de la cosa verda i el totxo, alcalde de Sant Feliu de Llobregat durant diversos anys. I, just al poble del costat, el totpoderós Antoni Poveda: responsable dels mitjans interns (revistes, webs, El Periódico i demés) i externs (TVE, CCRTV i demés).
Salut !

Anònim ha dit...

F.F me'n alegro per tu, moltíssima sort. Cristina

Anònim ha dit...

F.F... Felicitats. Pobres altafullencs, però... Seran llargs, els plens!!!!!

Anònim ha dit...

SALUTACIONS DES D'ALTAFULLA. DELS MESTRES SE N'APREN.

http://altafullaconfidencial.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Es nota que els que escriuen aqui coneixen bé al Francesc!!!
Com a membre del seu equip us dono les gracies per la valoració que en feu i de l'optimisme que ho mireu. Gràcies.
Vull dir tambe que jo avans no el coneixia,(fins tot just cuan hem van propossar de entrar amb ells), i a força de veure'l treballar , tan a ell com tots els que van trucar i van respondre, estic convençut que la força i la il.lussió duta a la campanya seran en aquesta legislatura, vagi com vagi.

P.D. i sap riure!!!

Waipu Joan ha dit...

No comprenc mai quines ideologies mouen als independents...
i això que a mi m'agradaria el tema llistes obertes

Anònim ha dit...

Fa trenta anys que conéc a en F.F. Us garantitzo una bona dosi de seny i rauxa. Feliçitats Altafulla, ara tindreu un Gran Batlle.

Anònim ha dit...

Jo diria que hi ha un altre periodista (no tinc clar que sigui periodista però és jefe), amb inicials C.A., que tindrà algun càrrec segur després de les eleccions de Tarragona, perquè li hauran de pagar els favors.

Francesc Farré ha dit...

Gràcies a tots, totes pels comentaris

Els periodistes sembla que tenim memòria curta quan ja no és actualitat immediata.

Qui és l'alcaldessa d'Ulldecona?
La periodista Núria Ventura. Ja va ser alcaldessa l'anterior legislatura.