Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 17 de maig del 2007

Us atreviu a fer la porra?

Com que no comptem amb cap enquesta sobre la intenció de vot, us proposem fer la porra sobre els resultats electorals que es puguin donar el pròxim 27 de maig a la ciutat de Tarragona.
Diverses són les circumstàncies que fan que aquests comicis s'hagin convertit en els més oberts de la història de Tarragona: l'inici de la era post-Nadal, el teòric empat tècnic entre Ballesteros i Aregio, l'aparició de candidatures que podrien optar seriosament a entrar al consistori como són Tarragona Grup Independent (Maria Mercè Martorell) o Ciutadans (Jaime Climent)... En fi, el Saló dels Penjats es posa a la vostra disposició per a dur a terme la primera gran enquesta electoral, a només 10 dies del gran dia...

23 comentaris:

Anònim ha dit...

PSC: 10
CiU: 8
PP: 4
ERC: 3
ICV: 2

Hi haurà tripartit i no entrarà cap nou grup al consistori.

Anònim ha dit...

CIU: 10
PSC: 9
PP: 3
ERC: 3
TGI: 2

Hi haurà tripartit, però quin?

Anònim ha dit...

PSC 9
CiU 8
ERC 4
PP 3
ICV 2

Waipu Joan ha dit...

PSC 10
CIU 9
PP 3
erc 3
ICV 2

Anònim ha dit...

PSC 8
CiU 8
PP 3
ERC 4
ICV 2
C's 1
Marto 1

Pactes:
CIU+ERC

Mon ha dit...

CiU:9
PSC:8
PP:4
ERC:3
ICV:2
Martorell:1

Anònim ha dit...

Tot i que per a alguns només existeixen 5...

CIU: 9
PSC: 9
ERC: 3
PP: 3
TGI: 2
ICV: 1

també apostaria per un tripartit...pero quin??

Anònim ha dit...

PSC: 9
CiU: 9
PP:3
ERC: 3
ICV: 1
MARTORELL: 1
CIUTADANS: 1

Anònim ha dit...

PSC 9
CiU 9
PP 4
ERC 3
IC 2

Anònim ha dit...

CIU: 9
PSC: 8
ERC: 3
PP: 3
TGI: 2
ICV: 2

Tripartit CIU, ERC, TGI

Anònim ha dit...

CiU: 9
PP: 5
PSC: 6
ERC: 3
ICV:0
Ciutadans:3

Recordeu aquesta enquesta? Era la que Nadal feia córrer

Anònim ha dit...

PSC:8-9
CIU:8
PP:5
ERC:2
ICV:2
Ciudadanos: 0-1

Resultat: Grossen Koalitionen PSC + CIU a l'espera de les eleccions generals.

Anònim ha dit...

PSC 15
CIU 11
PP 1

Segons els diners que s'han gastat, aquest ha de ser el resultat. Algú podria dir quants diners s'han gastat els socialistes en els últims dos anys propocionant el seu candidat?

Anònim ha dit...

PSC: 12
CiU: 8
PP: 3
ERC: 2
ICV: 2

Anònim ha dit...

Tenim tripartit, o no...!

Anònim ha dit...

PSC: 8
CiU: 8
PP:4
ERC: 3
ICV: 1
MARTORELL: 2
CIUTADANS: 1

Tripartit possible però amb qui?

Anònim ha dit...

Fernando Pado wrote:

Resum/mitjana de les 13 primeres porres:

CiU: 8,6 (en té 10)
PSC: 8,1 (9)
PP: 3,1 (4)
ERC: 2,9 (2)
ICV: 1,5 (2)
Martorell: 0,5
C's: 0,4

En 5 (de 13) guanya el PSC.
En 4 guanya CiU.
En 4 empaten.

En 7 (de 13) suma el tripartit.
En 1 suma l'actual govern.

5 donen que entra la Martorell.
4 donen que entra Ciutadans.
2 deixen fora ICV.

Anònim ha dit...

Fernando Pado wrote:

Per cert, comentari de l'enquesta de La Vanguardia:

- L'equip de govern ENCARA SUMA. No-sé-quants milions desprès que s'ha gastat el PSC per promocionar Ballesteros no li han permés assegurar-se la victòria. Dos explicacions per això:

1. "Aunque a la mona LA VISTAN de seda, mona se queda".
2. La tàctica poruga i reservona dels socialistes no genera confiança entre l'electorat. Però potser si l'ensenyessin i els fessin parlar generarien directament desconfiaça. Dubte hamletià per al seu equip de campanya.

- Sense fer relleu d'alcaldia, Joan Aregio ha aconseguit que hi hagi partit. Fins i tot molts convergents havien baixat els braços; els sociates creien que guanyarien sense baixar de l'autocar. No està tant clar i aquest és un mèrit molt clar d'Aregio. Ha demostrat que és diésel: "lento pero seguro", sòlid i fiable. Qué hauria passat si fos alcalde de fa un any? No hay más preguntas, señoría. Haurien de respondre el Magí de les Timbales i en Juanmi.

- En dos mesos Alejandro Fernández ja aconseguit una notorietat del 39% (!!!). Els seus electors el valoren amb un elevadíssim 6,8 sobre 10. Clarament, el candidat revelació. Amb més de la meitat de la legislatura per haver-se donat a conéixer, Lluís Balart "l'Alegre" es queda en un 31%; amb mitja legislatura, essent diputat al Parlament (més tribunes) i havent fet una campanya al Parlament tot just al novembre passat, De los Ríos "Senyor Diàlek" es queda amb un 41%.

- Els votants d'ERC puntuen De los Ríos amb un 7,1 però a Joan Aregio ¡amb un 6,9!

- Amb una notorietat del 81%! (tanta?), Ballesteros no aconsegueix desenganxar-se d'Aregio. Vol dir que ser més conegut no li dóna més suport. Com més se'l coneix, per tant, menys se'l valora. Insisteixo: HI HA PARTIT. Ballesteros és una cara bonica, però no té res al darrera.

- L'enquesta no ha preguntat sobre la Martorell i sí sobre Ciutadans. Per qué? En canvi, a la pregunta "Quién preferería", l'apartat "Otro" tre un 11%: més que De los Ríos, Fernández, Climent i Balart.

- Atenció perquè Balart "l'Alegre" queda per sota del candidat de Ciutadans en la pregunta "Quién prefiere", i directament treu zero en "quién tiene más posibilidades". Aquí fins i tot el de Ciutadans treu un 1%. Últim en tot. Ui, ui uiiiiii ICV... que si no entren PepF serà president la seva escala...

- Aclaparadora satisfacció per viure a Tarragona i valoració de la gestió municipal: Situació de la ciutat, 69% molt bona o bona; 50% creu que ha millorat els darrers quatre anys i nomès 17% creu que ha anat a pitjor (nomès els votants d'ICV en un 80% diuen que està malament o molt malament, però aquest 80% nomès és el 17%... ui ui uiiii ICV...); 60% aprova la gestió de l'alcalde (i per tant del govern municipal).

L'actuació de l'Ajuntament treu més del 40% d'aprovats en totes les àrees preguntades (trànsit, seguretat, parcs i jardins, instal·lacions esportives, urbanisme, neteja, transport públic -que és el més valorat... sort que l'ajuntament és de dretes!).

Ergo: TARRAGONA VA BÉ. Tothom ho veu. Seria un cas de llibre que tothom veié que la ciutat va bé, millor que mai, i en canvi els electors diguessin que l'ajuntament ho fa fatal (no ho diuen) i que cal canviar-lo (no té sentit que ho diguin, i no ho diran).

Per això els socialistes amaguen el seu candidat i nomès volen que passin ràpid els dies: perquè quan obre la boca és pitjor, i perquè no tenen res a dir.

Senzillament es gronxen en que s'ha escampat la idea que Tarragona ha de canviar, i que amb això n'hi haurà prou. Però, per qué hauria de fer-ho, si tot va millor? Per qué arriscar-se al desgavell d'un tripartit, amb un alcalde fluix, dominat pel seu partit i amb uns tinents d'alcalde (De los Ríos, Balart) fluixets i amb poca personalitat (això es dedueix de l'enquesta: cap d'ells aconsegueix créixer).

Ni el PSC, ni ERC ni ICV tenen altre projecte o idea per Tarragona que no sigui que no son CiU i implantar un model Barcelona, amb un ajuntament-pop que ho domini tot, farcit de funcionaris, comissaris polítics i multitud d'organismes, consorcis i empreses públiques per col·locar els amiguetes. Ara, inicitiva, zero; projectes, zero; dinamisme, zero. Tarragona no és així, Tarragona no és això, i no ho voldrà. Perquè Tarragona és lliure.

- 400 entrevistes semblen poques per a una ciutat com Tarragona.

Anònim ha dit...

Sobre els comentaris massa llargs: "Lo bueno, si breve, dos veces bueno". No per més línies es diu més.

Unknown ha dit...

La meva porra, sense massa passió:

PSC: 11
CiU: 8
ERC: 3
PP: 2
ICV (la Platafrma ja ni figura): 2
TGI: 1
------

Anònim ha dit...

Desde Cádiz...

CIU: 8
PSC: 9
ERC: 3
PP: 3
TGI: 2
ICV: 2

Anònim ha dit...

PSC: 9
CiU: 9
PP: 2
ERC: 3
ICV: 1
TGI: 3

Anònim ha dit...

CiU: 10
PSC: 9
ERC: 3
PP: 2
Martorell: 3