Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 25 de maig del 2007

Una escola sobre una residència

Un solar situat carrer Menorca de Torreforta (al costat del camp de futbol de La Granja i a pocs metres del CAP) va portar molts maldecaps a l'Ajuntament de Tarragona fa uns mesos. Resulta que el van cedir a la Fundació Santa Tecla per construïr-hi la residència més gran de Tarragona. Però quan el gerent, Joan Maria Adserà, es disposava a engegar el projecte es va trobar amb la gran sorpresa. Era un solar per a equipaments educatius!! I, és clar, en el moment que l'Ajuntament va demanar al Departament d'Educació de la Generalitat que hi renunciés quasi per la patilla es van topar amb el que era inevitable. Senyors! Que tot té un preu! La qüestió és que l'error de l'Ajuntament va anar de perles a Educació i el delegat, que els tenia contra les cordes i amb una residència ja anunciada, va aprofitar l'ocasió molt hàbilment per desencallar quatre temes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

de que us queixeu estimats? la inoperancia de l'equip que mana a la nostre ciutat es evident, s'omplen la boca de cessions i reclamacions i despres res de res i a posar-hi pegats.

Recordeu les afirmacions del nostre il.lustre Aregio sobre que habia fet un escrit i mantingut converses amb Madrid per tal de fer un permuta per al Banc d'España? Doncs mentida podrida, a Madrid s'estan fent un fart de riure, d'escrits i converses res de res. La gent de Tarragona també podem averiguar cosetes i descobrir les mentides a que en tenen acostumats Nadal i els seus amigots de coalició.

Anònim ha dit...

El delegat d'educació el que hauria de fer també es desencallar el tema del tancament de les Cases d'Oficxis, que donen formació a molts i mols joves de famílies desestructurades i immigrants.

Anònim ha dit...

El Diari de Tarragona d’avui és d’allò més convergent. Una pàgina d'entrevista a l’Aregio, una pàgina amb fonts anònimes municipals per desprestigiar el Mallol i una altra pel comiat de l’Alcalde. L’Alcalde diu: “nunca os he engañado”, i una bonica foto amb tots els periodistes al seu voltant com si fossin una família, per educació clar, i ell diu “nunca os he engañado”, com ens ho creiem.
Diu l’Alcalde que té mal record de la traició d’Agustí Mallol. I de l’Angel Fernández, no en té mal record? no el va traicionar? Es veu que no. Com en sap Nadal de manipular als periodistes i els periodistes com es deixen manipular Però no tots afortunadament!

Anònim ha dit...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Unknown ha dit...

Encra recordo ara, ja fa uns anys, com el propi Nadal anava explicant des de les escales de la Catedral estant el seguici popular de Santa Tecla a un regidor Fernàndez que realment -tot i ser llavors regidir- no en tenia ni idea ni sabia distingir l'Àliga de Tarragona de qualsevol altra àliga dels Països Catalans... o de la comarca.

Vaig pensar... quin regidor més poc tarragoní.

Anònim ha dit...

Anònim anti-Diari:

El Diari ha entrevistat tothom. Si a tu et sembla que el candidat del primer partit de l'Ajuntament (i per molts anys) no es mereix una entrevista per explicar el seu projecte, hauràs de revisar les teves conviccions democràtiques. No semblen massa fonamentades.

Per altra banda, si et sembla que el comiat d'un alcalde com Joan Miquel Nadal, que sempre que s'ha presentat ha obtingut el suport dels seus conciutadans per dirigir la ciutat, no mereix una cobertura amplia, és que no tens ni idea de periodisme, o ets un furibund anti convergent.

De les dues coses dedueixo que ets un sectari i, per tant, ets incapaç d'entendre la llibertat. La llibertat que tens de no comprar el Diari, i la llibertat del Diari de ser el que li doni la gana, sense que calgui penjar sambenitos a ningú.

Els nazis penjaven estrelles grogues als que volien destruir, els sectaris pengeu l'etiqueta "convergent". Sou així, uns i altre.

Per cert. El Diari guanya unes eleccions CADA DIA: les del quiosc. Cada dia és el mitjà preferit per la gent de les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Si tots els que el compren i se'n refien no son uns imbécils, o uns convergents, tú no tens raó.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb què defensis els criteris periodístics del Diari, però la segona part del teu missatge et defineix a la perfecció. Paraules com "nazis" o "sectaris" estan fora de to i no fan cap favor ni al Diari ni als seus treballadors

Anònim ha dit...

Soc dels periodistes que segueix el Nadal, i et diré:

Com tots els polítics, o la majoria, el Nadal vol fer servir els periodistes al seu gust. Però et diré una cosa: el Nadal no s'amaga. En cap ciutat de Catalunya, en cap, el mòbil de l'alcalde el té tothom.

El Nadal sempre vol vendre la moto, com és natural. Però quan es troba periodistes intel·ligents que no els hi cola, els respecta. El Nadal sempre ha tingut bon rotllo, per exemple, amb l'Ignasi Soler, que no es pot dir que sigui nadalista, i que quan estava a la Vanguardia li apretava molt els tornillos. I el Soler, encara que molt crític amb el Nadal, també el respecta.