Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 28 de febrer del 2008

La promisqüitat de CiU, segons Raül Font


En una campanya electoral força ensopida a la demarcació, l’entrevista a Raül Font publicada pel diari El Mundo en la seva edició del dimarts 26 de febrer ha suposat una bona sacsejada. En ella el número 2 de la candidatura de la federació nacionalista explica que “CiU es una chica dispuesta a irse a la cama con quien sea”, tal i com destaca el titular de la informació. Més endavant podem llegir que “CiU es una chica a la que no le importa cambiar de pareja si ve que va a tener más estabilidad, si es para el bien de España y Cataluña. Somos capaces de pactar con el demonio y de irnos a la cama con quien sea siempre y cuando sea bueno para el conjunto del Estado”.

Més enllà de la lògica sorpresa en les redaccions de tots els mitjans locals, aquestes declaracions han provocat, fins i tot, la reacció del secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, que ha preguntat si “Josep Antoni Duran i Lleida comparteix aquestes declaracions masclistes de Raül Font o el farà rectificar”.

El mateix Font, mitjançant un comunicat oficial de premsa s’ha encarregat de “lamentar profundament” el sentit atorgat a les seves declaracions, i recorda que l’entrevista va ser feta “en un to figurat i metafòric”. És obvi que l’entrevista és poc ortodoxa i l’elecció del titular resulta, com a mínim, dubtosa. Però tot i això tothom sap que en política no es pot badar i molt menys en període electoral. És estrany que un polític experimentat com Font hagi pecat de passarell.

6 comentaris:

Tornarem a vèncer! ha dit...

És un làpsus... però se l'hagués pogut estalviar. He llegit l'entrevista tota sencera, i francament, crec qhe no hi ha per tant. Però, hi ha coses que es poden dir en una tertúlia amb un café (o un carajillo), però que no es poden dir - ni en broma -, en una entrevista.

Unknown ha dit...

Però és que en Raül té tota la raó.

Només n'hi ha una cosa pitjor que ser una meuca buscant xulo: que sorti un xulo fent-se el feminista per atacar-te.

Joventut Socialista de Tarragona ha dit...

MANIFEST DE LA JSC-TARRAGONA DAVANT LES DECLARACIONS VEXATORIES DE RAÜL FONT CONTRA LES DONES.

La Joventut Socialista de Catalunya volem manifestar el nostre rebuig envers les declaracions del candidat convergent Raül Font, efectuades al diari “el Mundo.

Exigim la seva immediata rectificació per considerar les seves declaracions despectives envers les dones.

La manera vexatòria que té de tractar a les dones el candidat convergent és un insult no tant sols cap a les dones, també cap a tota la societat catalana.

Tarragona no es mereix un representant polític que consideri a les dones moneda de canvi.

La realitat de les dones prostituïdes és massa seria com per permetre que es frivolitzi amb la mateixa, menys encara si qui ho fa és un polític que aspira a representar a la ciutadania.

El concepte que Raül Font demostra tindre de les dones dista molt del de la igualtat que se suposa a un país modern.

La idea cavernícola de que les dones estan al món perquè els homes les utilitzin i gaudeixin d’elles fa temps que fou abolida i avorrida per la nostra societat.

Si Raül Font considera que les dones no tenen els mateixos drets i no es mereixen el mateix respecte que els homes, deuria no tant sols retirar-se de la vida política, a més a més hauria de retornar cap al neolític on potser no troba tant rebuig social.





A un societat, on els millors resultats acadèmics els obtenen les dones, no és admissible que continuí havent-hi troglodites com el Raül Font que no reconeix a les dones la seva valia.

Li recordem al Raül Font que els millors “postors” són sempre homes. Probablement aquesta situació sigui la que a ell li agradi, però atenta contra la dignitat de les dones i de una societat a la que ningú val més que altre, per cap condició, ni la sexual.

Exigim que demani disculpes a les dones i a Tarragona i li suggerim que, si no accepta que la corresponsabilitat al nostre país és cosa de dones i de homes es retiri i deixi l’espai públic a qui pugui portar a terme les seves feines amb la dignitat, que ell a demostrat no tindre.

Salut i Igualtat.

En nom de tots/totes els/les joves socialistes de Tarragona.

feliu ha dit...

Per una vegada que un home afirma que una "xica s'en va al llit amb qui vulgui", quina una han armat. Oh es que les xiques no van al llit en qui volen??. A mi em sembla que qui no al "llit en qui vol" son per exemple els del PSC que en 21 diputats a Madrid sempre han de "dormir" o "combregar" o empasar-se el que el PSOE mani.

La casa de Pinel ha dit...

aunque me cueste apollo lo dicho por feliu.
no son los socialistas los mas indicados para hablar.

Unknown ha dit...

Tant les declaracions de Font com el comunicat socialista són infumables.

Tots són iguals