Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 9 de maig del 2007

Al Nàstic li creixen els nans...

Per si no n'hi havia prou amb la mala marxa de l'equip que ja està sentenciat a la 2a Divisió, al voltant del Nàstic continuen sorgint polèmiques. A les 'celebracions' de Gil (quins bailoteos amb Ronaldinho...) després de la derrota al camp del Llevant, cal sumar el bec d'or de Paco Flores que deia a RAC 1 (de Barcelona, perquè als de Tarragona res de res) que "si yo fuese el Nàstic no me renovaría" o, preguntat per les possibles primes en el partit davant el Barça de la darrera jornada, comentava que «aunque untes, si tienes un equipo de cojos...".

Abans d'aquestes polèmiques, arran del partit amb el Llevant van sorgir rumors que alguns jugadors del Nàstic podrien haver rebut trucades amb una oferta monetària per deixar-se perdre, un d'ells Bizzarri, i que per això va perdre la titularitat el passat diumenge. Tots els implicats ho han negat, però l'ombra del dubte planeja pel Nou Estadi. Després d'aquest matx, el president va declarar que l'actitut d'aguns jugadors no havia estat gens bona, fer que ha provocat cert malestar al vestidor. Un vestidor, per cert, que ja ha llençat la tovallola, tal com deia César Navas: "Salvarse está imposible". D'abans també s'arrossega la polèmica sobre la continuïtat o no de Josep Sicart com a director esportiu i també el Pla A, Pla B, Pla C, no tenim pla, en tenim un amb dues branques, ara tornem a tenir pla B, ara si, ara no.... en fi, un desgavell impressionant!

Que ha passat a Can Nàstic per arribar-se a aquesta situació tan rocambolesca? La casa grana sembla un circ que li creixen els nans o una pel·licula digna dels germans Marx -"màs madera, más madera"-... Què més ens queda per veure? No pestañeen o se lo perderan!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Haurieu de parlar de què passa en aquesta directiva. Allò si que és el camarote de les Hermanos Marx.