Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 8 de setembre del 2007

Ariel Santamaria demana un referèdum per la independència de Reus


El regidor Ariel Santa Maria (CORI) va demanar, al ple de l'Ajuntament de Reus d'ahir, un referèndum municipal sobre la independència i autodeterminació del terme municipal de Reus vers la ciutat de Tarragona com a capital de provincia. A més, la CORI vol que s'institucionalitzi a nivell municipal el lema "Reus capital, Tarragona sucursal".
El regidor més juantxi també va proposar la creació del pàrquing municipal més gran del món, amb 107.000 places, que seria gratuït pels de Reus. Ni una cosa ni l'altra van prosperar. Podeu veure les mocions aquí i els cinc precs aquí.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

La divisió provincial mai m'ha agradat... Des de Tarragona cal valorar aquestes iniciatives com a interessants, especialment pels reusencs.

Tarragona no ha de ser capital de cap província -terme que ve del llatí pro vincere, o sigui pels vençuts i que ens va ser imposat modernament-. Tarragona és la capital del Camp de Tarragona, que no del Camp a seques.

Salut i be juantxi my friki friend.

Hola maku! ha dit...

...las propuestas de este señor y las de algunos politikos son más bien similares en su 'esencia' y profundidad de 'calado' en lo personal, 'la pandilla basura' liderada por Lluis Badia i Chancho es un buen ejemplo

Anònim ha dit...

maku de quina pandilla basura parles? dona noms
Pep

Anònim ha dit...

QUIN TIPUS DE DROGUES PRENS?
JO VUI PROVARLES......