Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 14 de setembre del 2007

Saül Gordillo presentarà Nació.cat a Tarragona el 28 de setembre


El Saló dels Penjats ha organitzat pel proper divendres 28 de setembre a les 20:30 hores a la Llibreria La Capona la presentació del llibre Nació.cat, de Saül Gordillo. En la presentació intervindrà una de les persones més importants del nostre país en el món d'internet i un dels protagonistes del llibre. Més endavant ja us direm qui és.

Saül Gordillo Bernádez, nascut a Calella el 1972 i actual director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), l'estiu de 2004 va iniciar la seva aventura blocaire amb un bloc que ha esdevingut de referència en la blocosfera catalana. A Nació.cat, Gordillo narra el procés que va portar a aconseguir el domini .cat, el primer que representa una comunitat lingüística, donant veu als protagonistes. També analitza la catosfera i l'explosió dels blocs.
Des del Saló dels Penjats ens fa molta il·lusió organitzar aquesta presentació, el primer acte d'aqust tipus que portem a terme. Per això us esperem d'aquí a dues setmanes a la Capona.

3 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Suposo que la persona que hi intervindrà és en Manel Sanromà.

Hola maku! ha dit...

Jacint Romeu -(que ya se ha vendido hasta el parche de pirata)- esta 'pactando' la entrada al capital social de 'comunicació efectiva sl de Pep Antó (piso perfecto), ...vaya par de patas para un banco!

El Capità Tarragona ha dit...

uo!

QUE GRAN!

Hi aniré segur!