Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 5 de setembre del 2007

Estem pelats!


Aprofitem la caricatura que el Napi publica al seu bloc sobre l'estat dels pressupostos de l'Ajuntament "per la mala gestió de l'anterior equip de govern" per parlar-vos dels que, com aquest dibuixant, treballen als Diaris Més i també estan pelats. Els problemes continuen al Grup 100% Comunicació i per això no volem deixar de recordar-ho al Saló. L'empresa deu diners tant als que encara tenen la desgràcia de treballar-hi com als que n'han pogut fugir. Els periodistes cada dia estem més penjats i casos com aquest ho demostren amb contundència. Algun dia ens haurem d'organitzar per posar-hi remei. Per sort no perdem el sentit de l'humor. Bones vacances Napi! (el trobareu si amplieu el dibuix).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Però no havien acordat que al setembre tindrien solucionat el problema dels endarreriments ??? Senyors, no sé si s'han adonat, però som 5 de setembre !!!

Anònim ha dit...

Però no diuen que el més es subvencionat pels socialistos?, o millor dir comprat??

Anònim ha dit...

El Més Tarragona va fer la campanya al populista Ballesteros, en el marc de la sectària campanya que el PSC va fer comprant jubilats, associacions de veïns i diaris com el Més Tarragona. Pq no explica aquest diari el pq Ballesteros diu cada dia una cosa diferent sobre el POUM, o diu una cosa i en vota una altra, etc...???

Hola maku! ha dit...

no perdaís de vista el periódico de la CEPTA 'Crónica Empresarial' (gestionado por la criada/testaferro respondona de CIU Jacinta Romeu), parece ser k 'aparentemente' se va a desvincular de él (deudas), pero en la trastienda seguirá como socio con un antiguo trabajador como 'figurante', claro k 'Sebastiá Cabré' esta donde esta tb gracias al papá de Romeu, es decir Lluis Badia y la pandilla basura, así k son komo hermanitos, seguramente mirará hacia otro lado y hará komo kien no ve nada...

Unknown ha dit...

Jo si que estic pelat! Amb l'euro les persones normals anem de cul.

Anònim ha dit...

Doncs si estan pelats com faran per enxufar tota la gent que tenen a la sala d'espera de l'alcaldia i que en el seu moment els va prometre que els col·locaria a treballar???

Anònim ha dit...

Els unics que plantem cara i ens mobilitzem som els de Mes i Diari Tarragona. La resta sou una colla de llepaculs, que ja ens coneixem tots. Menys blocs i mes pancartes i vagues.

Anònim ha dit...

Quina poca informació teniu..vincular el mes, 100 %, que es financia per les fundacións peculiars de CiU,....

Anònim ha dit...

S'ha de ser seriós, en aquesta professió mai ningú a mogut el cul per ningú, i si algú ho ha fet ha sigut per que li tocava la butxaca, molt de parlar, però aquest se’n va i mua...mua, snif...snif, slup...slup, en sap molt greu, i amb un poc de sort a mi en donen el seu càrrec.
“Quan les barbes del teu veí vegis penjar, posa les teves a remullar”