Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 28 de setembre del 2007

El Nàstic persegueix una revista independent

Ens ha arribat una notícia que ens ha sorprès força. Un grup d'aficionats al Nàstic editen des de l'inici d'aquesta temporada una revista, Marea grana, sobre actualitat i opinions al voltant de l'actualitat del club grana. En aquest darrer número hi podreu trobar fins i tot una poesia (impagable) i una entrevista a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Es reparteix cada dia que hi ha partit de lliga al Nou Estadi i si la consulteu veureu que és força "inofensiva".

Doncs el club grana ha prohibit que es reparteixi dins de l'estadi amb l'explicació que la revista "no és oficial". No només això sinó que alguns anunciants han rebut pressions perquè no es segueixin publicitanta Marea grana. Algú hauria d'explicat al consell d'administració del Nàstic que és la llibertat d'expressió. No és manera de fer club posar impediments a aquestes iniciatives de l'afició grana.

37 comentaris:

Faro ha dit...

Pera al consell d'administració s'hauria de dir "Mareig Grana"

Anònim ha dit...

Aixó fa olor a "Maribel Rubio" que es una profesional de marketing força dubtosa i de educació bastant nefasta. NO se qui la ha col.locat aqui pero a Tarragona hi han altres persones que portarían millor aquest tema sense dubte.

Anònim ha dit...

Santiago no conec a la Maribel en l'ambit professional de marketing, però si la conec en altres aspectes personals i professionals. Qui la coneix com jo, et pot assegurar que és una persona honesta, treballadora,sincera i molt educada. No sé qui ets, però pels teus comentaris, potser, ni la conèixes. Potser et mous per interessos polítics.

Anònim ha dit...

Per cert Santi, millor escriu en castellà, perquè el teu català fa malt d'ulls.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Aquest és el tarannà de la gent que hi ha al Consell del Nàstic, que, a banda de que són uns "cutres", reben subvencions milionàries dels impostos de tots. Res més progressista que la transferència de diners dels pobres als rics...

El Capità Tarragona ha dit...

Santiago,

dubto molt que coneguis a la maribel si parles així d'ella.
Ja t'ho dic ara.

Educació bastant nefasta? La veritat, fer aquest tipus d'acusacions si que és de persona maleducada.

Santiago, fes't-ho mirar, perquè a nivell publicitari i de màrketing el Nàstic és un gran club, és un dels pocs clubs amb marca pròpia i no para de treure innovadors productes. Així que diga'm, qui són aquestes altres persones que "sense dubte" ho portarien millor?

Anònim ha dit...

Capità, un d'ells podria ser el Mallol?? jajja

Anònim ha dit...

EL NÀSTIC ÉS MOLT MÉS QUE TOT AIXÒ.....

Benvolguts blocaires, permeteu-me adreçar-me al vostre blog per fer unes apreciacions sobre el post “El Nàstic persegueix una revista independent”.

Per començar no és un “grup d’aficionats” qui publica aquesta revista, és una empresa amb ànim de lucre que vol fer negoci, aprofitant la quantitat i qualitat dels nostres aficionats, per aquest cantó res a dir. Però lògicament l’única revista oficial que pot haver-hi al nostre estimat Nàstic és la que edita el Gimnàstic de Tarragona, SAD, i per tant la única que es pot distribuir a l’estadi. No té sentit que dins de l’estadi es puguin repartir revistes d’empreses privades (o sabeu d’altres camps de futbol on es distribueixin revistes alienes al club?).

No és cert que des de la SAD s’hagi fet cap tipus de pressió als anunciants, més aviat han estat ells que ens han trucat, demanant si realment aquesta “revista Marea Grana” és la oficial. Quan s’han adonat que no ho és ens han manifestat sentir-se enganyats i decebuts.

El Consell d’Administració sap perfectament que és la llibertat d’expressió i la llibertat d’empresa, per aquest motiu fins a la data no ens havíem manifestat públicament sobre la revista. Ni volem ni podem prohibir-la o pressionar perquè no es reparteixi, simplement hem explicat a qui ho ha volgut saber que aquesta revista no comptava amb el suport del nostre club ni ens representava. Enteníem i entenem que no era lògic prestar les nostres instal•lacions el dia de partit perquè una empresa privada faci el seu negoci.

Sempre s’ha respectat la opinió de la nostra afició i per això existeixen adreces de correu electrònic o la nostra Federació de Penyes, a les que es poden fer arribar, les inquietuds que vagin sorgint, i en la mesura que es pot, i el dia a dia ens ho permet intentem respectar. Tanmateix la Federació de Penyes compta amb una pàgina a la revista oficial del club per a la seva disposició.

Per tant creiem que caldria analitzar molt i molt, quines son les maneres de fer correctes i no intentar confondre a la gent, aprofitant-se de suports tant prestigiosos com aquest que estem fent servir.

Per últim felicitar-vos pel blog, que segueixo assíduament.


Jordi Lloret

Anònim ha dit...

I com decidiu vosaltres si una cosa és de mal gust o no per borrar comentaris relacionats amb certs professionals de la Comunicació de Tarragona?
Hi ha hagut rebombori pel segrest del Jueves i davant una situació de censura com aquesta, callem, sense més, quan ens toca de més a prop? I on queden les pressions a l'hora de denunciar la situació de precarietat laboral de la professió periodística? Això sí que és realment de mal gust. El sector està desvirtuat i vosaltres, venuts.

Anònim ha dit...

Jordi es pot saber quina és aquesta empresa i qui hi ha redera??

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Al Sr. Jordi Lloret,

El dimecres vaig estar al camp del Barça i hi donaven com a 3 o 4 revistes diferents, molt útils per cert per a no embrutar-se el cul amb els seients de l'estadi.

Dubto que les 3 o 4 revistes fossin totes oficials del club, però bé és cert que la directiva del Barça ara mateix té altres ocupacions més importants que anar pel món confiscant revistes...

Anònim ha dit...

Joan Miquel Carrillo, sembla que tinguis algun interès en aquesta revista?????????

Potser encobert????????

Potser econòmic ???????????

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Sr. Anònim,

És avui el pimer dia que he sentit parlar d'aquesta revista. No sé ni qui la escriu.

Ho sento, fa més de 3 anys que no vaig al Nou estadi després d'un Nàstic-Castelló infumable a 2ªA.

Jo sóc de l'Imperial.

Anònim ha dit...

Tornen els comentaris censurats al post "Un nou mensual econòmic". L'han calat bé al personatge en qüestió.

Anònim ha dit...

Home, ha parlat el Jordi Lloret, i tots ara direm,...oh, oh,oh,...tio prou de caspa ja!!

El Capità Tarragona ha dit...

Mireu, jo crec que està CLARISSIM qui està darrera d'aquesta revista.

Per aqui ja ha sortit el nom.

Algú s'enrecorda a qui entrevistàven en el NUMERO 1 d'aquesta revista????

Qui pot estar a prop de l'alcalde per fer-li una entrevista??

Va!! És Fàcil!! MAL i acaba per LOL!

Anònim ha dit...

Algú sap qui edita aquesta revista?

Anònim ha dit...

L'edita el Javier Calvo, ex-finanfacil,... Ara te una empresa de marketing, crec k es diu Mark Group, o alguna aixi,...
Mira k no saber-ho,... ;-)

Unknown ha dit...

Capitán eso que haces se llama difamar, mira que Mallol me cae... bueno ya lo sabes como me cae y quiero ser educado... pero no puedes ir diciendo cosas sin certeza de que sea verídico.

Salud.

Anònim ha dit...

Joseptgn:
varias cosas
1)maribel rubio es una gran profesional y ella ha cambiado todo el marketing del nastic
2)como socio y accionista del nastic veo bien que la sad solo deje distribuir la revista oficial ya que es una fuente de ingresos
3)la revista es infumable y seguro que detras de todo esto esta el figo mallol, que por cierto todavia no tiene silla.... jajajaaja ya le estaria bien ya

Anònim ha dit...

Capità tens raó, i és més, qui us penseu que s'encarrega dels articles d'en Ballesteros?. Alejandro, tu que sempre ho saps tot, hauries d'estar més informat.

Anònim ha dit...

eso de q no tiene silla....protección civil. Alguna apuesta???

Anònim ha dit...

uffff bego contra mas tiempo pasa mas estan saliendo a la luz, tus artes maquiabelicas no me estraña donde estas ahora, te lo has ganado,pero cuidat.....pues todo se sabe mas tarde o temprano y se volvera contra ti.

Anònim ha dit...

La Bego no escriu res del Ballesteros, no ho ha fet mai. A veure si t'enteres millor anonim. Qui escriu i ha decidit sempre comença per B. però no és la Bego, que, per cert, de maquiavélica no té res.

Anònim ha dit...

pero la bego no escriu per el sabate...
jejejejeje

Anònim ha dit...

Bona tarda blocaires, valdria la pena que preguntéssiu d'on ve la Rubio. Molta ferum al seu voltant. Fins i tot dit pels mateixos companys de coalició.
Pel què fa a la bego, és veritat. No li escriu res a l'alcalde. Si que ho fan moltes altres persones, però de veritat us creieu que els discursos importants no se'ls fa ell mateix? Si us plau, no el tingeu per tant poca cosa. I seguint amb la Bego, com tothom te molts defectes però potser que entre tots li donem un marge de confiança. Fins ara s'ha dt mlt d'ella però no s'ha pogt demostrar res de res. No com d'altres.
I per acabar, el Mallol. Perque parleu tan d'ell? No és pas enlloc ara per ara, no?
Apa, siau

Anònim ha dit...

Blocaires mireu la foto del bloc del capità tarragona, val la pena

Anònim ha dit...

El port s’ha quedat sense cap de projecció exterior, i el Mallol per que no pot ocupar aquest càrrec, és popular, pertany a les mogudes de setmana santa, és del Nàstic i llueix la samarreta grana com ningú, serrallenc, i d’urbanisme també entenc, catòlic,...etc.
Jo penso que és una bona alternativa, o si menys no, la millor que podem trobar.

Anònim ha dit...

anònim no dinis idees

Anònim ha dit...

Porque es un inútil, y no le llegaría al sr. Navarro ni a los talones. Uno era "popular" por su trabajo y el otro... el otro era popular por..., desde luego no por su gestión municipal.. eso seguro.

El sr. Mallol lo mejor que podría hacer es irse a su casa que ya ha tenido sus 15 minutos de fama... y dejar a gente con ideas y capacidad hacer un buen trabajo...

Espero que a nadie se le ocurra ofrecerle ni ser portero de escalera, porque dudo que ni se pudiera agachar a recoger la escoba y el cogedor.

Anònim ha dit...

conociendo a los socialistas, no me extrañaría que lo dejaran colgado. No estaría nada mal.

Anònim ha dit...

marea chavacana, no?
que s'edita, a bonavista?
fot pena que s'editi en aquesta llengua 3er mundista i cutre anomenada 'catenallo'.

Anònim ha dit...

La revista que es regala al camp del Nàstic i que es diu Més... la fa una empresa privada que tots coneixeu. Que hi diu el Nàstic a tot això Lloret?

Anònim ha dit...

Hola Rosalia, en primer lloc escric en català pq estic aprenent i m'agrada practicar, sento fer faltes, disculpes. En segon lloc, el teu tampoc es molt bo, i en tercer aixó es un mitja de comunicació on podem expresar les nostres opinions i la meva es aquesta. JO respecto la teva i m'alegro que tinguis bones experiéncies amb la Sra.Rubio. Salutacions,

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim, no entenc quina revista Més... dius que regalem ni quin dia, et prego que em facis algun aclariment per poder donar-te una resposta correcta. Gràcies per endavant.

Anònim ha dit...

Doncs és diu "mès Nàstic", té 4-6 fulls i des de l'any 2004, és reparteix al camp del Nàstic, li sona ara Sr. Lloret?, en la mateixa surten quasi els mateixos anunciants que hi ha a les “vallas” del camp.
I la fa el grup 100x100, que suposem no pertany al SAD.

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim, en primer lloc dir-te que m'agradaria més saber amb qui parlo, però contestaré igual.

Aquest any, i fins jo en tinc coneixement, no s'ha repartit a les nostres instal·lacions una altra revista que la que editem.

He demanat al personal del club que m'aclareixi que passava anys anteriors, doncs no tinc al cap ni com podia ser la revista ni quan temps es va repartir.

El que sí et puc dir és que en els últims anys s'han plantejat diverses formes d'oferir una revista als assistents als partits i, entre altres fòrmules, una era fer un conveni amb una empresa perquè edités ella la revista. Evidentment si arribem a un acord d'aquest tipus la revista es distribueix al camp, però això no té res a veure amb el cas actual.
Si qualsevol empresa vol utilitzar les nostres instal·lacions per a promocionar un producte, o oferir una publicitat el normal es demanar-nos autorització o plantejar un conveni. Però entenc, com ja vaig dir al primer post, que editant nosaltres una revista, a càrrec d'uns ingressos de publicitat que necessitem, no seria normal permetre una distribució d'una altra revista que permeti generar ingressos a una empresa aliena, sense cap tipus de contraprestació per a nosaltres.

Espero que aquesta resposta serveixi per aclarir dubtes.